Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Si eu am uitat:

La multi ani!!!!!!!! Sa cresteti mati si sanatosi:
George Vladimir, Lorelei, Gabriel,Daria Maria, Gabriela, Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata dupa o noapte mai putin buna, iar s-a trezit din 2 in 2, la 5 ii faceam bibe, pe la 5:30 a adormit din nou, eu la fel, si am mai fi dormit daca nu tusea Bogdan in sufragerie si asa ne-am trezit la 8. Sunt cam chiauna... O fi din cauza ca l-am bagat in sacul de dormit fara bluza, cum am facut in noptile cand a dormit bine? Gata, diseara ii pun iar bluzita peste strampler...

Daria Ioana, mersi mult pentru linkul despre intarcat, eu nu ma mai grabesc, mai ales dupa ce am citit ca ne ingrasam dupa aia rapid Poate la vara Deocamdata am renuntat la san doar pentru masa de pranz, unde ii dam piureias de legume si apoi ceva bibe. In rest, la fiecare masa bagam inca san. Inca rezist. David nu e atarnat de san, isi ia cat ii trebuie si apoi il scuipa cat colo, inclusiv noaptea, deci nu exagereaza ca sa ma tem ca devine dependent de tzitzi... Despre Darius ce sa zic... cat ai putere si lapte alapteaza-l! E cel mai bun lucru pe care i-l poti oferi...
melly, ma gandeam eu ca esti pe aproape dar nu te lasa junioara sa mai postezi!! Felicitari pentru atata mobilitate!! Noi suntem mai mici, dar de pe acum ma ia groaza cand imi imaginez cum o sa se miste si David peste tot, ca un viermisor sau ca o lacusta

Cadina – of, ce citesc eu acolo Of, Doamne, si eu uneori vizualizez cate o despartire (cateodata i-o si propun), cand imi reproseaza Bogdan ca e mult prea mult de munca din cauza de bebe mic si ca eu fac prea putin, uneori ma simt vinovata, de parca l-as fi santajat cu ceva si de parca numai eu as fi vrut copilul, stiu ca sunt doar momente la nervi, la stres, suntem amandoi incordati si stresati si mai ales vrem sa facem totul perfect si sa-i oferim acestui copil tot ce nu am primit noi in copilaria noastra (el a primit iubire doar de la tatal lui, eu de la nici unul din parinti). Nici noi nu ne asteptam sa fie asa greu, sa avem asa putin timp pentru noi (chiar daca il irosim pe net sau cu seriale, era timpul nostru), nu ne asteptam sa fim solicitati chiar pana in ultima picatura de maduva, dar se pare ca asa este si trebuie sa ne obisnuim. E semn de maturitate, nu? Bogdan recunoaste clar ca e si el egoist, ca mai toti oamenii/barbatii, si de aceea ii este foarte greu sa renunte la atatea chestii pentru David, dar eu sper ca ne vom redresa si ne vom regasi echilibrul... Eu sper de asemenea ca si sotul tau isi va reveni, totusi, dupa o perioada de racire si de calmare, cand va realiza ca nu-i este mai bine fara voi, iar daca nu, atunci inseamna ca asa e cel mai bine si pentru tine si pentru Cosmin, liniste si claritate, ca se pare ca tati nu era de mare ajutor, era total depasit de situatie (ca majoritatea tatilor dealtfel, de ce sa nu recunoastem). Doare, dar macar stii pe ce picior dansezi. Vino mai des pe la noi, te vom sprijini si incuraja cum putem si noi. Iti trimit un si o caruta de optimism si de putere!!!!

Stefany, dulce foc piciulica al tau! Cred ca si eu sunt fericita. Cel putin la serbarea de Craciun a firmei mi-am dorit tot timpul sa fiu langa puiul meu, mi se parea total aiurea ce se intampla acolo: „distractie“, bautura, glume rasuflate, mutanti la costum si cravata, bleah! O privire in ochii lui David ma inalta in
socrate, si tie un sa-ti mai treaca depresia, poate totusi vor aplica legea si fac acum figuri ca sa dea mai bine si sa adune mai multe puncte cand vor anunta ca totusi, „in marea lor marinimire“, o vor aplica; poate fi o strategie politica... nu m-ar mira... La Germanica se pare ca de la 1 ianuarie ne mareste cu 10 euro alocatia de copil (care e momentan 154 de euro pe luna). Halal!
mi_bebelina, of, ca bine zici, mai bine erai singura in orasul ala si stiai o treaba, asa, mama ta e la doi pasi si face pe surda si pe nesimtita, dupa ce ca nu te ajuta cu nimic iti mai gaseste si cusururi sau vine cu sfaturi debile... Of, saracuta de tine! Noi cu cadourile ne-am mai calmat, adica eu, ca Bogdan niciodata nu a pus pret pe asa ceva, eu eram aia cu simbolurile etc. De ziua mea mi-a promis o saltea de pat noua, dar de luat o vom lua pe la primavara, caci acum nu mai am timp si nervi sa merg ca sa probez prin magazine... Iar de Craciun imi ia un aparat foto Canon, din ala de poseta, care sa si filmeze si sa fie silentios cand fac poze, sa am si pentru poze spontane ceva mai bun decat mobilul, ca aparatul ala bun (digital SLR) e pretentios, are nevoie de multa lumina, are enspe trucuri pe care tre’ sa le tii minte si nu merge sa iesi cu el in poseta... Eu cica i-am luat lui un aparat nou de ras (adica si l-a luat el si eu ii dau banii). Asta e, ne schimbam prioritatile, finantele sunt mai proaste...
diana_d, citind postarea Cadinei mi-am amintit iar de tine, de voi. Doamne, sper ca sunteti mai bine
Micaela, eu am fiert morcoveii si cartofii dulci la Babycook (la abur), apoi i-am pus intr-un vas, am adaugat apa ramasa de la fiert si cateva lingurite de ulei de rapita si apoi am bagat mixerul si am facut piureul... Exact la fel i-am facut si cu zucchini, dupa ce termin portiile cu cartofi (ca am facut 6 si am congelat) bag morcovei cu pastarnac, apoi cu telina, apoi mai vad eu... combinatii de morcovei cu toate alea, ca sa vad cum ii priesc. Un aliment nou pe saptamana. Iar la 8 luni bagam si ceva carnita.
leeloo, felicitari pentru al doilea dintoc. Hai, ca a mers totusi repede...
Andrada, te rog baga repede o pauza intre semnele de , ca iar s-a latit pagina...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani
George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Gabriela

Multumim pentru urari Mi_bebelina, Leeloo2004, Danicris si Andrada79

Miss mersi pt detalii, tu il dai in combinatie cu morcovul? ca mie mi se pare, cartofu dulce tot un fel de morcov, o fi avand alte proprietati dar tot portocaliu e . Eu am facut si suc din el asa crud, am vazut odat' la tveu. Scuzati-mi nestiinta dar eu pana la fii-mea nu avuzei de a face cu carofu dulce.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asta mic al meu de cand am inceput si noi diversificarea s-a iritat rau la fundulet, e rosu ca o maimuta. Sper sa-l dreg cu Bepanthene. L-am sunat pe Costi sa-mi ia si Stelactiv de la Mustela.
Nu stiu ce e acid asa. Marul? Morcovul? Banana? Ca asta i-am dat pina acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Asta mic al meu de cand am inceput si noi diversificarea s-a iritat rau la fundulet, e rosu ca o maimuta. Sper sa-l dreg cu Bepanthene. L-am sunat pe Costi sa-mi ia si Stelactiv de la Mustela.
Nu stiu ce e acid asa. Marul? Morcovul? Banana? Ca asta i-am dat pina acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

cred ca mar
morcovu si babana is mai bazice. opreste maru cateva zile, mai lasa-l in k*ru gol, ca poa isi mai revine; sau macar prin eliminari afli cu ce l-ai facut maimutza...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Au fost publicate normele de aplicare a legi cu 85% in Mo 872 de astazi.
daca vreti sa le cititi le puteti descarca de aici: http://www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--297.html
alta metoda nu stiu

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

intru si eu pe fuga...

voiam sa ma vait ca a mea iar nu papa cum trebuie si vad ca altii au probleme adevarate.
Cadina: imi pare rau si-mi vine sa plang de fiecare data cand vad o familie cu copii care se destrama. Va doresc numai bine in formula asta daca nu mai este cale de intoarcere. Trebuie sa incerci sa faci ca bebelul sa nu se creada raspunzator vreodata pentru separarea voastra. Copilaria lui trebuie sa fie minunata cu/fara tatal biologic. Si va rasari cu siguranta soarele si la voi.

anisiap: Felcitari! stiu ca va fi foarte greu, e greu si acum dar e de 1000 ori mai frumos inconjurat de copiii decat singur cuc intr-o casa mare, curata, aranjata; Daca sunt 3 copii se pare ca se vor intelege mai bine si nu vor exista rivalitati intre frati.

me_bebelina: eu cred ca tatal trebuie sa fie implicat 50% in cresterea copilului. Nu scrie nicaieri ca numai noi trebuie sa fim obosite, nespalate,nedormite etc
Trebuie sa fie implicat pentru ca altfel de departe i se pare usor si nu va sti de ce femeia iubita e uneori transpirata, obosita, stresata, etc
Cat despre mama daca tu crezi ca poti avea incredere in ea sa lasi fata, implic-o mai mult poate incepe sa-i placa. E anormal sa nu-ti doresti sa petreci timpul cu nepotica ta care e o dragalasa. Pofta vine mancand. Sau poate esti prea exigenta si ii reprosezi ca nu face bine aia, aia ...si nu se mai implica. Oricum e foarte importanta pentru copil relatia cu bunicii. Pentru mine bunicii erau ca cei din poveste. Erau fiinte perfecte!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

[size=3]La multi ani![/size=3] copiilor nascuti pe data de 23! Sa fiti frumosi, cuminti si sa va bucurati parintii.

Mergi la inceput

deci Scumpi copii :La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna tuturor,si un Craciun asa cum vi-l doriti,cu ceidragi alaturi si muuulte bunatatipe masa si cadouri sub brad.

Eu din pacate nu ma pot bucura pe deplin de aceasta Sarbatoare deoarece a intervenit o problema enorma;sunt insarcinata si 99,9 % nu voi putea pastra sarcina.Nu stiu daca va mai amintiti ca acum vreo doua saptamani v-am rugat sa imi reomandati un ginecolog bun in Bucuresti,deoarce dupa nastere am ramas cu niste probleme si medicul meu mi-a zis ca sunt niste vase de sange inflamate pe col,sa iau un antibiotic si Voltaren supozitoare.Nu mi-a facut nicio analiza,nimic,a fost ff expeditiv,si pe mine ma doare in continuare.Ieri mi-am facut 2 teste si au iesit pozitive,sunt varza totala,nici sa ma misc prin casa nu mai am putere,inca nu am pregatit nimic dulce,cred ca am sa iau de la cofetarie ceva.Nu cre ca organismul meu ar mai suporta inca o sarcina acum,si nici nu am cum sa ma descurc cu 3 copii din care 2 ff apropiati ca varsta,deoarece nu am ajutor din partea nimanui.Sotul lucreaza pana capiaza,mama e departe-eu sunt din jud Mures-soacra e si bolnava si nici nu o suport pe langa noi,iar de lasat unul din copii la ei nu poate fi vb.

Am sa incerc sa gasesc un dr bun sa merg dupa Craciun sa vedem ce e de facut,si vreau sa va intreb ce sa fac cu alaptatul,sa o mai alaptez pe Sara,se poate?Sarcina ar avea cam 5-6 saptamani,mai e bun lapticul?
Uooof,sper ca ati inteles ceva din ce am insirat eu mai sus,caci atre greu mi-e sa ma adun si sa vb coerent.Sper ca ma puteti ajuta macar cu un sfat,o vb.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput