Scrisoare catre generatia noastra...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am citit doar scrisoarea de pe prima pagina si mai am de adaugat doar atat: 'V-am prins, vrajitoarelor!' si 'I want, I can: Adidas Torsion'.
Aaa, sa nu uit: 'Kukuruku, bun si dulce, doar cu crema de cacao...'

Generatia primelor reclame la romani! Cool!

De Craciun, ce sa zic...era magic...pentru ca eram copii! Acum incerc sa-l fac magic pt. piciul meu! Si sa fur si eu un strop de magie de la el, daca pot!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Am citit doar scrisoarea de pe prima pagina si mai am de adaugat doar atat: 'V-am prins, vrajitoarelor!' si 'I want, I can: Adidas Torsion'.
Aaa, sa nu uit: 'Kukuruku, bun si dulce, doar cu crema de cacao...'

Generatia primelor reclame la romani! Cool!

Ai uitat de 'Titan Ice - Aaaaaalta viaaaataaaa!' - o cucoana languroasa intr-un sezlong

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_hat spune:

Apropo de primele reclame, eu imi amintesc de "Titan Ice.. alta viata".. La orice chestie care parea faina ziceam imediat Titan Ice

Dar de Gregorio Rizo cine isi mai aminteste? Nu reusesc sa plasez in timp "epoca" lor, dar parca imediat dupa revolutie au aparut pantofii astia. Stiu ca era nebunie dupa ei..

Ca tot s-a vorbit de bulgari, erau desenele alea cu "no zaiet, no pagadi" (parca asa era), oleo, ce ma distrau :) Sau studio X, la miezul noptii, cand erau filme faine din care nu intelegeam o iota, dar tot ma uitam :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_hat
Ca tot s-a vorbit de bulgari, erau desenele alea cu "no zaiet, no pagadi" (parca asa era), oleo, ce ma distrau :) Sau studio X, la miezul noptii, cand erau filme faine din care nu intelegeam o iota, dar tot ma uitam :)

desenele nu sunt de la bulgari, ci de moldoveni, mai exact de la ucrainieni. vai ce ma mai uitam si eu la ele.
de povestea de seara cu tanti ludmila va mai amintiti? nu ma dezlipeam de radio nici sa ma bati. eu si acum ascult povestea de seara de le trinitas. am ramas cu "sechele" de mica

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_hat spune:

Delphinas, se poate, in mintea mea erau de la bulgari :)

Mihaela, am gandit in acelasi timp la Titan Ice :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

desenele nu sunt de la bulgari, ci de moldoveni, mai exact de la ucrainieni. vai ce ma mai uitam si eu la ele.
de povestea de seara cu tanti ludmila va mai amintiti? nu ma dezlipeam de radio nici sa ma bati. eu si acum ascult povestea de seara de le trinitas. am ramas cu "sechele" de mica

poze, Just Me
ambitioasa

Nici atat!Sunt 100% rusesti!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika12 spune:

Ah! "The Russians's Tom and Jerry"! Cu Zaiet, iepurasul de camp...Din fericire, putem (re)viziona aventurile din filmele de animatie "No pogodi" pe internet!
[http://www.youtube.com/watch?v=ZZ2oC13GwjQ&eurl]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

poze, Just Me
ambitioasa

Nici atat!Sunt 100% rusesti!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Rusesti, moldoviniesti, ceceno-inguse sau gagauze, la bulgari erau difuzate. Cred ca asta zicea blue hat
Iar la Studio X vedeam filme politiste foarte bune - din seria cu Philip Marlowe jucat de Robert Mitchum - si prindeam primele elemente de limba engleza. Filmele astea erau subtitrate, eu intelegeam ceva bulgara (daca toata ziua ma uitam...), asa ca pricepeam cuvantul scris in bulgara si il asociam cu ce auzeam in engleza.
Eheu, fugaces labuntur anni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da de reclama la samponul Plamolive va amintiti? cu rusoaica aia care zicea ceva de genu:" sto e ta?" si raspunsu : "nove sampon palmolive extraca". in mintea mea asa suna..........

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

".... cred ca ati si prins ideea, spalati dintii cu Norvea" si aia cu "....innalbeste de trei ori, Aqua Fresh in trei culori"

mychydutza noi stateam mai la tara asa la 3 km de centru dar aveam multe colege pe Lumea Noua si Parcului ... multi pureci mai faceam pe acolo
Si imi mai amintesc cu cit drag asteptam Serbarile Zapezii ca deh era aproape singura distractie majora a orasului. Si cind eram in scoala generala ne chemau sa mergem imbracate in costum national la ceremoniile de acordare a medaliilor si aveam picioarele vinete de frig sub catrinta si apoi ne schimbam in "civil" pe un frig de -10 - 15 gr C si asaltam vedetele la luat autografe ... Daniel Iordachioaie, Corina Chiriac etc...
Eu am invatat la Sc. Generala nr. 1 .

Si Monabella , da inca vezi carute cu cai la Vatra Dornei

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput