Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Bey, Gabitzule, da' tu unde crezi ca mai intrai in poza, ha? Pai tu chiar nu ai vazut ca doar dame bine sint? ![]() Dodo pocnim toate de sanatate ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
mey,io puteam sta in varful bradului... ca ma tinea mey
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
citat din mesajul lui misha71![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
Da, da... si eu fac la fel... culmea, ca lui Andrei a inceput sa-i placa!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Bine v-am regasit!
Mai puteti? Ca io m-am imbuibat de salata boeuf (fara carne- cica nu e boeuf) si sarmale!
Acu' am picat si eu acasa, sunt lata, si l-am mai luat si pe fi-miu la o partida de alergat prin casa...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
io cu voi nu mai vorbesc !sunteti egocentriste,altruiste si pline de colesterol
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
citat din mesajul lui gabriella1 bey ,sa-ti "ezplic" ca vaz ca nu pricepi.Miercuri apare o scurge maronie si o durere cumplita de capatana. bag un aulin si ma gandesc io ca n-o sa-mi treaca si mai iau vreo 3 buline de un altfel. asa..preventiv. Joi seara ma pocneste o durere cumplita in burta, fac un pishu,ma holbez ca muuu in wc si vad ceva plutind. bag un betisor (nu parfumat ![]() |
Hai ca mi-ai facut o pofta de mancare cu descrierea asta... nu-mi vine sa mai mananc un an de acum incolo!
![](icon_smile.gif)
Si ca tot vorbeati de mancare si colesterol... ma duc sa mai bag niste sarmale, ca nu se poate altfel dom'ne! Daca trebe.. trebe!
![](icon_smile.gif)
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Hai ca mi-ai facut o pofta de mancare cu descrierea asta... nu-mi vine sa mai mananc un an de acum incolo! ![]() Si ca tot vorbeati de mancare si colesterol... ma duc sa mai bag niste sarmale, ca nu se poate altfel dom'ne! Daca trebe.. trebe! ![]() I never fake ... sarcasm |
auzi,iar mananci?
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
andruskandu spune:
Ce liniste e... se vede ca toata lumea mananca...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
Bai nene, bag cat se cere pana in ora 6-7 seara, ca pe urma se inchide pravalia si nu mai mananc nimic pana a doua zi dimineata... si trebuie sa imi fac provizii
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Bai nene, bag cat se cere pana in ora 6-7 seara, ca pe urma se inchide pravalia si nu mai mananc nimic pana a doua zi dimineata... si trebuie sa imi fac provizii ![]() I never fake ... sarcasm |
daca -mi spui ca ai doar vreo cinj de kile cat mine si bagi nene,bagi apoi io ma duc la tata sa-l intreb daca n-am vreo sora ratacita pe-undeva ....
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Sarbatori fericite! sper ca ati avut!!!
acum, io pe cine tre sa tuc ca sa intru cateodata pe acilea?
imi place ideea acestui club! zau daca nu ma prinde si pe mine! nebunia, nu altceva!
am slabit vre-o 4 kg intr-o saptamana, fara voia mea. am racit, o raceala din aia care o faci de trei ori in viata, am stat la perfuzii de doua ori pe zi, acum cica sunt in convalescenta!
da eu vreau la club!
deci, care-i primitorul?
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!