Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
Fetelor - Billy, Ledi, am vazut poze... Mortale... Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati la maximum de ei!
Daria mea are deja mucusori, trebuie sa vad cum sa ii scot, o sa-i pun putin ser fiziologic... Si s-a iritat putin la fundulet...
Azi a fost si doctorita de familie la ea, a zis ca e OK, fontanela putin cam mica, dar sa nu ma stresez...
Din spital a iesit cu 3.240 de grame si cu icter moderat, dar iar a fost OK, cica...
Desi am pus Bepanthen si NAN si biberon in bagajul de spital, chiar nu a fost nevoie decat de Pampers... NAN le-au dat asistentele de la copii, pana ne-a venit noua laptele, si in completare, cand nu sugea destul... Eu prefer sa merg exclusiv pe alaptat natural, daca se poate... Aseara, cum Daria a avut colici o buna bucata de vreme, si cum plansul bebelusului stimuleaza secretia lactata, mi-a tasnit laptele din sanul drept si pe fata ei, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata pana acum... Sanii imi sunt tarisori, doctorita de familie mi-a recomandat sa ma mulg dupa fiecare alaptat, ca sa maresc productia de lapte... Dar numai la dush daca reusesc, ca altfel nu iese nimic, in afara orelor de masa...
Va spun ca vata invelita in tifon mi-a fost de super mare ajutor in spital, pentru lohii... La fel supozitoarele cu glicerina, mi-a aparut si ditamai hemoroidul, am crema... Si, pentru cusaturi, Neopreol unguent... Si chilotii de mamaie, cum zicea Ciufik, parca...
Billy, ai primit medicamentul ala cu V, din care trebuie sa le dam cate doua picaturi din ziua a 11-a incolo? Ledi, just, celelalte fete?
In rest, ce sa va mai zic? Personalul s-a purtat foarte frumos, am mai spus asta, ne verificau zilnic cusaturile, starea generala, daca avem febra, verificau si copiii, ne-au aratat cum sa le curatam buricutul... Mancare buna si foarte buna, atata ca eu am dat la o parte carnea...
Pentru cine urmeaza sa nasca, sa beti multe lichide dupa, fetelor, ca eu simteam ca ma deshidratez dupa fiecare supt al bebelinei, si beam apa plata si suc ca disperata...
Sa va zic si cati bani am dat? ![]()
Sunt f. multumita de doctorita mea, cum s-a comportat cu mine, de la inceput si pana la sfarsit, atenta si cand m-a cusut, si imediat dupa ce am nascut, sa nu ramana ceva inauntru si sa fac infectie... La fel, moasa si infirmiera care au ajutat-o sa scoata bebelina, ma incurajau, imi spuneau cum sa respir, ca are copilul nevoie de oxigen... La expulzie, trebuie sa impingi tare, cu barbia in piept, si, foarte important, sa nu urli!, ca ai mai multa forta asa...
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
cristi,daca dai un search pe google pt rh sa stii ca eseea are dreptate. si eu RH -,dar daca bb va avea RH - nu este nevoie de vaccin pt ca nu ai putut sa faci anticorpi nefiind vorba de incopatibilitate intre tine si bb,dar daca este pozitiv se face ca sunt mari sanse sa apara anticorpi.
acu' 1 sapt m-am intalnit cu o tipa care are doi copii frumosi foc,se uita cu mare dragoste la mine si burtica mea,am intrebat-o de ce nu mai face unul,raspunsul ei m-a socat.
i-a nascut pe amandoi,la Cluj, fata(cea mare) a avut RH+ i s-a facut vaccinul,iar baiatul RH-,nu i s-a facut vaccinul,dar i s-a zis ca nu mai poate sa faca copii.
i-am recomandat sa mearga la un alt medic aici pt o alat opinie canu e corect ce i s-a zis
. nu ma intelegeti gresit,medici buni in Cluj,o gramada,dar nu stii pe cine pici.
eu fac o friptura de vita,luat bucata de vita,o pun in oala ,pun cam pana la jumate ulei si mirodenii,si o las la foc mic mic cam 2-3 ore. se face atat de frageda. o tai feliute,si o dau la cuptor cu usturoi si sos de vin. se poate face si cu porc. e super buna si fff usor de facut si nu trebuie sa stai lanag ea.
ma duc la cozonac...iarasi fac intindere la mana
,mama zice ca trebuie framantat pana transpira tavanul ,crdeti-ma la mine n-a transpirat niciodata
!
35S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cristi_2003 spune:
poate ca nu stiu eu bine cu vaccinul asta de rh - da ma gandesc ca in spital stiu ei ce sa imi faca.
selene - ce bine de tine ca ai laptic. ai facut ceva special sau doar ai pus bebica la san?
37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 ZILE

