Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 1

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

LA MULTI ANI dragelor...Fie ca Anul Nou ce va sa vie sa aduca cat mai putina suferinta in sufletele noastre si sa ne aduca cele mai mari bucurii si realizari. Si mult dorit desigur
LA MULTI ANI!!!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cu intarziere va urez si eu
LA MULTI ANI !!
Un an plin de realizari si finaluri fericite!!
Cand vor iesi ghioceii voi reancerca din nou , ma rog la DD sa reusesc iar si ce-i mai important sa duc sarcina pana la sfarsit cu bine. Acum cateva zile am fost la Manastirea Bistritei din jud Valcea unde sunt depuse moastele Sf Dimitrie Decapolitul, m-am rugat din tot sufletul si i-am pus o lumanarica si ingerasului meu . Nu stiu dc e bine dar asta am simtit.
Ati scris multe fete la sub ac , va multumesc pt asta deoarece m-ati ajutat sa-mi lipezesc mintile.
Va si va imbratisez .

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Miki, am reusit si noi sa ne linistim, daca se poate spune asa, prin tine.
Si eu va urez un an nou plin de reusite, trebuie sa incarcam bateriile, va fi anul nostru.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miki, LA MULTI ANI si tie, sper ca anul asta sa fie mai bun si iti urez multa baftaaa in primavara!!!
LA MULTI ANI si pt. toate fetele, sa aveti un 2009 plin de impliniri!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

[Miki,imi pare atat de rau!!!Si te inteleg atat de bine,ca si eu ma lupt de 3 ani sa am un bb,reusesc un pic,si pe urma...gata...si eu am 40 de ani...
acum mi-am facut programare la Szeged,in 21 ian,dar mi se pare cam ciudat sa merg acolo,ca am ramas de fiecare data natural,dar nu mai stiu incotro sa o apuc...
Am pierdut prima sarcina in 2005,pe la 6-7 sapt.s-a oprit in evolutie,am facut absolut toate analizele posibile,incepand cu cele genetice,ce nu s-a putut face in tara am trimis in Franta,si n-am avut nici un raspunsla intrebarile privind cauza.Vreun an am fost zombi,duoa chiuretaj m-am ales si cu sinechie,de care am aflat dupa mai bine de-un an,pe urma,am ramas din nou,a fost super ok,dar dupa amniocenteza(ca,deh,aveam 38 de ani si cica se impunea,ce e la moda in toate tarile civilizate!)fetita mea a murit,incet,fara ca sa stiu,fara sa am nici un simptom,doar la un eco de dupa 2 sapt. am aflat ca e moarta si degradata...si rezultatele amniocentezei au fost excelente...mi-am dorit din tot sufletul sa mor si eu...nu s-a intamplat nici asta...pe urma acum in septembrie am ramas din nou,dar era o problema,ca hcg-ul crestea f.lent,abia daca se dubla al 3 zile,imi faceam din 2 in 2 zile anal.la un moment dat a aparut sacul in uter,ca se suspiciona o extraut.,dar progesteronul scadea constant,2 unitati pe zi...sigur ca am intrebat daca n-ar trb. sa iau un tratament de sustinere,si stiti ce mi-a zis?Ca n-are nici o imp.progesteronul,ca a vazut sarcini incipiente si cu progesteron de 8!!!Dar mie mi-a scazut de la 25,in ziua cand mi-am facut primul test,la 9!Prin sapt. a 6-a,era calr ca ceva se intampla,nu se vedea embrionul,era un ertard in crestere,si am decis sa fac chiuretaj,ac nu mai suportam sa merg di 2 in 2 zile la eco si la analize.In final mi-a zis ca crede ca ar fi trebuit sa iau masiv progesteron...
Acum,nu stiu ce sa zic:chestii toxice n-am mancat,nici chimicale,ca-s tare naturista de felul meu,tuseu n-am facut,corpul galben era format bine,am facut doppler si vascularizatie era,chiar nu stiu ce sa zic...
Am citit ce a postat o fate la fiv in szeged,ca i s-a intamplat acelasi lucru la sarcina obtinuta prin fiv,crestea lent hcg-ul,si ca dr.de acolo i-a zis ca nu stie care poate fi cauza...si e clar ca a avut"materia prima"selectata,si sigur a avut si tratament de sustinere...
Singurul lucru la care ma pot gandi e ca chiar inainte de per.fertila,cu 5 zile,am avut o cistita urata de tot,cu sangerare masiva,si am luat masiv antibiotic,pana chiar in ziua cu pricina.Si dupa fix 10 zile de la fecundare,cand nu stiam ca as putea sa fiu insarcinata,am facut o viroza urata de tot,cu febra pana la 38...feeling-ul m-a facut sa nu iau decat ceaiuri si un paracetamol,dar,inevitabilul tot s-a produs.M-am gandit ca poate ovulul,inainte de fecundare o fi fost afectat de antibiotice,da\r dr. a zis ca nu...nu mai stiu ce sa cred,si parca nici nu mai am putere sa-mi bat capul.Ce-o fi sa fie,aia o sa fie!
Am inceput sa-mi fac analizele pt.szeged,am fost happy ac inca am fsh-ul 4,7,la ce 40 de ani ai mei,dar prolactina creste usor,de la 14 anul trecut,la 17...azi mi-am facut progesteronul de ziua 21,si dupa ce mi-a recoltat,mi-a spus ac aparatul e defect,si nu vor sti daca va fi gata azi sau maine!Doamne,cand am auzit...Si cred ca ma duc tot azi la inca un laborator,ca cine stie cum isi repara astia ustensilele...
In concluzie,eu,de 3 ani,nu am reusit sa am lamuresc despre cauzele opririi in evolutie ale embrionului,si nici nu cred ca ca cineva chiar ar putea sa stie...poate DD... la toate fetele,si...sa avem un an mai bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

profa te strang in brate si nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut dar vreau doar sa-ti transmit gandurile mele bune si Doamne ajuta sa se intample minunea si ptr tine anul asta, si ptr miki-miki si ptr TOATE fetele care isi doresc un sufletel .

Uite eu va recomand carte asta http://www.babyfriendlybook.com/ care e extraordinara si care va poate ajuta sa convingeti doctorii sa va faca teste de imunitate, asta e cel mai adesea motivulptr care o sarcina nu merge pana la capat. Va tin pumnii fetelor.

pupic, Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabia spune:

Profa,ma bucur ca am citi mesajul tau si ca esti din Tm.Eu sunt aproape in aceasi sit.doar ca am facut in oct.fiv la noi laspitalul Bega la dr.Dorneanu si mi-a reusit din prima doar ca eu am probl genetice si embrionul s-a oprit din evolutie la 9 saptamani.Am mai avut acum2 ani o sarcina obtinuta dupa 10 zile de Sovata dar cu acelasi rezultat oprire din evolutie,atunci dr.Dorneanu m-a pus sa fac an genetice si am aflat ca eu am probl,vreau sa te intreb daca ti-ai facut cumva si compatibilitatea cu sotul tau?mie mi s-a spus ca singura sansa sigura sa am un copil sanatos ar fi cu ovocite de la o donatoare nu stiu unde am sa gasesc dar sunt optimista si asta si datorita dr-lui Dorneanu care e un super dr.
Tu la ce dr.esti?
Nu-ti pierde increderea si daca ai inceput la Szeget continua si sa fii optimista ca te va ajuta fff mult.
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Many_bani ma bucur ca te-ai linistit. Tb sa incercam pana reusim.
Alinaalex cu intarziere iti urez si eu La multi ani!. Peste cateva luni poate o sa fim iar colege la odisee dar pt 9 luni.
Profa m-a intristat povestea ta de cand am citit-o la "pushtoaice", e tragic ce ti s-a intamplat tie. Sarcina mea a fost mica, a ta fiind asa de avansata a durut mai mult mai ales dc incepusei sa o simti pe fetita. Ai avut un ghinion groaznic sa dai peste un dr nepriceput la amniocenteza. Tb sa fii optimista sunt sigura ca vei reusi.
One Fine Day multumim pt link, o sa ma pun pe citit.
Libia sunt putine fete pe aici care au nevoie de ovocite donate. Stiu ca in Spania este banca de ovocite dar e lista f lunga, in Ro dc vrei tb sa iti gasesti tu donatoarea(o ruda ar fi cel mai indicat). Iti urez succes !
Catalina am citit ca tu ai facut mai multe histeroscopii, este obligatoarie dupa chiuretaj?

Fetelor azi mi-am luat o parte din analize si mi-a iesit colesterolul total f mare 274 cu limita superioara de 202 si lipsa de calciu 7,92 cu lim inferioara 8,1. Eu sunt naturista convinsa, iau omega 3 pt colesterol dar degeaba o sa trec pe alopate.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga profa, imi pare rau. Doamne prin ce ai mai trecut si tu..........
sunt alaturi de tine.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miki - in Grecia o recomanda dupa fiecare chiuretaj. In Romania mie imi este f teama de sinechii. Afara dupa chiuretaj se introduce un balonas in uter pt cateva zile pe care ti-l scoti singura. Astfel se evita complicattile. La noi nu numai ca nu se foloseste nimic dar nici macar nu au auzit. Asa ca cel mai bine mai facem o histero .

Mergi la inceput