Gospodine mi-am propus sa fac la masa de craciun si icre!Astea la noi aici sunt asa marfa de...contrabanda!
In general le fac cu ceapa verde,arata mai bine zic eu!
Asta seara am fost la ultimele cumparaturi si ...bineintzels ca nu am gasit ceapa verde!Miine lucrez si n-am cum,miercuri nu am curaj sa ma duc in orasasa ca am doua variante:ori fac icrele ...albe,cu ceapa normala,ori le ...colorez putzin apelind la ceapa rosie!
Ce spun mariile voastre daca pun ceapa rosie?Le modifica consistentza tzinind cont ca e o ceapa mai apoasa?Sau ca sa fiu sigura sa nu stric delicatesa sa le fac cu ceapa normala!
Dana
Toaca ceapa, sareaz-o, las-o citeva minute si apoi clateste-o intr-o sita si stringe-o intr-un prosop sa iasa apa. Iese la fel de bun.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Eu n-am facut niciodata icrele cu ceapa verde sau rosie, doar cu ceapa alba, n-am tinut deloc la culoarea lor.