lisa79 spune:
cristi
sa nu ne mai stresam ca avem rh-,suntem mai speciale
!
noapte buna schimbul 1! spor la munca schimbul 2!
35S+
Leditia spune:
Selene si noi am primit vigandol de la Pampers.
Ma bucur tare mult pt tine,pt voi,ca sunteti bine.Tati ce mai zice?A venit sa va vada?
POZE CU NOI
de David Christian
cami_antonia spune:
bebelusi eu fac friptura la cuptor ca imi place ccel mai mult ... o pun de maine in tava cu putin ulei, sare, piper, usturoi, vin, cimbru ... si alte mirodenii daca vrei .... si le tin la loc rece pana in dimineata de Craciun cand le bag la cuptor cat timp eu sunt la slujba de la biserica .... la foc mic .... si iese super bunuta .... important este sa se macereze .... o zi .... daca vrei poti pune mai tarziu in tava niste cartofi sau ciupercute ... etc
32+
ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT

Camelia
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Selene si noi am primit vigandol de la Pampers. Ma bucur tare mult pt tine,pt voi,ca sunteti bine.Tati ce mai zice?A venit sa va vada? POZE CU NOI de David Christian |
fetele sa stiti ca vigantolul e bine de pastrat la loc intunecos (in cutiutza aceea de carton) si ca cel mai indicat este de schimbat la o luna chiar daca nu e terminata.
Nu'sh ce principii isi pierde odata desfacuta.
Nu toti pediatri isi amintesc sa spuna lucrul asta.
Desi eu suspectez si ca o fi vreo 'zicere' a producatorului pentru a i se vinde licoarea...
In fine, eu le schimbam cam la o luna... sau cand imi aminteam.
Lui Teo pe la 18 luni i s-a inchis complet fontanele si nu m-am ingrijorat.
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
pt voi,mamici si viitoare mamici:www.trilulilu.ro/pld/60d82da3d4eed2" target="_blank"> mama
35S+
bebelusi spune:
Lisa multumim e dedicatie 
Ledi este superb....ce par mult are 

poti sa ii faci freza deja. Se pare ca trebuie sa cumparam perie de par, iar eu care credeam ca emoft
Vad ca in Bucuresti se poarta infasatul. In Sibiu nu.....nu stiu cum o fi in Brasov
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspoliss spune:
Vai fetelor ce povesti interesante de nastere..vazut si bebei, trimit pupici ca tare frumosi mai sunt. Nici nu-mi vine sa cred ca in curand o sa am si eu unul sa-l strang la piept
Si ce harnicutze sunteti cu toatele, eu sunt doar in stadiul d efcaut lista cu cumparaturi, nici cadouri nu am inca..si cine sa mai si gateasca? ca lucrez si maine..of,of.
Patricia, la noi se merge bine pe infasat, asa il tin in spital si asa iti recomanda si doctorul si moasele sa-l tii in casa in prima luna( cu exceptia momentelor in care il alaptezi, cica atunci mananca mai bine daca se simt mai liberi) Eu am cumparat asa ceva pentru infasat-doar ca din bumbac:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4631136
Crisss
35+