Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Si io raportez pe foarte scurt ca sunt iar la munca
Rox, cum esti, cand mergi sa vezi bebica ???
Am si eu de vazut pozele, ca n-am apucat.
Pup trupa, voi fi prin zona ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
In primul rand LA MULTI ANI !!!!
Va doresc un an bun cu multa sanatate si impliniri pe toate planurile !!!!Sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de familia voastra !!!!
Noi am avut niste sarbatori “deosebite “ in sesul ca am experimentat lucruri noi …cum ar fi ..mers la urgenta de Craciun , chemat salvarea in noaptea de Revelion ..cu ocazia unei otite , laringite , febra , tuse etc ..incercate pe rand de ambii copii ca san u se supere niciunul …ne-am cinstit cu antibiotice , antitermice si o gama larga de medicamente ..ocazie cu care am strans o adevarata colectie de medicamente …
Sa zicem ca ne-am linistit acum … nu stiu pentru cat timp …sper sa apuc sa-mi trag sufletul dupa aceasta perioada …
O sa incerc azi sa pun si niste pozici …
Nu am reusit sa citesc nimic din urma ..sper sa toata lumea este bine
Andries spune:
La Multi Ani!! Fericire!! Sanatate!! Sa fiti iubite, voi si familiile voastre!!
Am revenit din concediu...iuhuu ... a fost foarte frumos, de Craciun la Busteni, de Reve la Praid...mai intru si va mai povestesc!!
in rest... n-am citit nimic din urma, dar sper va faceti bine si ca sunteti sanatoase!! mai citesc si revin!!!
Andries
kro spune:
Buna!
Eu sunt ocupata dar am zis sa intru putin sa va salut si sa va transmit inca o data toate cele bune in noul an.
Pupici tuturor ...
Sper sa pot intra mai tarziu si sa vizionez poze , ca am vazut ca sunt ceva linkuri ...
Si ca sa fiu in ton, va las si eu unul cu cateva poze cu matzele mele:
http://good-times.webshots.com/album/569512739SrmWLD
alice2004 spune:
Helou, helou !
LA MULTI ANI, fericiti, cu sanatate multa si sa va vedeti implinite toate dorintele !
Si noi am avut parte de distractie la maxim la final de an, in sensul ca ne facusem planuri sa plecam in vacanta (am avut o gramada de libere de la firma), doar ca Andreiush a facut rubeola si a pus capat intregii deplasari !! Asa ca am stat acasa - si inca mai sta o saptamina, pin ce trece definitiv toata povestea !? Si noi care credeam ca iarasi s-a captusit cu vreo viroza, ca facuse temperatura fo doo zile si ii cam curgea nasul ... cind am vazut eruptia, primul gind a fost ca a facut pojar - hehehe, de cind l-am avut io, multa vreme a trecutara si am cam uitat cum arata ! Plus ca se plingea si de dureri de picioare, mergea prin casa mai ceva ca o baba, baston ii mai lipsea ?! Asa ca diagnosticul pediatrului (noroc ca avem o tanti super de treaba medic pediatru vecina la parter) a fost rubeola !! Cel mai fericit a fost sotzul meu personal, care se si vedea cu sania la munte cu copchilul din dotare !! Pfff, noi sa fim sanatosi, ca ierni o sa tot fie !
Asa ca abia azi am iesit din casa, ca a trebuit sa ma reintorc la job ! Am citit ca nu am fost singurii cu distractie de acest gen, io doresc tuturor sanatate muuulta, ca-i mai buna decit toate, pe cuvint ! Bai da uei, Olivia, cum e Sorin ?? Si Carmen, ce mai face Ilincusha cu urechea ? Simo, baietii sint bine acum ?? Eli, voi cum sinteti ? Si Stefi parca era cu ceva temperatura ... multi pentru toti !!
O saptamina minunata tuturor si un an nou superfain !
PS - poze nu am vazut, o sa incerc de aici de la birou ... si o sa pun si ceva de la noi, sa il vedeti pe mofturosul si obraznicul gizmo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Helou, helou !
LA MULTI ANI, fericiti, cu sanatate multa si sa va vedeti implinite toate dorintele !
Si noi am avut parte de distractie la maxim la final de an, in sensul ca ne facusem planuri sa plecam in vacanta (am avut o gramada de libere de la firma), doar ca Andreiush a facut rubeola si a pus capat intregii deplasari !! Asa ca am stat acasa - si inca mai sta o saptamina, pin ce trece definitiv toata povestea !? Si noi care credeam ca iarasi s-a captusit cu vreo viroza, ca facuse temperatura fo doo zile si ii cam curgea nasul ... cind am vazut eruptia, primul gind a fost ca a facut pojar - hehehe, de cind l-am avut io, multa vreme a trecutara si am cam uitat cum arata ! Plus ca se plingea si de dureri de picioare, mergea prin casa mai ceva ca o baba, baston ii mai lipsea ?! Asa ca diagnosticul pediatrului (noroc ca avem o tanti super de treaba medic pediatru vecina la parter) a fost rubeola !! Cel mai fericit a fost sotzul meu personal, care se si vedea cu sania la munte cu copchilul din dotare !! Pfff, noi sa fim sanatosi, ca ierni o sa tot fie !
Asa ca abia azi am iesit din casa, ca a trebuit sa ma reintorc la job ! Am citit ca nu am fost singurii cu distractie de acest gen, io doresc tuturor sanatate muuulta, ca-i mai buna decit toate, pe cuvint ! Bai da uei, Olivia, cum e Sorin ?? Si Carmen, ce mai face Ilincusha cu urechea ? Simo, baietii sint bine acum ?? Eli, voi cum sinteti ? Si Stefi parca era cu ceva temperatura ... multi pentru toti !!
O saptamina minunata tuturor si un an nou superfain !
PS - poze nu am vazut, o sa incerc de aici de la birou ... si o sa pun si ceva de la noi, sa il vedeti pe mofturosul si obraznicul gizmo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
am vazut si eu gorodeii (ioana, mie imi place mult culoarea ta de par)si cealalta familie frumoasa de la iasi, plus pozele cu cele 2 printese ale lui kro (mai, mai, cum mai pozeaza ele).
eu am tot fost la munca zilele astea asa ca nu ma intorc de nicaieri, sotul mi-e plecat de ieri pt o luna, dar imi scot parleala ca ma duc si eu vreo 3 zile la el pe 16 ianuarie. philip e groaznic de obraznic si m-a suparat din prima zi fara tati, asa ca de suparare ieri am fost la tuns si am vizionat ps i love you (si ce-am mai plans, l-ati vazut).
rox, ma simt bine, spatele imi ma da de furca seara la culcare, in rest totu-i bine.
sanatate virusatilor!
philip
19weeksbaby
mommyandreea
philip spune:
am mai adaugat si eu niste albume aici:
www.apha.shutterfly.com
philip
19weeksbaby
mommyandreea
szivarvany spune:
Multa, multa sanatate tuturor !
Andreea de Pupi ... io nu pot decat sa pt ca ma lupt cu Giulia inca de la Craciun. Cu ea si cu caracterul ei
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Saluti...
Mey bag seama//ca nu am fost singura care m-am distrat la cumpana dintre ani...Noi incepem investigatiile..sa vedem ce si cum..
Alice inca mai aveti timp sa mergeti la zapada!
Robi vazut pozele..ca-n basme...
Simo ..bine ca acum sinteti ok!
Roxa baga niste poze!
Vazut Gorodeii..asortati mi-a placut! Ce tare a fost poza cu catelusul!!
Restul de poze le vad acasa...