Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Kid, si eu v-am vazut pozele de acasa, sunteti niste printese toate 3, vorba Ancutei.
Si noi l-am gasit pe "adevaratul mos Craciun", care are barba alba adevarata la un parc de atractii la 1 ora de noi.
http://www.noel.qc.ca
Datorita lui Victor e ferm convins de toata povestea cu Craciunul.
Si asa e, copiii nostri fac progrese ce ne uimesc cand sunt pregatiti.
Si Anca a dat suzeta (Teta) la pinguini in primavara trecuta.
Ioana, ce frumoasa vacanta aveti cu cumparaturi in liniste cand altii stau cu copiii.
Alina, poate scapati fara bube, desi nici o imunitate pe viata nu v-ar strica.
Nici eu nu stiu daca mai intru pe anul asta, asa ca va urez 'La Multi Ani' si un an 2009 numai cu impliniri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Anca75 spune:
LA MULTI ANI!
Sa fiti sanatoase si sa aveti un an mai bun din toate punctele de vedere!
alexuta2005 spune:
Intru si eu repede sa va urez ca acus se termina anu'.
De Craciun nu am reusit sa intru, am fost plecati la Bran, a fost foarte frumos, Alexia s-a distrat de minune.Acolo Mosu' i-a adus cadouri multe: depoul lui Thomas cu un set de poduri, o masina cu o papusa Barbie, o alta papusa, o carte de povesti.A mai primit de la verisorii americani un costum de alba ca zapada si un o papusa care vorbeste, cu un set de ceai, foarte interesant.
Kid ma bucur ca ati scapat de suzeta.Vad ca si la voi a functionat cu masina rosie la schimb.
Ioana, varicela asta tocmai acus se gaseste sa vina!
Alina, poate voi scapati!
Fug la bucatarie,ne vedem la anu'!
La multi ani!
Sa aveti un an muuult mai bun decat anul acesta!
mary ilie spune:
Buna dimineata!Ultima din 2008
IOANA va urez sa scapati de varicela cat mai repede.
Andrei e captivat de WALL-E, si mie imi place, desi pana sa-l vad cap-coada nu prea eram incantata de el.Cred ca de Thomas s-a cam plictisit, i-am strans circuitele de sine de prin casa, ca nu se mai juca, acum la DVD cere PINGU sunt o familie de pinguini super haiosi, rade Andrei asa de mult cand se uita la ei
Spor la shopping in continuare,mai ales ca urmeaza soldurile, lasa ca o sa carati voi bagajele cumva.....
ALINA, stii ca m-ai facut curioasa cu Geomagul tau?O sa-l caut si eu, sa-l incercam.Noi ne distram in familie cu niste LEGO CITY sunt super captivante, mai mari sau mai mici, avem unul cu un elicopter , de care Andrei e captivat, e drept ca sunt de la 5 ani, si piesele sunt micute tare, dar simplu de facut, au carticica unde iti arata pas cu pas ce trebuie sa faci.
Sper sa nu incepeti anul cu varicela, poate scapati.
CRISTINA, ma bucur ca Victor mai crede in Mos Craciun!
CASIANA, ce de cadouri a primit Alexia!
I-am luat lui fi-miu si consola de V Smile, am gasit-o la reducere si am luat-o, nu e cea mai noua aparuta, dar e ok .Avem doar un joc cu Winnie pooh de la 3-5 ani si vad ca lui Andrei ii place.Se vede destul de frumos pe tv, culori frumoase, jocuri dragute- invata alfabetul, ordinea cifrelor, sa numere, culori si forme, un joculet de logica. Sunt mai multe dar eu la astea m-am uitat.Mai are ceva cu muzica, note muzicale parca.
Andrei nu se mai culca aseara si acum s-a trezit dimineata cu gandul la consola. Sper sa-l tina entuziasmul, o sa i-o pun mai rar, ca sa nu se plictiseasca.
Ioana, tu ma intrebai parca de aparatul foto- dupa primele zile de entuziasm , a facut poze continuu, acum l-a abandonat.....sunt sigura ca va reveni la el, cand va trece perioada asta de prea multe noautati .
Nu ne place la el ca are blitzul slab si pozele facute in casa sunt intunecate, blitul lumineaza daca stai mai aproape de obiectul pe care-l pozezi.Afara pozele ies bine, declanseaza imediat,si e important ca copii n-au rabdare, e usor de tinut in mana , de utilizat. Poti vedea pozele la tv sau pe calc.
mary ilie spune:
LA MULTI ANI 2009!SA AVETI UN AN NOU MULT MAI BUN DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE , PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI SI MAI ALES MULTA SANATATE !
PETRECERE FRUMOASA DISEARA!!!
oaana spune:
VA DORESC UN AN NOU PLIN DE BUCURII,IMPLINIRI SI COPII SANATOSI!!!!
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
tangerine spune:
Un an 2009 cu bucurii, impliniri si multa sanatate!
Eu am primit deja cadoul pe anul viitor: MAria s-a culcat aseara la 6:30 si s-a trezit azi la 8; stefan s-a culcat la 9 seara a mancat la 5 dimineata si apoi s-a culcat.
Asa ca sunt plina de energie si cu adevarat odihnita
MAria mi-a spus ca filmele ei de pe cd-uri sunt si ale lui Stefan si mi-a mai spus ca i-a fost dor de Stefan cat a stat la mine in burtica:)
dupa care mi-a atras atentia ca trebuia sa ii cer permisiunea sa ii dau jucariile ei vechi lui stefan; asa ca acum inspecteza si sorteaza cosurile cu jucarii de la stefan din camera
daca reusesc sa fac si curcanul umplut pana diseara, chiar nu mai am ce sa-mi doresc:)
aho!aho!
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
kid2003 spune:
La Multi Ani pentru anul care vine!!! Sa fie cel mai bun de pana acum si mai prost decat 2010!!!
Multumim mult de tot pentru aprecieri. Kristinutza m-ai facut sa rosesc...nu sunt nici pe departe asa de frumoasa, mai ales cu bagajul de ceva.nspe kile din spinare, vorba Ioanei. Te pup tare si pe tine, luptatoarea Piticodromului si pe desteptul si haiosul si frumosul de Raducu!
Cristina Cge, ma bucur ca l-ati gasit pe Mosu si inca cum! Intr-o zapada ca in povesti, ca in povestea lui Mos Craciun! Sunteti niste norocosi ca aveti atatea locuri frumoase in jur!
Sunt cu inima stransa si cu nostalgie...anul trecut pe vremea asta aveam o banuiala ca am ceva in burtica, abia pe 2 ianuarie cand s-au deschis farmaciile am aflat ca o sa o am pe Maria. E asa frumos acum, imi umplu viata fetitele astea doua. Va incurajez pe toate mamicile de piticoti unici sa vina 2009 cu un bebe doi, este foarte frumos!
Va pup pe toate si distractie placuta diseara!!!