Americancele gatesc - 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Iubesc crema de zahar ars poate fac si eu una.
Eu ieri am mancat supa de conopida cu cartofi si morcovi, mi-a facut mama ca mai nou is tare rasfatata, si sotul mi-a facut pineapple fried rice cu ce-a mai gasit prin frigider..asta da viata! Si de curand am gasit o zacusta extrem de gustoasa la magazinul bosniac, e adusa din Macedonia si ii zice Ajvar...e mai buna decat aia de o facea bunica, pe cuvant de onoare...nu ma mai pot satura

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

criss, avjar cumpar si eu de la magazinul meu armenesc, e f bun, numai ca-i cam departe de mine, n-am chef sa ma aventurez.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,da,Avjar cumparam si noi,hahaha...de la magazinul rusesc...la noi fetelor,la magazinul asta de care va ziceam,a adus de sarbatosi zacusca romaneasca,Doamne cum era de buna......nu imi mai vine sa cumpar Avjar....dar vad ca nu mai aduc,cred ca e scumpa si probabil nu renteaza...pacat

Eu azi am facut lasagne,delicioase...nu stiu ce ciorba sa mai gatesc dupa asta de fasole boabe...as vrea ceva cu legume...hai dati-mi ceva idei,pleaseeeeeee!

CRISS,cum a facut mama ta supa de conopida?..facea si bunica mea dar nu mai stiu cum

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Mama a facut supa mai dietetica, adica a pus la fiert conopida cu cartofii si putina ceapa si vegeta..si la sfarsit a dres-o cu smatana si marar..cel mai simplu. Eu am o pofta mare de supa tom kha gai..cea tailandeza de pui cu lapte de cocos si iarba de lamaie(lemon grass)..imi place de numa, si e super simplu de facut. Ai nevoie doar de chicken broth, cam 2 cani, o conserva de lapte de cococs..le combini la foc mic cam 10 minute, pui intre timp lemon grass taiata si ceva ginger, apoi un piept de pui taiat in bucati mici si o cana de ciuperci taiate felii si dupa 10 minute de fiert domol pui o lingurita de sos de peste( se gaseste la orice magazin chinezesc sau tailandez la sticla)..si daca iti place, mai pui o lingurita de boia iute..nu e mare scofala, dar e buna de tot..am mai mancat unde puneau si niste felii de rosii in supa cam in ultimele 10 minute. A, si imi mai place supa aia chinezeasca de porumb cu fasii de ou in ea, mai groasa putin( ca o fac cu corn starch)

Crisss 40+

Mergi la inceput

criss o fi nascut de nu mai da pe aici.
eu ieri am facut pate de casa din ficatei de pui. a iesit delicios asa ca mi-am luat si azi la serviciu. am undit 2 cepe, am adaugat usturoi taiat felii, apoi ficatelul spalat si scurs, le-am gatit pe toate nitel, am adaugat o foaie de dafin si niste cimbru, apoi pt ca nu avut vin alb am pus niste coniac, am gatit pana a disparut alcoolul si s-au facut ficateii, i-am racit putin, apoi la blender cu un pachet de cream cheese, sare, piper si mustar. f bun. am mancat cu rosii proaspete si castraveti murati.

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

As vrea io sa fi nascut, dar nu vrea asta micu' si lenesu'
Eu ieri am copt 2 baghete super bune si le-am mancat cu salata de mozarella cu rosii si busuioc si usturoi si mult ulei de masline.
Ce dor mi-e de pateul de ficat..dar eu stiam ca nu e prea bun in sarcina, ca are prea mult fier si risti ceva contractii..in schimb e recomandat dupa ce nasti. Eu nu am mancat deloc pate de vreo 9 luni...sau 10.

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL Criss! Cred ca e cazul sa pui mina pe pateul ala!
Ma innebunesti cu retetele tale! Ma gindesc cu groaza ca o sa nasti si nu mai ai timp pentru subiectul asta.
Anyway, nastere usoara si spune-ne si noua cind soseste bebe.

Mergi la inceput

ramona. De bucatarit sigur imi fac timp..promit.
Azi vreau tzatziki( salata aia cu castraveti si iaurt grecesc si usturoi) cu niste cartofi la cuptor si ceva carnat italienesc...mama imi face prajitura cu mere..de-abia astept

Crisss 40+

Mergi la inceput

ei las' ca nu ma apuca nascarea de la cat pate am mancat eu. poate ar trebui sa-ti trimit tie ceva :)

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,,am salivat si eu la pateul ala,hmm,suna tare bine...oare sa-mi fac si eu?..nu ca are multe calorii,cred...RAMONA ,ajuta-ma...parca tu papasei ceva pateu si te plangeai,era nasol rau cu caloriile,ca as face si eu pateu,am si din ala cumparat si nu am mai mancat de mult

CRISS,hahaha,asa,deci ia si papa niste pateu...da,sa ne anuti cand pleci la spital,sa stim...bafta sa vina bebe odata ca e destul de tarziu,de-acuma

Eu vreau sa fac supa de pui,am un pui organic de la Costco(iubesc magazinul asta,asta ca imi amintisem ca Ramona parca a zis ca nu-i place,eu il ador ca are multe produse bune,organice si ieftine)cu teietei...si nu stiu ce sa fac felul doi...offf...parca nimic nu as mai manca,in afara de cartofi prajiti,de la care ma abtin cu greu...stiu,stiu ca nu-s sanatosi...uf...ceva ideei fetelor

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput