Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 11

ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 fetele,voua vi s-au umflat buzele??? eu sunt mai ceva ca angelina jolie ![]() ![]() ![]() AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |

crisspy spune:
Neata fetele!!
Naty, ma bucur ca bebelina e bine. Curaj ca totul o sa fie OK, o sa treci in anul nou impreuna cu licuriciul tau. Cristi 2003 la fel si tie. Multa bafta fetele!!!!
Bebelusi sa stii ca si mie imi curge sange de la gingii cand ma spal pe dinti. Se pare ca este ceva normal in sarcina. In afara de Parodontax eu mai folosesc si apa de gura.
Billy ce bine sa avem vesti de la tine. Se pare ca in paralel incepe si odiseea scutecelor de ianuarie-februarie. Aaaa, nu ne uita cu pozici cand ai timp.
Yey, bine ai venit acasa Selene!!!! Ce de surprize!!!Multa sanatate si recuperare grabnica si laptic la bebelina. Asteptam sa auzim de tine si bineinteles pozici cu Daria.
Miere dar vad ca esti hotarata sa intri in anul nou cu bebe langa tine. Daca este ce iti doresti, bafta multa.
Mai fetele, nu mai vorbiti de frica ca ma apuca si pe mine. Si nici nu am terminat de cumparat toate cele. Azi ma mai duc la o tura de cumparaturi, gata, nu mai stau dupa al meu sot care tot zice ca mai avem destul timp sa cumparam totul pt bebe. Ca in nadejdea lui cumparam abia prin februarie, cand tre’ sa nasc. Ce-ti e si cu barbatii astia!!!
Ingrid70 inseamna ca eu ma grabesc un pic. Deci daca abia joi intram in sapt 33 nu-mi mai schimb semnatura. E destul de complicat, pana ma prind eu o sa nasc.
Pupici, plec la cumparaturi
Crisspy 32 sapt
Razvan Andrei
AMR 8 SAPTAMANI

Alina1976 spune:
Neata,
Vesti despre mine.
Azi-noapte am fost la spital. Pe la ora 22.00 m-au apucat niste contractii si mi-a fost teama sa stau acasa pana dimineata.
Am avut noroc ca am dat peste un Dr dragut si o moasa la fel.
Mi-au verificat colul si este ff moale insa nu deschis. Dr a zis ca se poate deschide imediat ce incep contractiile mai puternice.
M-au pus la aparat de monitorizare a contractiilor unde am stat cam o ora. Si mi-au facut o injectie cu no-spa+scobutil+diazepam. A zis Dr ca daca e sa fie contractii de nastere, asta se va declansa oricum iar daca nu, atunci ce mi-au facut o sa calmeze contractiile false.
In concluzie, am stat pana pe la ora 24.30 la spital, si se pare ca era un travaliu fals....mi-au dat drumul acasa. Insa Dr mi-a zis ca dupa cum arata situatia nu prind 100% 1 Ianuarie nenascuta...38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 10 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

cristi_2003 spune:
alina - te luam si pe tine cu noi in 29? 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 ZILE

Alina1976 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia neataaaaaa burticiiii azi sunt cea mai harnica cu trezitul vad ... tre sa fac mancarea si mai am de cumparat ceva carne tocata ... nu am gasit aseara pe nicaieri .... selgros, real, metro ... in dimineata asta sper sa gasesc ... nu de alta dar sotul vrea cateva sarmaluteeeeee ..... am pus deja la fiert legumele pt salata de beufe ... azi vreau sa fac mancarea si maine fac un tortulet de fructe .. ![]() ![]() ![]() |
Eheeeee, cine poateeee....DA. Ce n-as da si eu sa pot face ca de obicei atatea pregatiri....Eu insa trebuie sa stau FFF cuminte ca sa nu nasc pana de Craciun!! Mi s-a spus foarte clar!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina1976 spune:
Cristi, ma bag!! Pe 29 voi fi pregatita .
Si poate cine stie....chiar se adevereste...
Bebelusi, SUPER aranjamente si bradut! Se vede ca la voi in casa este armonie, este totul atat de cald si placut...iar tu o talentata in ale inventiilor estetice
Ledi, FRUMOS baiat ai facut! De fapt era si normal ca dintr-o mama asa frumoasa sa iasa un baiat asa dulce! Si ce gurita areeee. Zici ca e o fraguta proaspat culeasa
Bee, azi noapte la Euroclinic era asa placut ...am fost internata o ora la maternitate...erau 6 copii nascuti...totul era linistit, un personal de nota 10...parca imi parea rau ca plec intr-un fel..
38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 10 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

