Oltence-poftiti la povestit!(26)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia72 spune:
In prag de primavara,sufletul sa va infloreasca la fel ca un ghiocel,sa radieze ca un soare...acest anotimp sa va aduca impliniri,noroc,fericire si iubire...si un martisor virtualhttp://www.surprinde.com/felicitare.php?categorie=1-8+MARTIE&id_felicitare=256
bertha spune:
Salutare!
Va salutam, ne-am intors acasa de multisor, dar n-am apucat sa scriu. Ioana a fost f cumintica la botez, a plans putin si gata. Toata ziua a fost o adevarata vedeta, a trecut din brate in brate si a impartit zambete cu generozitate. I-a cucerit pe toti! Va invitam sa vedeti poze in albumul de la semnatura.
Aura, bine ai venit, nu te pot ajuta, din pacate. Imi place mult cum povestesti.
Camelia, multumim pt urari! Ce mai fac frumosii?
Ciuf, ce mai face Luca? Ti-am detectat fotografiile la concurs si mi-au placut f mult. Imi pare rau ca nu am fost apreciate la adevarata lor valoare, nu stiu daca erau cele mai frumoase, e ceva subiectiv, dar meritau cu siguranta mult mai multe voturi. Multumim pt votul tau!
Oltence dragi, va dorim sa aveti parte de o primavara minunata si plina de soare si de voie buna!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
camelia72 spune:
Andreea,sa creasca mare si sanatoasa micuta crestina ,am vazut pozicile de la semnatura sunt superbi amandoi copilasii,trebuie sa fii tare fericita cu asa minuni!Despre ce concurs vorbesti?Pune un link aici la oltence sa votam si noi!Fetelor,eu i-am vazut flacaul...e super dragalas,mancal-ar mama !
Ai mei copii sunt ocupati cu scoala/gradi,acum pregatesc serbarea de 8 martie,joi are Georgi si vineri Mihai,maine ma duc sa-i caut pantaloni verzi ca e ghiocel...sunt tare curioasa ce poezioara va recita ca acasa e tare secretos,nu-mi zice nici un vers,cica e surpriza !
Va pe toate!
bertha spune:
Cami, multumesc din suflet pt cuvintele tale frumoase! Intr-adevar, chiar sunt fericita langa nazdravanii mei dragi. Astept sa ne spui cum a fost serbarea.
Despe concurs: este vorba de "Clipe de viata 2008", linkul e pe fiecare pagina a forumului, in partea de sus. Priviti-le pe toate, unele sunt absolut minunate, aveti 100 puncte de impartit. Daca va plac, fotografiile mele sunt ber1 si ber2 de pe pagina asta:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5
Pozele care cred eu ca-s ale lui Ciuf le gasiti pe pagina asta si urmatoarea, ciu1 si ciu2:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6
Pupici!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Shose spune:
Bertha, ce frumusete de domnisoara am vazut! Sa va traiasca amandoi frumuseii si sa va bucurati de ei 100 de ani de acum. Felicitari pentru botez .
Camelia succes pentru mititei la serbare, sa faci poze sa vedem si noi un ghiocel.
Zoze am bagat un ochi dupa tine la randunici si tiám vazut pozicile. Cu intarziere La multi ani blondutului nostru. Sa creasca mare, sanatos, cuminte si frumos
Ati facut party...hehe, si se pare ca bblusii nostri au prieteni comuni deja. Am vazut'o pe Saratzica (Sara) in poze si d"asta zic.
all si uitati aici link cu pozici de la ziua Iulie:
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=216
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
zozela spune:
Salutare!!Primavara frumoasa-oltence dragi!!
Larisa ne-a zis Waeil ca va cunoasteInseamna ca ai nostri se joaca impreuna
Don'soara frumoasa foc si pe mamica ei!Hai ca se incalzeste afara si ne vedem si noi la parc
tuturor!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
aura_m spune:
pentru toate fetele si o primavara frumoasa. Nu stiu cum este vremea pe la voi, dar aici este fff frig, duminica a fost soare si frumos dar frig, abia astept caldura. Numai bine la toata lumea.
AURA
Shose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Salutare!!Primavara frumoasa-oltence dragi!! Larisa ne-a zis Waeil ca va cunoasteInseamna ca ai nostri se joaca impreuna Don'soara frumoasa foc si pe mamica ei!Hai ca se incalzeste afara si ne vedem si noi la parc tuturor! Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! |
Abia astept. Un mare de la noi.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
ciuf spune:
Fetelor, o primavara cat mai placuta cu multi ghiocei si martisoare va dorim. Mi-e dor de casa . Mi-e dor sa primesc ghiocei si martisoare. Am rugat-o pe mama sa imi puna la presat ghiocel si sa mi-l trimita.
Imi amintesc cum mergeam la Breasta sau Leamna sa adun floricele si urzici primavara. Parca mi-e dor sa fiu si copil . Offff.
Shose, Camelia si Bertha saru'mana pentru voturi. Acum vazui ca ati votat-o pe Mamzel. Fetelor, sobektul nostru pe pagina 3??? Nu se poate. O gheruta pe aici mai bagati si voi.
Noroc cu primavara asta ca mai facem o urare si uite asa mai iesim din amorteala.
Hai sa va spun de Luca. Sunt atat de incantata ca o sa va innebunesc de cap.
Intr-adevar acea gradinita e minunata. Mama mi-a trimis poze si am vazut ce disciplinati stateau copilasii la masute. lucreaza de pe Micul Abecedar, pe care noi din pacate nu l-am mai gasit (spera mama sa il traga la Xerox), invata tot felul de cantecele si poezii (aici nu se bate moneda pe memorare), au program de masa, somn si joaca (pacat ca nu prea au fost scosi in curte), iar luni au fost de au vazut Degetica la Teatrul National. Mers pe jos, nu pus fundul in masina . Luca a fost tare incantat. Cica mai vrea sa mearga.
Luni dimineata o fetita l-a chestionat pe Luca de ce nu a adus si el martisoare . A uitat mama complet ca are un cavaler in batatura.Ea nu s-a gandit decat la cadrele gradinitei. Asa ca s-a dus repede sa cumpere ca sa aiba baiatul ce oferi. S-a simtit tare important copilul. Deci pentru el asta e o chestie complet noua.
Nu stiu cum i se pare lui Ro comparativ cu ce avem aici, dar categoric socializarea primeaza pentru el.
Puiul de papagal de il primise in dar cand a venit in Ro a murit "ca a stat prea mult in colivie", iar acum, ai mei, i-au luat doi sticleti, Alex si Marta. fac aia o galagie si murdarie ceva de groaza. Colivia lor e nelipsita, pe oriunde merge Luca.
Adora sa mearga sa dea de mancare la porumbei. Ah, un vecin de la ai mei are porumbei. Azi il striga Luca de zor ca si-ar dori si el un porumbel. Mama deja se gandea ce sa faca cu pasarea. Unde s-o puna. Eu i-am zis ca intr-o ciulama ar fi tocmai potrivita . Sigur vecinul i-ar da copilului un papagal numai sa ii faca pe plac.
Asteptam caldurile ca sa stea mai mult pe afara, sa mearga in parc.
Se tot joaca cu niste vecini din bloc, fac un dezastru in casa, si topaieli in pat ... ce nu ar pupa Luca asa ceva acasa. Dar, ma rog, bunicii accepta multe.
Pe la noi au venit caldurile. Temperaturi peste 20 de grade C. In ritmul asta vor inflorii si copacii. Nu imi vine a crede ca in Colorado, care este un stat montan e asa de blanda vremea.
Aura, bine ai venit si ne pare rau ca la voi este asa de frig. Pentru mine peisajele de iarna sunt preferatele. Dar cred ca ajungi sa te saturi de ele . Wow, de ce temperaturi vorbesti tu acolo: -30. Dar cum poti sta afara la un asa frig. Nu ti se lipesc narile ?
Cum este acomodarea?
Camelia, la puii tai la gradi se face serbare? Ca azi am aflat ca la Luca nu se face. Pacat. Tare mult mai imi doream. Asteptam poze cu ghicelul.
Shose, ce scumpa e Pipetzica in poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2481103790080619897qYUrlK
Ati avut un brad tare frumos!!! Cine este Mary Lou?
Zozela, tu nu ne pui poze cu Mihai? Daca vrei, trimite-mi pe PM.
Liana noastra cum se mai simte? Ce mai stiti de ea? Cand naste?
Fug la scoala. Puneti mana si scrieti cateva randuri sa am si eu ce citii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aura_m spune:
Ciuf pana la urma ne obisnuim, port caciula ce n-am purtat in Romania, noaptea sunt temperaturile astea extreme si cand ii vad pe localnicii astia, mai ales pe tineri la minus nu stiu cate grade cu capetele goale si mie imi este frig si cu caciula in cap, deja ma ia frigul si mai tare. Mai nou port ochelari de soare, mie niciodata nu mi-a placut sa-mi ascund ochii, nu ca as avea niste aochi albastrii sau verzi de moare lumea dupa ei, dar pur si simplu nu mi-a placut niciodata sa port ochelari de soare, dar aici cam toata lumea poarta, de la soferi, tineri, batrani, toate natiile, ptr ca lumina este mai altfel, mai puternica si oricum si iarna este indicat datorita zapezii, albul asta nu prea face bine la ochi si cum mai tot timpul este zapada, sper sa nu mai ninga, s-a mai marit ziua, este soare dar tot frig. Si parca a inceput sa ma deranjeze la ochi si sotul m-a obligat sa imi cumpar ochelari de soare ca nu vrea sa avem probleme, mai ales ca suntem la inceput si numai bani de consulatii nu avem acum si mai bine sa previi. In schimb voi incepe niste cursuri saptamana viitoare- de francizare, sotul asteapta si el ptr ca nu s-a inscris o data cu mine si cred ca ii vine randul in mai intre timp isi cauta de munca. Stati sa va spun cu martisorul, ii spun sotului meu daca mi-a luat ceva de martisor sau un martisor la care el imi spune:" Si in Romania cand ti-am luat il bagai repede in sertar". si eu as vrea acum niste ghiocei, zambile sau frezie, nu ma innebunesc dupa flori dar astea de primavara imi plac, mai ales zambilele si frezie. Da, la inceput este mai greu sa te obisnuiesti cu locurile, dar ce sa facem, ne adaptam.
Va pup pe toate.
AURA