Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
BLUE ANGEL spune:
si pozele pe care am apucat sa le facem ...
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu
se citeste "voiosia "pe fata mea ...
eli spune:
buna, buna! tot 2 in 1 dupa un travaliu fals de 8 ore. bine ca nu a fost ff dureros. acum sunt ok, oare pt cat timp?
daca nu am lasat-o sa iasa cand vroia...
poate asteapta strumfica pe tati sa ii aleaga caracterele (kanji) pt nume. trebuie tati sa se grabeasca, ca sa nu se mai chinuie mami.
vazut Giulia, a avut ce despacheta de Craciun. si ce cocheta e!
Santa Luca a lucrat si el de zor. Olivia, de ce le plac asa de mult robotii, monstrii? ff fain bradul! si-mi place tare pozele alb negru. Luca iti seamana.
o intrebare, poate stupida. cand ploua, e noroi, copii stau in clasa cu aceeasi papuci cu care merg pe afara. nu se murdaresc mocheta, hainutele?
monica, la fete cand lasi parul lung? ce inaltime are Maria? ce haioase sunt cu acele caciului mari, iar apoi si cu okelarii
roberta, ce falcute are puiul. si cu ce setea bea "sampanie" aruncati si aici un camion de zapada!!!
blue, ati tras ceva de sarbatori. dar asta a fost totul pt anul asta, nu? ce seamana flacaii!
andrea de philip cred ca a fost superb in croaziera. m-am incalzit un pic vazand pozele de pe plaja. ati aflat ce e bebe? ce frumusica ai fost si de Craciun. iar philip e un scump!
kro ce simpatice sunt fetele! si au crescut asa de mult!
gorodici frumoase, mi-ati facut si voi pofta de zapada. imi iau eu moata peste 1-2 luni si ma duc in varf de munte...
Roxi, pozici nu ne pui? cum merge sortatul? si noi am dat la bazarul organizat de gradinita multe jucarii si cateva hainute.
fug la nani sa recuperez nesomnul de azi-noapte
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
g_ioana spune:
Neatza,neatza....la noi ninge este foarte placut afara,mie imi place la nebunie vremea asta
Eli sa fi cuminte da...si sa ne anunti din timp sa pregatim pampoanele!!!!
Vivia tinem pumnii sa iasa investigatiile bine!Ce mai zice Uka? Mandra mea a facut analiza pe text vreo doua zile..la sorcovasi apoi vreo doua zile ne-a exasperat cu pupacitul sub vasc,atat teorie cat si practic!
Robi sunteti o familie tare frumoasa..sa va fie de bine vacantza de craciun!
Caro,musai sa faci fetele fotomodele...mie mi-au placut tare mult pozele de la gradi cu Ale!!
Daria ti-ai schimbat semnatura?
Alice,vorba Viviei,puteti merge si dupa sarbatori in vacantza ca-i mai ieftin si mai lejer...il pupacim pe Gizmo
hai sa avem o zi buna
szivarvany spune:
Mneatza.
Ioana, ce ochi albastri de vultur ai
Vazut poze cu doi flacai frumosi cu mami a lor la brad, BlueAngel, juniorul e un duuulce in strampi , doua fete-cucuiete care stau sa fie fotografiate , o familie faina-faina de Roberta, dar nu reusesc sa le vad pe cele cu Pupi ...
Andries, spune-ne pls de iarna la Praid !!! Pls, pls, pls
Edit: vazut pozele cu butica , btw, cand mai mergi la eco sa aflam si noi ce e bb2 ??? Vazut pozele super faine de Rev, Craciun si cu muuuulta zapada
Edit la edit: Eli, multi pupici bebelinei cuminti din burtica si tie mult curaj; sa ne anunti pe cand sa scoatem pompoanele !
Kim, cum sunteti ???
Rox ... unde te-ai ascuns ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Doamna Bibi spune:
Buna si LA MULTI ANI, sa aveti parte numai de lucruri frumoase si toate planuri sa va iasa asa cum vreti!
Abia ne-am intors din vacanta unde a fost cald si bine si am dat de frigul asta :(
Chiar daca nu am mai intrat de ceva vreme nu v-am uitat. Ca sa ma credeti, va dau o veste buna: o sa mai am un bebe, am 20 sapt...si asteptam sa vedem ce va fi :)
Pupici
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
kro spune:
Bravo Monica, ma bucur pentru tine ... pentru voi.
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, frumos si destept ca Bogdanel
Te asteptam mai des, cu vesti si poze din tarile calde
Am vazut toate pozele, super cu toate ... Pupici multi tuturor protagonistilor
Sanatate tuturor ...
szivarvany spune:
Wow, deci asta ai facut tuuu de n-ai dat niciun semjn, felicitari !!! Sa ne zici ce e bb2 si cand ai dpn ! Si ce zice big-brother
Felicitari, DoamnaBibi !
roxanaz spune:
ziua buna!
azi am terminat aproape de sortat jucarii...mai am de mutat ceva etajere prin camera si de montat patutul - cand l-om lua ca inca nu am reusit sa ma hotarasc....
Eli bine ca a fost fals pana la urma!!! sa mai stea cuminte mandruta, ok?
Monique felicitari pentru bb2, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si fericiti toti!!!
Oliv, promit solemn ca incerc sa pun ceva poze macar maine daca nu in seara asta
szivarvany spune:
Rox, esti o harnicuta
Fetele, nu mai stiti nimic de Dana (ema-speel) ???
philip spune:
daria, m-ai dat gata cu felina fioroasa. hehehe.
eu ieri la dr am realizat ca am cam incurcat datele, si desi semnatura mea spune 19 saptamani, alea se implinesc abia maine. in alta ordine de idei, dr a ascultat bataile inimii si mi-a spus ca vom avea inca un baietel. vom afla exact pe 20 ianuarie.
monica, sa intri la albinute de mai iunie si vom fi colege de odisee. pup.
rox, nesting, huh?
eli, pai sa ne dai de stire cand se apropie momentul ca sa facem galerie.
am vazut baieteii lui simo, se pare ca ti-o iau pe urme cu 2 baieti. super.
pupici
philip
19weeksbaby
mommyandreea