Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
Mai apuc sa intru si eu ca am atata trebaa, si, cum nu am gasit cadou finilor trebuie sa merg iar azi, sa fac si curatel, diseara vin ei la noi...ofof
am citit asa cat am putut, in primul rand vreau sa-i transmit o imbratisare stransa Cadinutzei..draga mea...o sa reusesti sa treci peste asta, tocmai ca ai stelutza ta. pentru mine bb e mai important decat orice, sotul e in plan secund, o spun sus si tare. Cine zicea, Cleo, da impartasesc parerea ei, toate incercarile ne sunt date de la DUmnezeu cu un scop... Dumnezeu sa-ti dea putere sa uiti, sa cresti bb frumos, sa fie sanatos si intelept!
Alysh frumos coltisorul tau!! mi-a placut tare. Uite ca am iesit sa ma intalnesc cu sis si am aflat ca vorbise si cu Elenuca, daca imi spunea din timp te chemam si io pe tine dar nu am stiut....poate veneai si tu la un shopping micutz.
Arabescul ala se numeste Naser, este la piata Domenii, iti pot explica mai pe larg pe unde...te prind odata pe mess.. pupici mari lui Vladi frumos!(k m-am uitat iar la pozele tale)
Gabitzule ce frumos ati decorat casuta!!!
Belleane, nu, carnita o fierbi separat si orezul cu legumele separat, apoi pui ulei si le mixezi
Doloress fff interesant menu de Revelion ai pregatit.
Sotul meu s-a pus la regim asa ca voi face cel mult o salata de ton cu salata verde, porumb si ciuperci si o salata de fructe cu nuci.
cred ca e suficient, hihi, am scapat!! Bine ca mai mergem si in vizita, la mama, la socrii...
stefany ce mutrita scuuuumpa de ingeras ai tu acolo!
Nicole ooof ce nesi soacra! Ma gandeam eu ca o sa inceapa cu magariile...dar chiar asa???!!!Ooof. Uite, in schimb Ana Olteanu - Balan dupa casatorie -iti transmite multi pupici si se bucura ca a auzit de tine!!
Elenuca daaa, data urmatoare la cafelutza direct si o luam si pe Alysh a mea!!!![]()
Daria_Ioana eeii, erai in anul 4 de fac la primul bb, inseamna ca esti mamica tanara...ce frumos!Dupa ce trece perioada asta grea de nesomn si chin, sa vezi ca va traiti tu si sotul a doua tinerete...o sa fiti tineri cu copii mari!
Socrateiesim in strada mai, daca indraznesc sa nu ne dea banutii...nu te joci cu mintea oamenilor...ii putem da si in judecata pentru ca nu aplica legea. este strigator la cer sa faci chestia asta de campanie electorala si apoi sa spui ca nu mai sunt bani.
Miss ma bucur ca-i place piureul cu cartofel..
Andree am vazut pozicile cu baiatul frumos!
Iulia 
Mi_bebelina referitor la cadou, pai noi preferam sa ne spunem clar unul altuia ce si cum, ca sa nu fim dezamagiti dupa..asa ca mi-am luat singura cadou! Dar nu l-a vazut Bogdan...surpriza..
Mikaela
Dariutza vorbareata si mergacioasa
Nu mai stiu cui voiam sa scriu...fug ca am la treaba..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
Laurita, chiar suntem telepate! Acum intram sa intreb de tine!! De obicei te pandesc seara ca stiu ca atunci scrii, dar aseara n-am rezistat f mult si acum cautam mesajutzul tau!
. Lasa ca data viitoare vin si eu la shopping cu voi! Mirci ce face?
Simo, avem deja un brad de doi metri si ceva la bunici, acolo unde vom si petrece sarbatorile. Aici a tot vrut sa ia Stef....sa vedem, poate ne face azi o surpriza!
