LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis dr ti-a recomandat ulei de peste??? eu nu i-am mai dat iasminei vigantol de pe la 10 luni cand i s a inchis fontanela.

geo, multa sanatate biancai. noi nu avem probleme cu bradu'....ii face mai-mai ii da pusi si pleaca!!

adina, cum va petreceti azi??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

[quote]citat din mesajul lui creem

LA MULTI ANI! FLORIS
Mult noroc si sanatate, sa ai parte de iubire si fericire!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Si de la noi tot ce e mai frumos...dar si multe cadouri, ca pe ei asta ii incanta!!!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LAVI - eu ii dau vigantol, dar cred ca e apa de ploaie, oricum trebuie dat pana la 2 ani, apoi vigantolleten; mie nu mi-a rec doctora, o mamica pe cae o stiu mi-a zis ca ea ii da fetitei de vreo 2 luni la recomandarea unui medic bun(zic eu) si fetita nici macar muci nu a avut pana acum...pe mine asta m-a interesat in prima faza, apoi tot citind despre am considerat ca ar fi o idee buna...mai ramane sa mai caut opinii; eu am luat in timpu sarcinii pt imunitate, dar si pt sistemul nervos al bebeului, asa mi-a zis dr. atunci.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

va multumesc la toate din inima pentru urarile pentru ziua lui Floris, sunteti toate niste scumpe!

Noi am facut treaba pe acasa cum am putut, tocmai azi Floris e intors pe dos, numai in brate la mine vrea...

Peste ca. 30 minute vin ai mei si voi decora tortul facut de mama mea, vom manca tort si desface cadouri, intre timp pregatesc o cina impreuna (peste la cuptor cu legume si cartofi). Cam asa petrecem noi :))

Ellis, ce are de-a face vigantolul cu uleiul de peste? Nu sunt vitamine diferite? (vigantolul fiind D si de peste A?). Mie pediatra mi-a zis ca la copiii nascuti iarna e recomandat sa ia si iarna dupa prima aniversare vit D, nu are de-a face cu fontanela, se ia mai ales pentru calciu --> oase. Noi de pe la sfarsitul primaverii pana acum nu demult nu am mai luat aproape deloc, acum am reinceput.

Fug iarasi la Floris, trebuie sa mai strang niste rufe calcate...

Inca o data va multumesc din inima, sunteti fantastice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

geo_ionita, mie mi-a zis Ank de ALLIUM CEPA CH5, GRANULE HOMEOPATE...paote de astea ziceai tu...

sanatate multa stiu prin ce treci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si noi am facut astazi bradul, Eric a fost tare incantat, chiuia de numa....

darrrr..se baga pe sub el, prin ede globuri, normal, asa fac toti copiii.. l-am si ancorat, acu sper doar sa nu-l darame...

imi place asa tare atmosfera asta de Craciun...sper doar sa avem si zapada...astazi a nins tare o periaoda, dar apoi s-a oprit...si nici nu s-a pus pe jos....

va pup...urla al meu in urechile mele...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

La Iasi nu ninge, nu a nins deloc
Am pus o perdea de lumini la geam pe balcon si se dezlipeste din jum in jum de ora Cred ca o dau jos!
Eu am bafta de mamaia mea care imi face sarmalute si salata beouf. Eu fac friptura la cuptor cu pilaf cu legume si mai fac niste salate. Cred ca o sa incerc si o praji. Am invitati pe 25 socrii, sa vad cum ma descurc, ca soacra-mea a zis ca la mine acasa, citez, "mai greu cu mancarea"

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADINA - uite aici
http://www.farmaline.ro/?cid=3&pid=616&din=%27lista%27

http://www.farmalinero.bizoo.ro/vanzare/22992/Ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie

...are si vitamD, nu se mai da vigantol daca se administreaza asta

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

dintre mamicile care primesc indemnizatia pe card, este cineva care a primit-o luna aceasta?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti Floris !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

LA MULTI ANI!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput