Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 4
alinam spune:
La multi ani Stefanilor!
Ioana regimul tau de slabire nu imi place, e prea mult pentru mine si sala, si nemancat seara ca sa nu mai zic ca nu ma apuc acum sa fac doua fete sa ma ajute la slabit hehehe.
Despre varicela numai de bine, noi am fost aseara la o fetita care isi aniversa ziua de nastere, azi ne-a informat mama ei ca de asera au inceput sa ii iasa bube si azi dr le-a zis ca e varicela, deci cam in doua saptamani o sa fim si noi posesori de bube si imunitate pe viata.
Despre geomag ce sa zic noi avem unul cu 108 piese parca: bile, bete si cruci , cat a dormit azi vlad la pranz taicasu s-a jucat in continuu, ai vazut pe net ca sunt ft multe modele de geomag, am vazut chiar si imitatii ft bune chinezesti mult mai ieftine decat cele originale, de recomandat e cel cu cele mai multe piese ( in functie de buzunar), azi sotul a batut asa un aprpo ca de sf. Ioan el si Vlad ar mai vrea inca un joc .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
tangerine spune:
Sarbatori fericite si un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri!
noi ne-am intors de la miercurea ciuc ieri, asa ca rasfatul s-a terminat; iar pe 31 s-ar putea sa inregistrez o premiera singura cu ambii copii; tineti-mi pumnii:)
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
mary ilie spune:
LA MULTI ANI , piticodrom!!!
Speram ca ati avut un Craciun feeric!
A venit si la noi Mosul, Andrei i-a spus chiar si o poezie de 2 strofe, fara sa se intimideze, a primit o multime de cadouri, prea multe, ca nu mai stia la ce sa se uite.Cel mai apreciat cadou a fost WALL-E robotelul apoi racheta Rocket, de aparatul foto s-a bucurat mult, a tot facut poze prima si a doua zi, acum s-a plictisit de el......
Azi am dus copilul la zapada, ca ne innebunise , am prins frumos la munte, ningea ca-n basme, am facut un om de zapada mai mare ca Andrei( am plecat de acasa cu morcov , carbuni, fular si caciula pentru omul de zapada ), mai greu a fost cu drumul, cu lanturi si 20 km/ora - noroc ca a fost asa doar pe o portiune de drum!
IOANA, felicitari pentru slabit! Si multa sanatate, sa scapati de varicela!
Sarbatori fericite tuturor!!!!
oaana spune:
Ioana,sa treaca bubitele strumfitei si felicitari pentru slabit,trebuie sa ma mobolizez si eu ca e jale,deja coloana da semne ca greutatea e prea mare pentru ea.
Ai mei tot asa,Iosua tuseste uscat iar ,acum ii dau paxeladine,i-am facut si exudat si tot negativ.Am obs ca are pipi tulbur,dar nu am acum unde sa-i fac analiza,deci dupa sarbatori.
Andreea,cum te mai simti?
Va doresc o saptamana frumoasa.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
kid2003 spune:
Hohohoo, Merry Christmas everyone ...Am intarziat, asa-i?
Dar multe s-au intamplat. Pe 24 a venit Mosul la Alexandra.
Ea a fost foarte cuminte si l-a asteptat cu suzetele intr-o punguta . Mosul le-a luat si i-a spus ca le va duce la alti copii mai mici. In schimb Alex a primit o masinuta , un tren (de la Ikea) si o papusa Barbie (uff, speram sa scapam de microb). De la nasi a primit o bicicleta cu roti ajutatoare cu care inca ne luptam sa invete sa mearga...
A fost foarte incantata de cadouri si, din seara aceea, nu a mai pomenit decat in treacat de suzeta (a povestit pe limba ei la toata lumea ca Mosul ia "tzutzi" si da "o masinaaaa" la schimb.
Pe 27 a fost si ziua Mariei (a implinit 4 luni) asa ca am facut o sedinta foto cu amandoua. Cum Maria incape la fix in caruciorul de papusi al Alexandrei, iata ce a iesit
Miflore Multumesc pentru indicatii ref. la locul de joaca din Feeria, nu-l voi rata. pe 23 nu am mai fost cu Alex acolo, s-a luptat pe 23 si 24 cu o indigestie nasoala, cu diaree si dureri de burtica, ce bine ca nu a tinut-o decat 2 zile. Am scapat!
