Puiuti de randunici 2008!! (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Trebuie sa ii dau antibiotic

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Copiii mei se mai trezesc azi??

Mimo, da mai, a dat-o pe camasi rau de tot...nu stiu cate are...multe...i-am mai luat si Mosu' una cu mov Dar camasi cu blugi, sunt elegante, dar nu din alea albe de costum Uatever, tot camasi

Aaa, pai daca-i asa, sa ma uit de un spray cu zapada si pot face si eu machete...hmmm...interesant...eu vreau sa le donezi, dar pana ajung eu la tine trece Craciunul

E gata si painea, mama cat de frumos poate sa miroasa!!
Mimo, Tuchi, mai faceti paine? eu n-am mai cumparat de cand o am!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pai Bubu, vreau siteul cu papica!

Am hranit-o obligat-fortat pe Ilinca cu ciorbita si surubelul numa' in gura ei a sta, si tocmai a mancat!
mare pofticios am!

Mimo, eu in casa am termopane, ca aia de la care am cumparat aveau 3 randuri de geamuri, spalam la ele de muream! Si erau si cu ramele urate, si vantul batea!
La noi in casa cine vine mereu ne intreaba de ce nu ne punem termopane la balcoane??
iar perdea sper sa am si io de Paste, ca de Craciun am ratat momentul!( de 4 ani zic asta!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubu, nu mai cumpar paine de mult!

Imi pare rau ca nu am apucat sa ma perfectionez la cozonac!

Nicoleta, nu fi ma suparata, nu e un dezastru antibioticul asta, nu stiu de ce il vedeti ca un capat de drum!
Zi mersi ca ai ce sa ii dai!
si sanatate!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bai,dar voi chiar nu vreti sa mai ramana niciun colt al casei nefrecat??La noi sunt gata doar dormitoarele-adik eu l-am facut LUNA pe al nostru si socrela statea cu Tea,iar ea si l-a facut LUNA pe al ei,cat stateam eu cu Tea.Altfel,nu merge..Azi,ea a fost ocupata si eu nu am putut sa misc nik de ea!
Ioana,sanatate voua!
Nelia,sanatate puiului!
Cuscra,moam,m-ai dat gata cu cate faceai tu la 22 ani!Si te mai supara si David!
Bubu cea vrednik,
Mimo,m-ai dat gata cu Vladutul flumos si cu geamurile!Mai dar ce a crescut vLADUTUL!ce fata de copil mare!
cata,ce naspa faza cu fata gagicii..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Deci,se pare ca sunt singura care atarna la banul statului si asteapta fucker-indemnizatia+alocatie care dupa ce ca sunt un kkt,nici alea nu mai vin!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, credeam ca scapam fara, de 2 saptamani ma chinuiesc... speram sa fie bine, cand colo, mai multe raluri decat data trecuta... deci nu e spre bine... Augmentin Bis ii voi da, mare minune daca il va inghiti! Mor de ciuda!!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,am si cheltuit banii!i-am scos de pe card sambata si dupa ce am mers azi la cumparaturi..ioc bani!
Nicoleta ,sanatate Mateiului!lasa,ca nu e capat de tara cu antibioticul,el sa se faca bine!
am un urlator mic care nu ma lasa sa mai scriu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela eu am primit vineri alocatia. Bine eu iau acum doar 2 mil pt Diana si 1 milion stimulentul. Dar faza e ca luna asta am primit de la stat o restanta de 40 lei. De la ce o fi fost oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stela nici eu n-am primit pomana statului asa ca
nico de ce treb sa-i dai antibiotic?
mimo frumoase geamuri, dar mai frumoasa stapana
eu azi am fost sa-mi platesc ratele alea multe care le am...si ii urasc pe aia de la brd! ma vad ca sunt cu copilul dupa mine si cretina de la ghiseu se ridica si pleaca fara sa zica sa ma duc la colegul ei ca ea nu se intoarce in curand...sa va mai spun ca a inceput amira sa se crizeze??? si cat de mila imi era dea ea, dar nu am vrut sa o potolesc ca sa le faca alora creierii (daca or avea) prastie!
apoi am fost la leagane, si am venit acasa si am facut bradul
http://good-times.webshots.com/photo/2710771180103387133KTKJwi
ne vedem si noi maine? care veniti in plaza la un suc?

Mergi la inceput