Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 13
diana_n spune:
Tonnia, Ioana stau rau cu greturile. Ca si acum 4 ani, dupa ce am dat tot afara din mine timp de 2 zile, am reusit cu greu sa-i conving sa-mi dea pastile. Si nu alea care stiam ca-mi fac bine, ci altele, pentru ca NJ nu da pastilele pe care mi le dadea statul CT decat dupa 8 saptamani. Partea buna e ca nu mai vomit, partea proasta e ca am ca o ceata pe creier, asta e efectul secundar.
Peter s-a prins ca e o problema, se scoala noaptea de multe ori, vrea sa ma vada, sa stau cu el. Nu-l mai pot duce la intalnirile cu prietenii lui, a lipsit putin de la scoala si s-a cam salbaticit. Joi l-au pus la colt, cica nu se comporta bine. Stiu ca asa a fost si nu l-au pedepsit de pomana.
Ma cam asteptam sa fie la fel, desi imi doream sa fie altfel. O prietena romanca vrea sa vina maine cu oale de mancare, eu ii zic sa stea cuminte, ea nu E nanny si am rugat-o doar sa se joace cu Peter. A fost educatoare in Brasov si m-a impresionat ce frumos (si diferit) se joaca cu el, cica asa se face in tara.
Va multumesc frumos pentru voturi, mama baiatului e din Bacau, ca si mine, iar tatal lui era cat pe ce sa fie adoptat de ai mei, dar pana s-au miscat autoritatile romane... trecuse varsta. Baiatul lor e frumusel foc, recunosc
Diana si Peter (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana75 Gata, Miru e in clapari, a inceput schiatul in Poiana; sper sa-i placa. V-am zis ca vreau sa merg peste 2 saptamini sa invat sa ma dau cu snowboard-ul? Mama a incercat sa ma opreasca, sotul ma demotiveaza, dar eu ma tin tare; Trebuie sa-mi demonstrez ca fac fatza la distractiile tineretului din ziua de azi. Stie cineva dintre voi sa se dea cu snowboard-ul, sa ma invete niste smecherii? |
Felicitari pentru Miruna
Eu am cochetat o data cu snowboard-ul dar am ajuns la febra musculara la brate, la cat m-am impins de jos dupa cazaturi, si dupa 1/2 ora am zis, gata! Daca vrei ceva sa citesti, iti trimit pe mess link cu cartea sotului meu, care a scris si ceva despre snowboard, alaturi de schi si carving, are cartea pe google books.
Am votat si eu baietelul. Diana, tine-te tare cu raul
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
miflore spune:
Oho, s-au dezmortit doamnele!
Mi-e pofta de mancare, gata, o facem, hai sa ne mobilizam, saptamana viitoare puteti? Ioana, eu pot ajunge la Plaza pe la 4 juma daca vin direct de la servici, chestia e ca trebuie sa negociez cu maman sa stea cu Ana. Ceea ce se rezolva. Bianca, haide, vii, da? Pe Ruxandra o sun eu si-ncerc s-o conving, poate gaseste vreo portita. Tonnia, ce zici? Haideti! Ca mi-e dor de voi!
Si ramane valabila si intalnirea la Ioana. Bucurestiul asta e mic pana la urma, nu ne fac pe noi niste drumuri amarate prin aglomeratie, nu? Si va invit si eu acasa, sa se joace piticotii si noi sa barfim! Va bat la cap pana iese treaba!
Ioana, esti curajoasa cu snowboard-ul, eu am ajuns deja la concluzia ca ma depasesc sporturile adolescentilor. Habar n-am sa ma dau. Iar treaba cu abdomenul plat e dusa, la mine nu cred sa se reintoarca in faza initiala. Poate dupa multa sala, cine stie... Bravo Mirunei!
Diana, tin pumnii sa scapi repede de greturi! Ce se vorbeste pe la tine despre avionul care-a cazut in rau? Tare pilotul, toata lauda!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Hai sa va spun acum ceva noutati. Eu caut cluburi pentru Ana si-am gasit 2 care se ocupa si de copii de 3 ani. Am fost azi sa le vad. Unul este de balet, pe la Eroilor, am fost astazi si mi-a placut, tipa care tine ora este comunicativa si deschisa ca tot personalul de altfel, atmosfera era relaxata. Am asistat la ora, azi erau 4 fetite. Se urmareste o tinuta frumoasa, coordonare maini, picioare, ritm, se-nvata miscari, mi se pare f. potrivit. Sper sa-i placa Anei si sa mergem, se tine de 2 ori pe saptamana, sambata si luni. Luni vom avea prima ora de balet.
