unde ne petrecem revellionul?

unde ne petrecem revellionul? | Autor: clarrice

Link direct la acest mesaj

Cred ca este al patrulea an cand stam acasa. Copilul este inca mic si situatia a facut in asa fel incat sa nu-l putem lasa cu nimeni, pentru a putea pleca undeva. Mi-ar fi placut tare mult sa merg undeva la o petrecere organizata. La anul sper sa ies din tara. Am cateva destinatii si sper sa si materializez aceste planuri incipiente.
Pana atunci, insa , o sa pregatesc casa de sarbatoare si am sa chem doua cupluri de prieteni cu copil mic, ca sa facem o reuniune mai discreta. Si am sa traiesc prin povestirile altor prieteni care au planuri mai serioase pentru noaptea de revelion.
Voi ce planuri aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

De doi ani, de cand avem fetitele, am trecut "pragul" dintre ani acasa, cu papusile in brate, cantand "multi ani traiasca" si pupandu-ne care pe care!
Au fost cele mai frumoase reveioane din toata viata mea!
Si anul asta vom face la fel...
(si tot asa, pana cand, probabil, o sa mai vreau si eu sa plec... dar asta ramane de vazut.)

UN AN NOU MAI BUN DECAT TOTI CARE-AU TRECUT! - oriunde l-ati intampina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pe malul marii, intr-un hotel de lux, de 5 stele, all inclusive, la bulgari. Si asta pentru ca toata excursia mea de 5 zile va fi mai ieftina decat o noapte in fumul si manelele romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la cumnata mea, in Drumul Taberei
Sper sa rezistam cu copil cu tot pana la ora 1, pe urma "tragem pe dreapta"

Ingrid si Cristi 5 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La noi o sa fie prima data cand il luam pe Stefan cu noi in noaptea de revelion. Mergem intr-o statiune montana pentru patru zile si nu l-as mai lasa la bunici. Petrecerea va fi intr-o sala mare unde sigur vor mai fi si alti copii. Stam pana la focurile de artificii si apoi tragem pe dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

rall, daca exista un linck cu cateva detalii despre excursia ta de rev, te rog sa mi-l spui. As dori sa plec la o plimbarica undeva prin ianuarie si vreau sa-mi fac o idee. Sper sa gasesc ceva. Stiu ca asta cu petrecera de revelion e cu totul altceva, insa pot sa ma orientez, plecand de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noi tot la munte, la Predeal, cu cativa prieteni..si cu bebica la burtica. Sper sa rezist cat mai mult si sa ne distram...la anul cu bebe mic cine stie....

Oricum la toate..DISTRACTIE PLACUTA

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

de ani buni facem revelionul la soacra mea la Brasov...masa plina, rude dragi, veselie pana ne prinde somnul...dimineatza mergem "la Iepure", pe un drumeag prin padurici...daca e zapada, e si mai frumos! Anul trecut am facut revelionul cu prietenii...a fost frumos... Uneori ma gandesc ca am putea merge la restaurant numai ca nu suportam fumul de tigara...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

De unde credeam ca vom face un revelion plictisitor la domiciliu ; rasturnare de situatie. Am la lansat cateva invitatii unor cunostinte vechi si unor rude, care inca nu aranjasera nimic si iata ca am aranjat o semipetrecere. Avem antecedente de pomina in aceasta formatie. Acum trebuie sa definitivez garderoba cat mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Acasa, in fata tv-ului si a calculatorului.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Acasa, in fata tv-ului si a calculatorului.

Criss si Alex (11.05.2003)

Si noi

Mergi la inceput