Puiuti de randunici 2008!! (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

In timp ce unii spala geamuri.....altii le murdaresc
Vladutz si fetita materialista

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nelia,si eu la 22 de ani il aveam pe David !si faceam prajituri,torturi,mancare si eram si studenta!deci,se poate!
Cata,cine aia"fata lu gacica lu tata"???ca m-ai pierdut

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ce geamuri frumoase ai, Mimo! Nu ma mai duc in oras sa caut ornamente de lipit pe geamuri....

Iar Valdut e mortal cu camasa si cu blugii! Arata super tare si foarte mare!

Surubel a inceput sa faca pensa cu degetelele si culege fimituri de biscuiti de pe jos!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Voi va plangeti ca nu ati terminat curatenia? Eu nici macar NU m-am apucat de ea! (si nici nu stiu cand o voi face). Azi dimineata am apucat sa fac curat un pic in baie, pana cand a inceput Diana sa planga pt ca nu putea intra cu premergatorul acolo. Despre faiantele din baie si bucatarie nu mai zic... ma fac ca nu o vad, sa vad poate reusim s-o spalam pe 24.
E cineva mai tare ca mine?

Mergi la inceput

A, Tuchi...dupa cum vezi nici eu n-am la sufragerie termopane ca n-am vazut inca toate capitalele europene Exact, dar exact asa am zis si eu acum vreo 5 ani Daca nu bate vantul in casa e perfect Perdelele sa fie frumoase

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cata,of,imi pare rau ca trebuie sa treci prin treaba asta cu Seb,dar o sa fie bine!
Nelia,si eu am o buuurta.Nu reusesc sa mai dau jos deloc,de luni de zile, cele 6 kg ramase...Tot sper acum,ca nu mai alaptez si mananc mai usor..
A PRIMIT CINEVA PE LUNA ASTA INDEMNIZATIA SI ALOCATIA??Idiotii naibii...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo, tata are o gagica care are o fata profa de engleza, urata, proasta si foarte needucata( oare nu v-am povestit cand a dormit la noi ca sa o duca Ionel la 5 am la aeroport si copiii au urlat toata seara cum n-au facut-o niciodata?!) care a plecat 2 saptamani la Londra!

Needucata zic ca e pentru ca nu zice buna ziua, ce mai faceti, etc iar cand a carat-o asta la aeroport n-a zis nici macar mersi- larevedere-poti sa ma iei cand ma intorc?? si acum suna tata sa-l roage pe amaratul asta care a stat 4 ore la spital cu noi sa se duca la aeroport si ea trece probabil pe langa el!

Anyway, n-o s-o violeze nimeni, o fi nimerit si ea un taxi, desi nu inteleg de ce naiba l-a mai pus pe Ionel sa se duca dupa ea!

gata, lunga povestea si incoerenta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimooo, ce momoase sunt geamurileee! vleau si eu! de unde, cat, cum?? pls, pls!
Ce scump e Vladut!!! dar rau de tot! cine e don'soara?

Tuchi, e un site cu papa , nu ti-ai dat seama? Si o sa mai fie unul cu copilasi...shhh...secret, va zic eu alta data!

Bai, acum m-a lovit...rau de tot...in timp ce calcam camasa lui Vlad...apoi a lui Stef...apoi 7-8-9-10 ale randunoiului ...masina de calcat camasi iexista??? 3 barbati...am pus-o rau de tot....

Mai am nitel si termin ca vreau sa bag husa de la masa de calcat la spalat...si husa de la scaunul de masa a lui Stef...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Tuchi, ne-ai zis
Imi pare rau pt. tine ca te enervezi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Bubueu nu inteleg de ce omu' tau sportiv din fire poarta camasi Eu de cand a venit iarna am rarit-o cu calcatul ca plovarase subtirele si tricouri groase de bumbac se ususca prea bine sa le mai stric eu cu fierul
Donsoara are 4 luni jumate e o dulce si o delicata, e fetita unor prieteni...despre ea ziceam ca a fost in vizita sambata si mi s-a parut asa mare vladutz ...mama, mama ce copii mari avem
Alea pe geamuri sunt cu zapada artificiala vopsite si am cumparat numai machetele ( niste hartii decupate de altfel) din Auchan , fireste O caruta de bani, eu am crezut ca-s abtipilde dar de fapt vai ce al ce nu stie sa citeasca...le pot dona, daca le doriti

poze

Mergi la inceput