NU VOM MAI BENEFICIA DE 85%???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
vom face petitii in intreaga lume, vom trimite filmari si stiri si scrisori la toate televiziunile mari din lume si la toate forurile internationale ...

O sa va suparati pe mine, dar sa stiti ca aceasta masura nu prea va fi de ajutor pt. ca sunt multe tarile in care indemnizatía este sub 200 euro/luna sau este limitata la un numar mic de luni ori lipseste cu desavarsire.

Indemnizatia este fixa in majoritatea tarilor si nu are legatura cu salariul sau contributia la asigurarile sociale.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
PNL a declarat ca nu se pot mari salariile profesorilor cu 50%. Au marsat in campanie contra curentului populist. Dintre toti au fost cei mai realisti. Dar cine i-a crezut pe ei? I-au crezut pe aia care spuneau ca "sint bani" si "votati cu mine ca eu va dau retroactiv".

De ce i-ar fi crezut daca doar cu cateva zile inainte sa declare ca nu se poate au votat in unanimitate in parlament PENTRU marirea salariilor profesorilor cu 50%?!?!?!?!

Hai ca nu e ca si cum ar fi neprihaniti.... mie imi e scarba, lehamite.....
Sa vezi cum se gasesc bani pt autostrazi inexistente, o ta te ia ameteala cat de repede.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Acum am citit subiectul si sunt de-a dreptul revoltata! Chiar asa mare era efortul pt bugetul Romaniei sa se respecte amarata asta de lege?
Bine ca pt milioane de pensionari sunt destui bani sa le mareasca pensiile tot la 2 luni incat au ajuns ca multi dintre ei sa aiba pensii mai mari decat salariile celor ce lucreaza!
Cate mame cu salariu mare sunt in tara?! Hai sa fim seriosi! Adica sa cotizez bai cu caruta la bugetul de stat sunt buna dar cand e vorba de primit ceva inapoi, primesc aia care nu au dat mai nimic! Asta-i haiducie PSD-ista: luam de la bogati si dam la saraci! Dar ce ne mai mira tot ce vine de la PSD si PDL?

Maya 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
vom face petitii in intreaga lume, vom trimite filmari si stiri si scrisori la toate televiziunile mari din lume si la toate forurile internationale ...

O sa va suparati pe mine, dar sa stiti ca aceasta masura nu prea va fi de ajutor pt. ca sunt multe tarile in care indemnizatía este sub 200 euro/luna sau este limitata la un numar mic de luni ori lipseste cu desavarsire.

Indemnizatia este fixa in majoritatea tarilor si nu are legatura cu salariul sau contributia la asigurarile sociale.

Maria

Maria, in alte tari te obliga sa te intorci la munca, dar iti asigura conditiile de a lasa copilul in crese-gradinite! Acolo nu-ti pune nimeni pumnu-n gura cu "intoarce-te la munca daca nu-ti convine dar nu ma intereseaza cu cine-ti lasi copilu'!".
Pentru ca nu am auzit ca prin vest sa stea bunicii cu bebeii, ca sa se intoarca parintii la munca, de voie, de nevoie...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Magaria cea mare nu este neaparat asta cu indemnizatia fixa de 600 de lei. Magaria mare, care nu cred ca se intalneste in tarile civilizate, este faptul ca un ministru abia numit in functie are tupeul sa declare public ca nu va aplica o lege votata de parlament si publicata in Monitorul Oficial.

Ce sens mai au legile, daca doar unii trebuie sa le respecte? De ce mai avem parlament de 500 de oameni, care sunt platiti cu bani grei din bugetul statului? Ca sa voteze niste legi care nu se aplica?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2200

Magaria cea mare nu este neaparat asta cu indemnizatia fixa de 600 de lei. Magaria mare, care nu cred ca se intalneste in tarile civilizate, este faptul ca un ministru abia numit in functie are tupeul sa declare public ca nu va aplica o lege votata de parlament si publicata in Monitorul Oficial.

Ce sens mai au legile, daca doar unii trebuie sa le respecte? De ce mai avem parlament de 500 de oameni, care sunt platiti cu bani grei din bugetul statului? Ca sa voteze niste legi care nu se aplica?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Daca te gandesti ca asta e ministrul care a dat legea cu indemnizatia unica CIC nu te miri....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu
Maria, in alte tari te obliga sa te intorci la munca, dar iti asigura conditiile de a lasa copilul in crese-gradinite! Acolo nu-ti pune nimeni pumnu-n gura cu "intoarce-te la munca daca nu-ti convine dar nu ma intereseaza cu cine-ti lasi copilu'!".
Pentru ca nu am auzit ca prin vest sa stea bunicii cu bebeii, ca sa se intoarca parintii la munca, de voie, de nevoie... [/purple][/size=3][/font=Georgia]

Nu stau bunicii cu bebeii pt. ca nu e obiceiul, se sacrifica mamele sau, mai nou, unii tati. Nu stiu exact cum e in alte tari, am auzit ca Franta e f avansata in privinta asta, dar in Austria platesti taxa si pt. gradinitele de stat, iar taxa e destul de mare - 250 euro/luna program prelungit. De aceea mamele stau in CIC cate 2-2,5 ani. Cele cu mai multi copii raman acasa cativa ani si apoi lucreaza part-time. E un sacrificiu, de aceea ii respect pe cei care au curajul sa faca si cate 3,4 copii. E greu, sa stii.

Eu pt. gemeni am primit 1 indemnizatie si 1/2 si am stat acasa 1,5 ani apoi am lucrat part-time pana cand au implinit copiii 2,5 ani. Ne-a fost greu cu chirie si toate cheltuielile.

Asta nu inseamna ca in Ro n-ar trebui sa se aloce mai multi bani pt. indemnizatii. La cate fonduri se cheltuiesc aiurea, merita copiii mai mult ajutor, merita oamenii sa fie stimulati sa faca mai multi copii.

Ce vreau sa arat este ca a avea copii presupune un sacrificiu si nicaieri nu te poti baza pe stat.

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2200

Asta se intampla de 19 ani incoace.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu
in alte tari te obliga sa te intorci la munca, dar iti asigura conditiile de a lasa copilul in crese-gradinite! Acolo nu-ti pune nimeni pumnu-n gura cu "intoarce-te la munca daca nu-ti convine dar nu ma intereseaza cu cine-ti lasi copilu'!".
Pentru ca nu am auzit ca prin vest sa stea bunicii cu bebeii, ca sa se intoarca parintii la munca, de voie, de nevoie...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!

aici toti copiii primesc "child benefit",care e o suma fixa indiferent de veniturile parintilor-cam 130-40 euro/luna.desi se pare ca de la anul nu vor mai primi toti copiii child benefit,ci va fi in functie de veniturile familiei (asta e o masura de "recesiune")
nu exista crese/gradinite de stat,toate sunt private, iar in capitala (in Dublin) ca sa lasi un copil la cresa full time costa cel putin 1000 euro/luna,deci nici aici nu are statul grija nimanui.nu spun ca e bine asa,doar dau exemplu ca se poate si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Subiectul despre cum e in diferite tari a fost discutat si ras-discutat. Asa cum am zis si mai devreme, pe mine una ma revolta faptul ca nu vor sa aplice o lege votata. Daca ma decid si eu ca de la 1 ianuarie sa respect doar legiile care imi convin?

Mergi la inceput