Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Aaa, Codruta, chiar m-am gandit la tine acum cateva zile si ma-ntrebam dac-ai pus-o pe Petra pe ski-uri! Cum e, merge?
Aseara cand am ajuns acasa imi spune Ana c-o doare in gat. Nu prea am luat-o in seama pentru ca dupa 5min mi-a zis ca n-o mai doare. In rest nici un simptom. M-am uitat in gat relativ intamplator - cand urla adica - si-am vazut ca era rosie... nu mult, dar totusi rosie... Ii dau cu tantum verde si atat. Credeti ca e posibil sa se opreasca la stadiul asta sau o fi vreun debut?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Salutare! Va saluta o zina blonda. De 3 zile m-am blondit si deja primesc replici pe masura - o sa-mi cumpar o sabie si ma fac asasina din kill bill.
Antonia, la multi ani lui Sa si petrecere frumoasa!
Zino, mor de dragul Anei.
Dana Lucia, succes la test!
Marinela, ma bucur ca ati scapat de vrajitoare.
Miruna merge miine la ski cu taica-su, abia astept sa aud daca i-a placut sau nu; momentan i se aprind ochii cind ii zic ca o sa mearga la ski.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
codruta_grg spune:
Mifloricico, am pus-o pe schiuri pe Petra, doar ca n-am prea avut timp sa ne ocupam de ea si era si foarte aglomerat pe partie. Luni o duc inapoi si pe ea si o saptamana se va ocupa numai de ea sotul meu. Multumesc mult pentru sms-ul de sarbatori .
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
diana_n spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la voi : un foarte bun prieten de-al meu care locuieste in Montreal are un baietel superb. Poza lui s-a calificat intre primele 20 din 600 de poze la concurs Bebe 2008 .
Va rog frumos votati pentru www.mamanpourlavie.com/concours-photos/index/image/10033" target="_blank">Daniel
Diana si Peter (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Diana, succes prietenului, superb intr-adevar profilul lui bebe! Site-ul e in franceza, sper ca am dat click unde trebuie.
miflore spune:
Stati asa c-acum am citit, vreau intalnire cu Ioana blonda!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Gata, Miru e in clapari, a inceput schiatul in Poiana; sper sa-i placa. V-am zis ca vreau sa merg peste 2 saptamini sa invat sa ma dau cu snowboard-ul? Mama a incercat sa ma opreasca, sotul ma demotiveaza, dar eu ma tin tare; Trebuie sa-mi demonstrez ca fac fatza la distractiile tineretului din ziua de azi. Stie cineva dintre voi sa se dea cu snowboard-ul, sa ma invete niste smecherii?
Mai vreau sa va intreb ceva de multa vreme: si-a recuperat vreo mamica abdomenul perfect plat? Eu l-am "pierdut" sub niste grasime acum 10 ani, dar nu vreau sa cred ca e imposibil sa-l regasesc. A mai reusit cineva (va rog lasati modestia la o parte)?
Zina zinelor, cind mai luam o cina sanatoasa la KFC? Tu pe la cit poti ajunge intr-o zi la Plaza? Hai ca e mai aproape de cartierul vostru, poate vine si Bianca, si Rux, Kristina, si alte mamici. Irina, stiu ca e departe de noi, dar ramasesem datoare cu intilnire in partea cealalta de oras. Daca tot nu reusim sa ne intilnim in oras, va amenint cu o invitatie cu piticotii la mine acasa.
Diana, sper sa stai bine cu greturile. Sa ne dai vesti si dupa ce mergi la doctor!
BiuMil spune:
eu votez pentru intalnire, de orice fel....hmm, v-as aminti ca acum un an tot despre intalnire vorbeam....deci?!!!