Ioana Uauuu, 17 kile, vreau si ioooo! Sper sa ma mobilizez, as vrea ca macar 5 sa dau jos pana pe 28 ianuarie cand plecam la ski. Nu de alta dar nu imi pot inchide la mijloc pantalonii de ski (care erau maaari si largi, inainte,. ufff)
Va doresc tuturor un An nou Bun, mai bun decat 2008, plin de bucurii, de impliniri si fie ca minunata criza financiara de care se tot vorbeste sa nu ne afecteze deloc
mary ilie spune:
Waw, bravo Alex! Ce darnica a fost!Bine ca ati scapat de suzeta, gata!
Mai, dar ce bine arata Mosul vostru , foarte real si credibil!Noi am avut parte numai de imitatii - Andrei cum l-a vazut pe Mos mi-a soptit ca nu-i Mosul adevarat, e un nene
KIDule sunt frumoase foc printesele tale, am vazut si "papusica" e dulce si scumpa!Ce ochisori superbi au amandoua!
kid2003 spune:
Mary Multumim de complimente...nici eu nu stiu cum au iesit amandoua cu ochi deschisi la culoare, Alex ii are verzi-gri si Maria deocamdata albastri luminosi, nu cred ca se mai schimba in caprui, asa cum ii avem eu si sotul meu... Mosul, intr-adevar, e o figura. E un mosulica cu barba adevarata, cu par alb si ochi albastri, e foarte real. Asta face el de Craciun...e pensionar si mai face figuratie in spoturile publicitare, din august isi lasa barba si parul sa creasca, ca sa aiba de Craciun barba reala. De pe 20 incepe sa faca drumuri la copii, noi i-am dat 200 RON pentru prestatie si zau ca nu mi s-a parut mult...daca alergam dupa un costum la fel de real sigur era mai scump.
Inca nu imi vine sa cred ca am scapat asa usor de suzeta, mai mult m-am consumat eu psihic...asa a fost si cu olita, in iulie m-am dat cu capul de pereti ca ma gandeam ca nu o scot la capat si in 3 zile aveam un copil care nu s-a mai scapat pe el niciodata. Norocul pana acum este ca nu cere suzeta Mariei, desi ei i-am lasat-o...
kristinutza spune:
aveam mai multe de spus, dar nu mai tin minte, pt ca am rasfoit albumul lui kid. nu se poate domn'le sa fie fata asta asa de frumoasa si sa aiba 2 copii atat de frumosi... mey, sa-i spui sotului ca e tare-tare norocos .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multumesc pentru urari, sper si eu sa treaca mai repede varicela asta, ca m-am saturat sa se trezeasca noaptea plingind ca o "maninca" bubele.
Alina, colegii mei de echipa sint pasionati de geomag, si-au luat multe seturi si fac tot felul de modele; asa ca il inteleg pe sotul tau.
Ramona, tin pumnii miine.
Mary, ce cadouri frumoase i-ai luat lui Andrei. Abia acum m-am uitat sa vad cine e wall-e; o sa-i cumpar si eu filmul sa vad daca ii place. Intre timp am mai cumparat 4 dvd-uri cu thomas in romaneste.
Oana, multumesc, succes si tie. Bine, acum am pus la loc niste kg cu ajutorul lui maica-mea, dar stiu ca se pot da jos. Stiu ce zici cu coloana, eu nu mai reuseam sa merg calumea pe tocuri, si nu intelegeam cum am putut sa uit in citiva ani mersul pe "cuie"; normal ca nu-mi iesea cu ditamai "bagajul" de 15 kg in spate tot timpul.
kid, super fetele tale si pozele. Felicitari pentru incheierea episodului "suzeta". Ce frumos ca mergeti la ski, spor la slabit! Dupa ski sigur o sa slabesti.
Vreau sa laud investitorii din moldova ca au deschis mai toate lanturile de magazine - e drept ca in Suceava, dar din Vitan pina in Baneasa fac tot cit din Botosani pina la mall-ul din suceava. Asa ca am facut o gramada de cumparaturi, pe care nu stiu cum o sa le caram acasa (noi am venit incoace toti 4 intr-un Yaris mic).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alinam spune:
Kid ai doua minuni de fetite sa iti traiasca si sa fie sanatoase!
Ioana cum e cu varicela ca tare imi e groaza, pe la SF.Ioan ar trebui sa ii iasa si lui Vlad bubele, nici nu vreau sa ma gandesc.
Pentru bagajele in plus solutia e sa cumparati un porbagaj din ala pe masina hehehe sau vi le trimiteti acasa cu posta.
Eu va zic LA MULTI ANI de acum ca nu stiu daca mai apuc sa intru , multa sanatate si impliniri!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)