Puiuti de randunici 2008!! (170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico, din pacate asta e riscul....eu de cate ori am asteptat cu Ilinca si nu i-am dat imediat antibiotic a facut foarte nasol, incat mi-a parut rau ca nu i-am dat la primul semn! pe de alta parte, nici sa faci abuz nu e bine....numai ca e greu de stabilit care e abuzul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci fetelor.Deci mai e o sansa sa apara totusi banii,sa nu se lege de asa-zisa criza si sa ma lase fara,dupa ce ca suntem in pom chiar de sarbatori..Sunt in butoi rau din cauza banilor,mama lor de ochi ai.
Cleme,lasa ca e bine daca ai primit bani in plus.
Roxana,da ma,sunt teribili de grosolani oamenii in zilele astea,nu mai misca pe nimeni ca esti cu copil in brate si stai la coada.Eu a trebuit sa stau la posta la o coada mare sa pun un pachet si nu s-a sinchisit nimeni pana nu a inceput Tea sa urle si i s-a facut mila celei de la ghiseu si m-a chemat in fata.
Dlagut bradutul si Amira e asa dulcik!
Eu vreau la un suc, cu familie cu tot chiar,dar nu acum,ca-i multa treaba de facut.Joi-vin-samb-dumin ar fi mai bine...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Sebul a mancat ciorba de la sora-sa, de la mine, a baut bors cu sticla si i-a placut si acum tipa tatatatata ca a venit tac'so acasa!
N-am vazut asa mare iubire!

Ilinca vaneaza bomboanele prin pom!
Roxana, as veni maine, dar la 11 ma duc sa vad o pacienta la cabinet, care vrea musai sa o vad inainte de sarbatori si apoi ma grabesc spre casa ca randunoiul mai are trebi ca azi a pierdut ziua la spital si la aeroport!
Bona e libera, ovcors, cu salariul incasat complet desi o sa mai vina doar pe 5 ianuarie....
Stela, mie mi-au venit vineri banii, cam cu o saptamana mai tarziu decat de obicei, in schimb nu mi-a intrat salariul....

Mergi la inceput

Cata,dar de ce e libera bona,daca are salariul incasat sau de ce are salariul complet,daca are liber asa mult timp?

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca AMIRA E ABSOLUT MORTALA!

Mergi la inceput

Stela, complicat de raspuns....nu stiu, pentru ca nu sunt rea??

Pentru ca ea e platita doar pentru Seb si acum e si Ilinca, pentru ca eu oricum stau acasa....maine as fi avut nevoie de ea, dar am apucat sa spun de saptamana trecuta ca o sa fie libera....
sa mai zic ca i-am dat si 100 lei prima de Craciun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi lasa mah fii buna in continuare ca o sa se recompenseze soarta cumva! eu asa sper!
nanoq ti-ai gasit adidasi?
ccris tu vii maine la un suc in plaza?

Mergi la inceput

Cata,te admir mult,poate ca eu m-am inrait cand vine vorba de bani,poate fiindca am avut nesansa sa nu am bani suficienti niciodata pana acum,la modul normal vorbind...asta e...Eu tot sper intr-o viata mai buna..
Pana una alta, ma intristez ca m-a mai luat si randunoiul tare ca nu are cu ce plati maine rata,dat fiind ca banii ce-i iau eu plus 2 mil treb sa mearga la rata.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maria cum ai reusit mah, sa inunzi? noi o sa avem papa aSA: sarmale(eu+iub puitn), piftie de la mama/soacra, ciorba de porc cu zeama de varza(eu), carnati facuti ieri de iub, cozonac(mama), friptura de porc la cuptor(colaborare eu+iub), salata de vinete(eu), salata beof(iub), caltabos(mama), icre salata facute de noi, si icre de stiuca, papate crude pe tartina cu unt, si ciorba de burta pe 31!!..ma rog, astea sunt in program pana de revelion, nu toate ptr Craciun!
simo noi nu mai facem carnati in veci, gata!

eu forumeam si Mufa a varsat bidonul de apa de 5 l!!! acum urla ca l-am pus in pat si nu l-am lasat la balacit acolo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu poci scrie,, is prea obosita, va citesc insa pup toate randunicile

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput