Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Hristos a Inviat! un Paste fericit va doresc si numai bine.
Eu trebuie sa ma obisnuiesc cu viata de aici, saptamana trecuta a fost Pastele la catolici, am avut liber vineri si luni ( am vorbit vinerea trecuta cu mama la telefon si nu ii venea sa creada ca aici se da liber si foarte indignata ca in Romania avem decat lunea liber, eh, cand incepi sarbatoarea sa nu fi foarte obosit de la atata munca). Ma intreba cineva daca merge invatarura, parca ciuf, vrei-nu vrei trebuie sa mearga, o mai ungem pe ici pe colo sa alunece mai bine. Am fost la biserica ortodoxa sa luam lumina, in fine, nu este ca in Romania, preotul a venit pe la 23.30, la noi in Romania era in toiul slujbei, am luat lumina, dar nu am stat in biserica ci pe straduta laterala, ptr ca nu ai voie in biserica cu lumanarea aprinsa, iti interzic pompierii si era cam multa lume, am vazut ca se aprind lumanari ptr vii-morti, dar sunt 10, nu 50 sau poate mai multi cati eram in biserica, un vant si frig, am luat lumina si pana la metrou mi s-a stins, oricum o stingeam ca nu ai voie, deh, nu avem masina deocamdata. asta este, ne adaptam.
Numai bine va doresc

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hristos a inviat!
Aseara am fost si noi la biserica de am luat lumina. Tot asa am ajuns pe la vreo 11:30, slujba incepuse. Lume multa, cu greu am gasit loc de parcare. Slujba a fost frumoasa, preotul mai arunca cate un "Doamne miluieste" si spunea "Hristos a inviat" in rusa, greaca si romaneste. Deci ca am astea sunt nationalitatile care vin la biserica asta. Parca a mai fost o limba, dar nu am recunoscut-o.
Am reusit sa aduc lumina acasa. Am fost la biserica cu o prietena de-a mea. Sotul a ramas cu Mamzel acasa. Si se uitau unii in masina noastra cand au vazut doua fete cu lumanarile aprinse. Lol!!! Ce voodoo om face noi si ei nu stiu!
Azi mergem sa petrecem Pastele cu niste prieteni de-ai nostri. Vad ca vremea va fi frumoasa azi, zilele trecute ne mai pocni DD cu o zapada, asa ce nu am avut toata iarna. Dar aici, in Colorado, zapada multa e cernuta prin aprilie-mai.
Aura, . Adaptarea nu e deloc usoara, dar ce este bine ca noi tindem sa overestimate perioada ei. De cele mai multe ori dureaza mai putin decat am crezut noi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

ciuf asa cum ai zis si tu, dupa ce am luat lumina, unii au plecat, tot asa ca noi cu metroul, altii au intrat in biserica, dar au stins lumanarile sa asiste la slujba. Noi, cei care nu am avut rabdare sa stam si la slujba, mergeam cu lamanrile aprinse spre metrou si la intersectie erau masini oprite si se uitau toti la noi. La biserica unde merg eu este impartita cu cea catolica, practic noi suntem niste "chiriasi", slujba duminica incepe tarziu, eu cu sotul am fost o data pe la 9-10 dimineata si preotul improviza altarul, se pregatea de slujba, dar am inteles ca este o biserica ortodoxa, doar ptr ortodoxi pe o alta strada, dar sa ma uit pe unde este si data viitoare merg acolo, dar pana atunci o vizitez putin sa ma obisnuiesc cu locul. Colegul meu de clasa, care este tot roman imi zicea sa merg nu stiu unde ca este tot asa o biserica doar ptr ortodoxi:"Ei, dar lasa-ma frate ca si asa de luni pana vineri fac un mic voiaj, ca nu este asa de aproape colegiul." Mama imi zicea sa merg si la catolici sa vad cum este noaptea de inviere, dar poate la anu'...

AURA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

sunt aci
haiiiii adunareaaaaa mai am putin si nasc

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Bine ca mai scrii si pe la noi. Ca te tot cautam pe la alte subiecte sa vad ce iti face burtica. Hai ca mai ai un pic si iti vezi minunea.
Nu ne spui cum te simti?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ciuf in primul rand La multi ani!!!ma ierti da aparui tarziu
ma simt bineeee ,,iar bubulina mea e si mai binejoaca fotbal toata ziua..ce sa zic asteptam startul
oltencelor vreti sa scot pai se poate?

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Liana,bine ai revenit la oltence,suntem alaturi de tine si burtica,asteptam marele eveniment...nastere usoara!

Mergi la inceput

da camelia multam frumos..ete ca aparui io si disparurati voi
e clar trebe sa scot paru ca vaz ca de bata va doare la cot

luptatoarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Leano-lasa taina si dospeste fata-sa iasa rotunjoara,rumena bine si sa biele taaalleeee!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

zuzooooo e dospita bineee doar e pui de olteansi de bielat nici numai vb macar acolo sa semene si cu masaca in rest e leita taso

luptatoarea mea

Mergi la inceput