Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ha, ha, ma gandeam eu ca-i , prea era rusinoasa!
Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hey felicitari Liana pt domnisoara din burtica! Sa creasca mare si sanatoasa, frumoasa si cumintzica.

Recunosc, m`am inselat.

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Chiar rusinoasa domnisoaraFelicitari-sa fie sanatoasa.
Bertha-am citit povestea nasterii ,saracutu Darius cėnd o fi auzit tipatul mamicilor ,singurul lucru care nu-mi place cėnd citesc povestiri de la nasteri sėnt atunci cėnd trebuie sa dai plicul cu bani la medici.Pt.ca dupa ce ca o femeie trebuie sa sufere atėt trebuie sa si plateasca ,acest lucru nu-mi place poate ca si din cauza ca m-am obisnuit ca aici nu se poate face sub nici o forma asa ceva.Atentiile sėnt numai spunėnd un simplu -multumesc-Pėna la urma e frumos cėnd totul se termina cu bine,felicitari si sa fie Ioana sanatoasa !
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Marumiha, ai dreptate cu nemultumirea in ceea ce priveste spaga in spitale......crede-ma ca eu n-am aruncat cu banii si totusi s-au dus o gramada, in conditiile in care platesc lunar multi bani pt asig de sanatate. As minti sa spun ca mi-a cerut cineva ceva, singurul lucru impus, ca sa zic asa, a fost "darul" pt anestezist, in rest am dat cat am considerat, f putin fata de alte mamici care aruncau banii cu frenezie, dar am dat si asta conteaza. Fara suparare, da' eu cand aud de doctori ca au salariile mici, ma apuca nervii...pt ca 90% pleaca din spital cu ffff multi bani neimpozabili, mai strang cateva salarii lunar, cu siguranta. Chiar daca-s competenti, atenti, respectuosi si cumsecade, tot se complac in a se manji...ceea ce- f trist si f sugestiv pt nivelul de bun-simt din Romania.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Bertha-ai dreptate si eu am aceeasi impresie si sėnt sigura ca salariile medicilor nu sėnt mici deloc .Credeam ca te superi spunėndu-ti acest lucru dar nu ma pot abtine sa nu-i critic pt.lipsa de bun simt de care dau dovada atunci cėnd omul merge pt.probleme de sanatate (ėn cazul tau pt.a aduce pe lume un copil)si ei sėnt imediat dispusi sa-si deschida buzunarele.Unei mamici cred ca-i trebuie destui bani pt.un nou nascut decėt sa faca cadou la un medic care ar trebui sa-si faca meseria pe care si-a ales-o.
Fetelor ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multam de urari..asa e !!!!!olteanca e rusinoasa ca taso
va pup pe toateeeee..suntem bineee..dansam in fiecare noapte in burtica la mamisau jucam fotbal nu-sh sigur

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Marumiha, cum sa ma supar?! Stai linistita, n-am niciun motiv! Apropos de bani, gandeste-te ca atunci cand se naste un copil, e un eveniment fericit si banii aluneca f usor printre degete. Dar cand un om e ff bolnav, cheltuie averi pt investigatii, analize, ecografii, medicamente, numai el si familia stiu cum au facut rost de ei...ce inima sa ai sa-i mai iei bani pt o operatie sau consultatie? E dezumanizare totala...

Liana, tot inainte cu sanatate micutei dansatoare!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

buna seara si un an extraordinar primiti si de la doo oltencute mici surioare!
Oti priveste lumea cu oki de grupa pregatitoare, uneori cu aere de ''domnisoara'' vorbeste despre surioara ei in termeni de genul''asta mica'', ''irinuca bebelus''.....insa, oltenismul dus la apogeu de Irina(entry level la gradi)se razbeleste in kiote de lupta la adresa celeilalte.
E un carusel magic casa noastra, asa ametim uneori, noi, oamenii mari prinsi in vartejul copilariei.....

ce mai faceti, oltencelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sunt un car de draci. Scrisei un mesaj kilometric care se duse in neant. Ne intrerupsera astia curentul pentru doua secunde sa faca pe naiba la nu stiu ce generator.
Asa ca nu ma mai avant la un asa mesaj detaliat ca mi se taie, daca ma intelegeti.
Nu am mai scris de hat-hat.
So, 2009 sa fie un an bogat in sanatate si bani. Recesiunea asta sa se opreasca si sa ne vedem cu toatele la Bora Bora , unduindu-ne corpurile bronzate si band un Mojito ceva, iar copiii zburdand de fericire pe nisipurile fierbinti.
Liana, felicitari pentru rozosina. Hai ca ajunsesi la jumatatea drumului, parca de acum incolo pare mai lung drumul. Ca asa fuse la mine .
Bertha, ce frumusete de baiat e Darius . Am si eu o fetita frumusica, dar e cam zgatie . Si Ioana e dulce foc, dar nah, bebelus. Ce poti spune despre un bebelus decat ca e scump, e dragalas, e falcos si e zambaret. Dar Darius ... trasaturi fine, figura aristocratica. rar vezi asa exemplu de frumusete. Si buzele ... Spusei ca ma innebuni baiatul tau.
Mai am doua zile de stat cu al meu baiat si raman fara el. Adica joi dimineata Luca va calatori cu maman catre Romania. Va sta acolo 4 luni. Eu ajung in jur de 22 mai. Si stau si eu o luna. Si in luna aia nu stiu ce o sa fac mai intai. Am un botez de mers, vrem sa ajungem si la mare, sa ne vedem si rudele...
Nu am apucat sa fac bagajul copilului ca am tot amanat. Ba aveam altceva de facut, ba ca azi n-am chef, maine n-am chef ... si uite ca pleaca baiatul si gentile sunt nefacute. Cred ca ii iau toata garderoba si i-o arunc in geamantanele alea si am scapat.
Am luat si Tylenol si Motrin pentru febra. Ca stiu ca functioneaza bine la el cand are temperatura mare. Nu mai sunt la curent cu ce se da in Ro, asa ca ii dau ce stiu eu ca merge pe aici.
Vremea cum e pe acolo? sa trimit cojocul sau geaca de vant ? Auzii ca zapada nu prea avuserati.
De saptamana viitoare, Luca va incepe socializarea. Si anume: gradinita. Va merge la aia de pe strada Imparat Traian (parca asa se cheama strada), e in centru, unde sunt statiile de autobuz 1. Doamne, acum realizez cat am putut sa uit. Stiti unde e Cafe Agop? Eh, pe strada aia e gradinita. Matusa-mea a fost cea care s-a ocupat de inscriere. El va merge de trei ori pe saptamana. Azi am tradus fisa lui cu vaccinuri ca poate ii trebuie asa ceva si am inteles ca ii trebuie de la medic hartie ca este apt sa stea in colectivitate.
Altceva nu mai stiu. S-or mai interesa si ai mei. Mai ce ciuda imi este ca nu stiu numarul la gradinita aia poate aveati si voi ceva impresii despre ea. Ideea este ca am vrut la una din centru ca sa fie aproape si de ai mei si de socrii. Copilul va sta o saptamana la unii, cealalta la ceilalti.
Ce ar mai putea face al meu copil sa nu se plictiseasca in Craiova? tata i-a promis ca ii cumpara papagali si iepuras. A zis ca il va inscrie la Casa Armatei la un karate, ceva ca sa isi consume energia. Aici, asa ceva ma costa o poala de bani. Ceva la vreo $300 pe luna. Avand in vedere ca abonamentul la fitness unde avem absolut toate conditiile costa $45/luna.
Eu zilele trecute imi scosei o masea care era vai de mama ei, cu peretii gata sa se darame, mai atrana un surubel care s-o tina in picioare cat de cat. Si m-a cam chinuit domnul doctor. Dar l-am iertat ca era tinerel si frumusel.
Zisei ca nu scriu mult si tot ma intinsei.
Astept sa mai scrieti si dumneavaostra .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciufulet, bine ai revenit! Saru-mana pt cuvintele frumoase pt puii mei. Si mie mi se pare frumusel narodelul meu, da', na, eu sunt cioara. Am inteles perfect despre ce gradinita e vorba, eu o stiu ca fiind f bine cotata, multi parinti se bat sa inscrie copiii acolo, am inteles ca-i numai pe pile. Eu am auzit numai de bine despre ea, bine, n-am facut o statistica, am vorbit cu 2-3 mamici care erau f multumite.
In Craiova, Luca poate merge la Teatrul de papusi (s-a mutat la Teatrul Liric), in parcul mare, ce sa zic, Darius cand e acolo, colinda cu tataie tot centrul, da mancare porumbeilor, admira artezienele...chestii de-astea. Sunt si locuri de joaca printre blocuri, gasesc ei distractii.

Noi venim azi in Craiova, sambata botezam galusca, sper sa fie cuminti copiii in masina.

Va pupam!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput