pentru oamenii nervosi
in ultima vreme am reusit sa intru ceva mai des pe DC. am dat peste 4-5 subiecte interesante. dupa prima pagina... au luat-o razna. fara exceptie! a se contrazice cu b, vine si c, d se cearta cu toata lumea, si tot asa.., si tot asa.. evident ca, dupa 2 pagini, dispare aproape complet subiectul. ramane cearta.
descopar ca lumea e din ce in ce mai nervoasa, in cautarea unei supape. asta o pot intelege, sunt convinsa ca mi se aplica si mie. ceea ce nu pot intelege este motivul pentru care aproape orice subiect e folosit ca ring de box.
so, pen'ca-s si io nevrozata, uite-acilea un subiect facut "iecspre"!
mie-mi place verdele, consider ca e cea mai placuta culoare. astept combatanti.
cine indrazneste sa fie in dezacord sper sa aduca si argumente, dovezi...
Raspunsuri
andacos spune:
Ahhh ...parca e mare noutate!
Violentza ascunsa sub vorbe frumoase,scuze jalnice cind "se da cu bata-n balta"dar au de tot si tot asa...
Oricum observ ca o parte dintre cei"ce-i ce puneau gaz pe foc"in ultimul timp s-au retras in propriile cochilii,in schimb nu se dezminte in continuare "vechea generatzie"!
La un subiect asemanator ma gindeam deunazi dar...am zis ca se apropie Craciunul!
Dana
sirimie spune:
Mie nu mi se pare ca sint oamenii mai nervosi ca pina acum.
Ce nu imi place mie: nimeni nu convinge pe nimeni decit foarte rar. Intra fiecare cu parerea lui si daca cineva nu e de acord poate insemna chiar ca are ceva personal cu el.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
andacos spune:
Am vrut sa editez dar vad ca a scris sirimie!
Sa nu uitam de "vinatoarea de vrajitoare"care se practica cu succes si pusul pe rug la cu totul si cu totul alte subiecte decit trebuie!
Si multe altele!Revin daca imi mai amintesc!
Dana
26octombrie spune:
eu nu vreau sa despic firul in patru, cine, de ce, cum, cand.
eu chiar va invitam sa dezvoltam subectu', cu verdele! parol!
toata lumea e fan verde?!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 26octombrie toata lumea e fan verde?! Luana si Hora Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte” (Juan Ramon Jimenez) |
Nu, eu nu sunt fun verde!
Dar asta nu inseamna ca nu stiu sa apreciez verdele!
Si totusi eu as vrea sa stiu de ce!
Dana
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 26octombrie eu nu vreau sa despic firul in patru, cine, de ce, cum, cand. eu chiar va invitam sa dezvoltam subectu', cu verdele! parol! toata lumea e fan verde?! |
Eu cred ca tu ai fost off topic aici
Inseamna ca vrei sa vorbesti singura despre verdele ala.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
misha71 spune:
Ar fi culmea sa spun ca nu-mi place verdele, tocmai eu care am 3/4 din haine verzi si mai nou si parul
edit: "verdele" e un pretext de a-si descarca unii nervii (spre exemplu )
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
26octombrie spune:
sirimie, .... cand ai dreptate, ai dreptate. am fost usor deplasata, recunosc!
reformulez: bey, care esti acolo, de nu-ti place verdele, ha?! iesti naspha!
better??
dana, pen'ca: e revitalizant, degaja optimism, e... verde. si, ca sa fiu on-topic, ar trebui sa adaug: si pentru ca celelalte culori "e" naspha.
sorana spune:
Mie imi place albastrul.
Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu cei carora le place verdele
Evident nu-i inteleg, nu ma pot pune in pielea lor, mi se pare ilogic sa-ti placa verdele.
Cum poate sa-ti placa verdele? Tu nu vezi cat de frumos si perfect e albastrul?
Sorana si Monica (6 ani)
CorinaDani spune:
hai sa-ti raspund eu...
nu, nu si iar nu : nu-mi place deloc culoarea verde, decat asa cum este in natura (frunze, iarba, plante decorative, tot ce inseamna vegetatie)
nu am nimic de imbracat, incaltaminte sau accesorii care sa fie in aceasta culoare. nici in casa nu am absolut nici-un obiect care sa fie de culoare verde...daca ma gandesc bine, nici culoarea kaki (derivata oarecum din verde) nu o suport...
accept cu drag anumite nuante de turcoise (sau turcoaz), dar cele care au mai mult albastru decat verde in compozitie...
cred ca nu-mi place aceasta culoare din cauza faptului ca imi aduce aminte de nuanta oribila de vopsea verde cu care isi vopseau cei de la tara (in satul bunicilor mei, undeva in Oltenia)casele, gardurile, ba mai faceau si zugraveala din casa cu model...explicatia este una simpla, aceea era singura nuanta pe care o gaseau de cumparat la magazinul satesc...saracie mare, si atunci si acum...