Al doilea club se numeste Mozartinno, este vorba de muzica prin joaca la varsta asta. Am fost tot azi, e ok si asta doar ca-i mai departe de mine, e undeva pe langa Stefan cel Mare. Aici e mai greu sa-i retii atentia copilului. Au instrumente de diferite dimensiuni, de exemplu aveau pian mic mic de jucarie, unul un pic mai mare si unul normal. Am fost cu Ana si azi a invatat cum arata cheia sol si cheia fa si ce inseamna forte si piano. Atat. La fiecare lectie se adauga 1 notiune, 2 si restul se repeta. Se joaca mult si invata putin, dincolo la balet e altceva, e miscare continua.
Daca vrea cineva info, spun tot.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Buna dimineatza!
Trezireaaaa!
Ce ziceti de joi pentru intalnire? Dupa ora 4 juma? Incep pistonajul!
O saptamana frumoasa tuturor!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
vreau si eu la intalnire...desi cred ca o sa conduc doua ore jumate sa ajung la voi si o sa invat si strazi noi din bucuresti:)
Ramona, mama Mariei si a lui Stefan
miflore spune:
Asa, Ramona, da exemplu!
Depinde de ora la care vreti sa ne-ntalnim - ma refer la aglomeratie -pe la 4 jumate e parfum pentru cine vine din centru, dupa 5 jumate incep blocajele. Dar nu e chiar asa grav, sa stiti ca eu bat drumul asta si-am observat anul asta o fluiditate dubioasa...sa fi umblat cineva la corelarea semafoarelor si la timpii lor? Mare minune!
Pot da si un timp, 20-25min de la Gara pana la Plaza intre 4 si 5 dup-amiaza.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Salutare
Am scos capul si eu. N-am murit, nu mi s-a intamplat nimic grav, doar ca nu am timp si nu am avut calculator propriu o bucata mare de vreme. Am dat cu cel vechi de pamant
Am citit doar ultimele 2 pagini, dedus ca Diana e gravi, felicitari!
Fie-va mila si dati-mi si mie un sms daca va hotarati pt. vreo intalnire, sper sa reusesc sa ajung. Ioana, vreau sa te vad blonda
Promit sa intru mai des de acum inainte.
Ioana75 spune:
Salutare!
Bianca, scuza-ma ca am furat ideea ta de anul trecut cu intilnirea. Poate reusim in 2009 - vezi, am luat-o din ianuarie ca sa fim sigure ca ne intilnim anul asta.
Diana, sper sa iti fie mai bine. Inca un pic si scapi de greturi, fii tare.
Codruta, multumesc foarte mult pentru informatii! Am inceput sa citesc cartea sotului tau. Imi doresc mult sa nu abandonez dupa o ora de cazaturi, desi toata lumea imi spune cit de greu e; sper sa fiu mai tare ca vinataile.
Mihaela, multumim de preluarea pistonajului. Din pacate eu nu pot saptamina asta - fie-va mila de mine, am multa treaba. Nu vreti saptamina viitoare? Cum a fost la prima ora de balet? Te rog spune toate informatiile! Si eu vreau sa o duc pe Miruna la sporturi.
Ruxandra, dam SMS, stai fara grija.
Nu m-a facut blonda-blonda, desi asta speram. M-a facut o idee mai deschisa decit eram, si cu multe suvite foarte deschise... eu sper intr-un an sa o conving pe coafeza ca merit sa fiu mai blonda de atit.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Ruxandra, eu ma pregatesc de cateva ore sa te sun si atata m-am pregatit ca s-a facut ora 11 jumate. Clar te sun pentru intalnire, nu scapi!
Ok, deci ramane pe saptamana viitoare cu intalneala, eu tot asa as putea cel mai bine joi, daca nu, marti. Pentru ca luni avem balet, deh. Si miercuri serata muzicala la mozartinno..
Azi am fost la balet si-am baletat amandoua. A fost ceva mai prost fata de ce vazusem eu sambata pentru ca acum au fost mai multe fetite mici si ca urmare mai mare debandada. E normal sa fie asa, e diferenta mare intre o fetita de 5 ani si una de 3. Dar per ansamblu mie-mi place si vad ca si Anei. A-ncercat sa faca destule miscari, ca le facea prost, nu conteaza, se va perfectiona. Asa ca am facut abonament pe-o luna, avem 8 sedinte asigurate. Ioana, haideee, adu-o si pe Miru, mai facem si noi o gimnastica, mai barfim nitel, d-astea! Haideee, ca-si face corp frumos, de balerina!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI