Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Camelia -multumim pt.cuvintele frumoase si pt.martisor,esti f.draguta.
Bertha-ce copii scumpi ai.Ioana e superba ėn ziua de botez.Sa-ti traiasca ,sa fiti fericiti ėmpreuna!
Va pup pe toate !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ciuf am muuulte poze la semnatura(jos,in dreapta)..
Binecuvantarea ta m-a facut sa Aveti o familie frumoasa-feicitari

Ce-o fi facand mamacapra?! Cum s-o descurca cu 3 pitici?

Ce frumoasa e Ioana in rochita gogosarSa va traiasca 100 de ani,micuta crestina

Va pup pe toate si fug sa dau o tura si pe la randunici!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ah, Zozela, m-am uitat numai in partea stanga a ecranului unde scrie Mihai Creste. In partea cealalta nu imi trecu prin cap sa ma uit . Hai ca ma pun pe vazut poze.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Ah, Zozela, m-am uitat numai in partea stanga a ecranului unde scrie Mihai Creste. In partea cealalta nu imi trecu prin cap sa ma uit . Hai ca ma pun pe vazut poze.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

De-aia le-am si pus acolo..Sa fie mai greu de depistat
Te pupic apasat!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR DRAGI PENTRU 8 MARTIE!

Ciuf, ma bucur ca ii prieste lui Luca la bunici si ii place la gradi.
MLou e fina noastra si e de`o seama cu Luca, doar cateva luni mai mare.

Marumiha, ce mai e pe la voi?

Zoze si eu am tot intrebat de MamaCapra...ce`o fi cu ea?

Fetelor, in vara, cand vine si Ciuf si Marumiha nu facem si noi o intalnire cu copiii prin parc? Tare as vrea sa va cunosc.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La multi ani de ziua noastra,sa fiti sanatoase,fericite si iubite!!!
Multumim pt. incurajari,a fost emotionant la serbarile copiilor, f.f. mare inghesuiala,au venit mamici,tatici,bunici....La noi,ca de obicei, in zilele cu serbari tati a fost plecat in cursa,bine ca nu au avut loc in aceeasi zi ca as fi fost nevoita sa ratez una.Am pus cateva poze in linkul de mai jos,nu-s prea grozave,sunt facute cu telefonul:
http://s451.photobucket.com/albums/qq238/kamy02/serbari%20de%208%20martie/
Ciuf,la ei la gradi e o traditie cu serbarile de Craciun,8 martie si sfarsit de an si chiar ma mir ca la Luca nu au organizat,stiu ca si pe vremea mea se faceau serbari cu poezii si cantecele dedicate mamei,au facut si fotografii din acelea speciale cu versuri emotionante...
Va pup pe toate si sa aveti o zi deosebita alaturi de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

La multi ani! cu ocazia zilei de 8 Martie, sanatate, liniste sufleteasca si sa va bucurati de familie si de cei dragi.
Sa povestiti pe unde ati petrecut ziua de 8 Martie, pe unde v-au scos sotii, ce cadouri ati primit, daca nu este CONFIDENTIAL.

Incep eu prima: aceasta zi o sa o petrec in casa, noi INVATAM, INVATAM SI IAR INVATAM. Dar am fost toata ziua de sambata plecati, SE PUNE? Nu in plimbari romantice, dar am mai vizitat in drumurile noastre si alte locuri pe unde nu am fost.

O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC

AURA

Mergi la inceput

Pentru cine doreste,povestea nasterii

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Zoze ,ce frumos ai povestit si ce emotionant,mi-au dat lacrimile!Am retrait clipele cand am nascut si eu puii mei,durerile contractiilor sunt groaznice dar nu se compara cu momentul de dupa,cand iti tii puiul in brate uiti de tot,timpul se opreste,pamantul sta pe loc...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare oltencele mele dragi,
Petrecuram si noi 8 Martie la un restaurant. Ne-am adunat vreo 20 de femei si timp de vreo 3 ore ne-am simtit bine, am discutat despre una-alta. Sotul s-a oferit sa stea cu Eva asa ca nu am avut codita dupa mine. El, dimineata, fusese la gym cu Eva si-a invitat un prieten sa nu fie singur, iar la pranz l-a invitat la noi de au mancat impreuna. Deci nu ma simt prost ca eu am plecat la restaurant si el a ramas sa ingrijeasca de Eva. In plus, ieri vremea a fost superba asa ca au iesit la o lunga plimbare cu caruciorul. Cand am venit si eu acasa, baietii au cumparat o sticla de Mojito si am tainuit-o toata seara pe subekte de politica . De dimineata fu a naibii de grea trezirea. Azi am si scoala si serviciu. Nasoool.
Camelia, emotionante pozele. Ti-am vazut ghiocelul. Tu i-ai facut "fesul"? Ca ti-a reusit fain.
Intr-adevar la Luca nu s-a organizat nimic. Ce-i drept el acum a luat o tuse din asta pacatoasa de a trebuit sa stea acasa.
Si Georgiana e tare scumpa cum sta ea cumintica la masa. La ce scoala merge ea? Voi pe unde stati? Eu stau in Brazda, la Pedagogic.
Zozi, o sa citesc povestea acasa ca nu vreau sa fiu intrerupta. Sunt o sentimentala cand citesc povesti despre nasteri .
Aura, spor la invatat. Poti? Se invart rotitele? Ca eu le mai ung cu ulei de peste , dar tare greu imi e sa mai invat carte .
Shose, ar fi fain sa ne vedem la vara. Hai ca mai tinem legatura. Poate punem de-o intalnire in parc sa ni se joace pruncii.

Mergi la inceput