jasmi spune:
m-am saturat de statutul de "intarziata" a forumului. Abia apuc sa va citesc, si atunci pe fuga. Zilele astea mi-am luat concediu medical, dar am de lucru prin casa de nu ma vad. Dar azi pana la 12 nu ma ridic din pat!
Danotino, Cris30 - felicitari, scumpelor, pt noii bebei! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va bucure vietile!
Porumbita, te rog sa primesti un din suflet cu o zi intarziere
Bee, vazut camera si este superba!
Vad ca avem un spic de grau nou Bine ai venit!
Ledi, abia acum am citit povestea nasterii. Tare emotionant
Sunt alaturi de tine si iti doresc sa te refaci cat mai repede Iar bebe David este superb
... foarte foarte scump
Bebelusi, este foarte frumoasa camera lui bebe! Dar si bradutul si aranjamentele de Craciun
Irina, data conceptiei 3 mai? That's my birthday
Naty ...
tec, welcome!
Selenutza , bine ai venit acasa! Vreo poza ceva?
Lisaeu stiam ca asta cu umflatul buzelor se intampla la cele care au fetite A little babism, ca mie nu mi s-a umflat nimic
Billy superba poveste! Dar fie-ti mila de noi si arata-ne vreo 2-3 poze
Alina
Jasmi 32+ cu
way to go, BB

BillyBilly spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Billy, sfat de la mine, ca si mie mi-a fost greu cu alaptatul, nici nu am lapte prea mult: si Daria mea adoarme f. repede la san. Cand vad ca e pe cale sa adoarma, o ating usor pe obrajor cu un deget sau chiar sub barbie, ca un masaj fin. Asa continua sa suga. bebelusi, sangerarea gingiilor in sarcina este f. frecventa. Si confirm faza cum ca recuperarea dupa cezariana este super naspa. ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Selenica bine revenisi!

Am incercat TOT sa o facem sa stea treaza, NIMIC! Nici asistentele din spital nu reuseau cand era ghindoaca in somn profund...crede-ma ca facem si gimnastica cu piciorusele, si tot LEMN!

Catalina
mamica fericita de

spic de grau spune:
Alina - cnd l-am avut pe Dav, duminica am avut contractii false, la fel - amestec litic la spital sa calmeze durerile (eram in 35 saptamani), colul moale; miercuri mi se rupea apa cu toate medicamentele pe care mi le-au dat ptr sustinere. Asa ca - te poti astepta sa nasi in cele 7 zile ce urmeaza.
Daca e primul copilas nu te panica/nu va panicati daca ti/vi se rupe apa acasa.
Mie mi s-a rupt apa la ora 13, la 24 eram la dilatatie maxima, si abia la 3 dimineata l-am avut pe Dav si asta prin cezariana ca obosise si era in pericol.
Ideea e - prima data dureaza destul de mult dilatatia. Mai ales daca ei nu fac nimic sa grabeasca lucrurile (iar aici am vazut ca nu se face).
La cele ce sunt la a 2a nastere e mai rapid. Eu sunt nitel panicata sa nu se intample la fel ca amicei mele: aici povestea ei si a printesei Anais - fetita ei nr2: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=512
(e o poveste destul de horror dar cu final fericit; acum Anais are 5 ani si e o adevarata printesa).
Se vorbea de centura dupa cezariana. Mie mi-au interzis si nu stiu ce sa zic...ca indiferent ce am facut a ramas nitica burtica si parca acum ma tenteaza o centura chiar daca ei interzic. Stie careva mai multe amanunte?
In legatura cu vomele - nu ma dezic. Aseara o tura, dimineata am "fugit" din pat sa vomit ca in vremurile "bune"...OF!

flowerbee spune:
Alina, stai cumintica in pat si nu mai face nimic, ca sa treaca zilele de Craciun. Si eu am avut senzatia de liniste si pace cand am fost la EC. Si intr-adevar, personalul se poarta ireprosabil, de la medic, la receptionista.
Bebelusi, mie imi plac mult papusile agatate la perdea. Si imi place in general casuta ta. E tare luminoasa si vesela.
Jasmi, tu mai lucrezi?
Cadia, eu nu stiu sa pun poze la sectiunea Photos. Eu le pun pe webshots si apoi dau linkul. Hai pune poze sa te vedem.
Mamicilor, vrem poze cu voi si cu licuricii!!!
Cristi, mi-ai facut pofta de oua umplute, asa ca le pun si eu pe lista.
Naty, tu ce faci?
Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!