Vreau si eu sa incurajez cu o
si un
pe Cadina si sa-i spun ca tot raul spre bine, te asigur! Doamne, Doamne e sus si va va ocroti pe tine si bebe!
Mi-bebelina, stii vorba aia dupa ploaie vine soare, da? Asta e, trecem si prin momente mai dificile, dar sunt sigura, le vei depasi repede, hai, ca vin sarbatorile si ai sa vezi cum totul capata o alta lumina!
Trebuie sa ne molipsim toate de la starea buna a lui Stefany!
Vlady
Micaela06 spune:
Alysh ce coltisor frumos ai si tu acolo, abia astept sa termin curatenia sa imi aranjez si eu ceva.
Cum sa nu va las ma sa va umflati in pene? Doar avem cei mai cei bebelusi... dar na ma laud si eu cu bebelusa mea ![]()
leeloo2004 si noi bagam in gura tot... toate jucariile trebuiesc gustate, o fi o intelegere intre bebelusi pe care noi nu o stim.
Andrada79foarte frumos craciunelul tau.
Danicris, bine ai venit!
si La Multi Ani pentru Ducu-Vladucu!

Ce bebelusi mari avem, au deja 6 luni 
MissParker tu cum prepari cartofi dulci? Ma bucur ca ai un bebe papacios
Am vazut si mutritza simpatica de IUSTIN cum la pozat mama lui printre zabrele
Daria_Ioanasi mie imi place mult melodia aia din Juno... mai ales ca filmu l-am vazut pe la inceputul sarcinii.
Mai fetelor cum naibii se face ca va plangeti ca sunteti grase voia astea mai slabe, gen Alysh, Simona, Laura, Cleo? Pai noi astealalte ce sa mai zicem? Zicea bine Miss ca voi astea sub 60 kg nu aveti voie sa vorbiti de greutate
Cand mi-aduc aminte ca acu un an cnd aveam 57kg ma consideram grasa
si cand spre sfarsitul sarcinii am ajuns la 85 am refuzat sa ma mai cantaresc... acu cred ca m-am nesimtit ca nu imi arde de nicio cura...
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
leeloo2004 spune:
Neata fetelor! Eu tot la servici, pe metereze, noroc ca e mai aerisit...
Am vazut pozele postate in capitolul asta - Andrada, mai ce Mos Craciun frumos ai tu acolo!!
iar mutrita puiului de Stefany printre stinghiile patului e super-haioasa! Si ariciul meu sta cu picioarele pe sus, asa ca Iustin...
Am citit si mesaje mai triste...cadina, imi pare tare rau...nici nu stiu cum sa te imbarbatez mai bine, oricum pierderea este in mod clar a sotului tau, pacat insa ca va intelege prea tirziu asta...tie insa iti doresc putere multa, puiul tau merita tot binele din lume! 
Mi_bebelina - nu fii suparata, imi dau seama ce greu e fara ajutor (multumesc lui Dumnezeu ca eu o am si pe mama si pe soacra-mea care ma ajuta, fara ele nu stiu ce ma faceam!), dar ar trebui sa-l implici mai mult si pe tati - parerea mea! Arata-i tu cum trebuie sa schimbe pampersul, cum sa o stearga si sa o cremuiasca (si explica-i de ce e mai bine asa...) - la urma, urmei, nimeni nu s-a nascut invatat! In plus, daca zici ca totusi tatal tau e dispus sa te ajute, l-as invata si pe el sa schimbe pampersi si sa-i dea sa pape - s-ar putea sa-i placa sa faca si asta, doar e nepoata lui! Eu recunosc ca atunci cind a fost Stefan mic si am stat cu el singura, ma duceam la cumparaturi cu el dupa mine - uneori imi era greu, dar m-am decsurcat - luam dupa mine tot ce imi trebuia, inclusiv mincare - asa a juns de a mincat peste tot - prin parc, prin supermarket, prin mall...![]()
Hai ca ieri vorbeam de lup si lupul era la usa...
- i-a spart gingia si al doilea dinte de jos - de asta era saracul arici asa de miriit si nu ii putea nimeni intra in voie... I-am luat ieri si gel din ala de calmare a durerii de gingii, la culcare i-am dat Nurofen si parca a fost ceva mai bine. Bine ca totusi maninca bine - ieri a mincat 170 g de piure de legume cu carnitza si vreo 150g de piure de fructe - sa vedem azi...
Edit ca mi-am adus aminte - pai cu legea cu 85% stiu ca termenul de aplicare la orice lege e in functie de aparitia in Monitorul Oficial, dar in acelasi timp nu stiu daca s-au publicat Normele Metodologice...Ideea este insa ca se poate da o Ordonanta de Urgenta care sa amine data intrarii in vigoare a legii - asa cum s-a facut cu legea de majorare a salariilor profesorilor... Cum ieri a fost investit noul guvern, de azi ar trebui urmarite Ordonantele pe care le pot promulga oricind...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de ieri si de azi:
Maria Alexandra, Victoria Isabella, Stefana Eduarda, Lorelei, Daria-Maria, Gabriela
Andres, Kevin, Shintaro Daniel, Adam, George Vladimir, Gabriel-pufarina si Vlad Andrei
Sa fiti sanatosi, bucurosi, norocosi, iubiti si fericiti!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
mi_bebelina spune:
Fetelor va multumesc pentru vorbele bune pe care mi le-ati adresat.
Ce uituca sunt.....
Am uitat sa urez sanatate, fericire si 

mladitelor si mugurasilor ce astazi au mai adaugat inca o lunita: George Vladimir, Lorelei, Daria Maria, Gabriel, Gabriela si Vlad Andrei
Deliutza Broscutza
leeloo2004 spune:
Si eu tot cu mintile aiurea...
LA MULTI ANI tuturor puisorilor care aniverseaza lunishoare astazi!!!
George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria-Maria, Gabriela si Vlad-Andrei
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Danicris spune:
Servus, mamici.
Credeam ca nu o sa mai am timp sa intru pana la Craciun insa ... iata-ma-s.
Eeeee, suntem flacanetzi, azi implinim 6 luni, moama ce mari ne-am facut ! Multumim pentru urari Micaela06, sa-ti traiasca Dariuta-periuta ca tare-i scumpica. La multi ani cu sanatate si noroc. Multumim si lui MissParker si mi_bebelina pentru urari.
Cadinuta, te imbratisam si sunem alaturi de tine chiar daca numai cu o vorba buna. Capu' sus si multa putere sa-ti dea Dumnezeu sa treci peste asta. Am o prietena care isi creste tot singura fetita si nu e usor insa parca e de 10 ori mai puternica decat mine. Eu stiind ca am pe cineva langa mine cedez mai usor. O admir asa de mult pentru vointa ei ...
Leloo2004, felicitari pentru dintisor, noi nu avem nici unul pana acum. In schimb suntem maraici ...
Mi_bebelina, ciudat ca mama ta nu te ajuta, a mea saraca ar veni zilnic dar nu o las eu. Nu mai fi suparata nici pe ea nici pe sot, oricum nici unul dintre ei nu ar sti sa o ingrijeasca pe Deliutza asa cum o faci tu.
La multi ani celorlalti sarbatoriti de azi : George Vladimir, Lorelei, Gabriel si Gabriela. Sa cresteti mari si sanatosi !
Imbratisari si pupaturi,
MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)
Andree27 spune:
Am intrat pe fuga,caci tot scriam si nu apucam sa trimit ca intotdeauna intervenea ceva.
NU stiu cand mai apuc sa intru ca sunt ocupata cu mancarea si curatenia,dar va dorim tuturor din suflet sa aveti parte de un Craciun minunat,alaturi de puiutii iubiti si de cei dragi, sa aveti parte numai de sanatate,bucurii si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!!

Va imbratisam cu mult drag!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!