Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
In timp ce unii spala geamuri.....altii le murdaresc
Vladutz si fetita materialista
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Nelia,si eu la 22 de ani il aveam pe David !si faceam prajituri,torturi,mancare si eram si studenta!deci,se poate!
Cata,cine aia"fata lu gacica lu tata"???ca m-ai pierdut
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Ce geamuri frumoase ai, Mimo! Nu ma mai duc in oras sa caut ornamente de lipit pe geamuri....
Iar Valdut e mortal cu camasa si cu blugii! Arata super tare si foarte mare!
Surubel a inceput sa faca pensa cu degetelele si culege fimituri de biscuiti de pe jos!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
cleme spune:
Voi va plangeti ca nu ati terminat curatenia? Eu nici macar NU m-am apucat de ea! (si nici nu stiu cand o voi face). Azi dimineata am apucat sa fac curat un pic in baie, pana cand a inceput Diana sa planga pt ca nu putea intra cu premergatorul acolo. Despre faiantele din baie si bucatarie nu mai zic... ma fac ca nu o vad, sa vad poate reusim s-o spalam pe 24.
E cineva mai tare ca mine?
mimonix spune:
A, Tuchi...dupa cum vezi nici eu n-am la sufragerie termopane ca n-am vazut inca toate capitalele europene Exact, dar exact asa am zis si eu acum vreo 5 ani Daca nu bate vantul in casa e perfect Perdelele sa fie frumoase
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Cata,of,imi pare rau ca trebuie sa treci prin treaba asta cu Seb,dar o sa fie bine!
Nelia,si eu am o buuurta.Nu reusesc sa mai dau jos deloc,de luni de zile, cele 6 kg ramase...Tot sper acum,ca nu mai alaptez si mananc mai usor..
A PRIMIT CINEVA PE LUNA ASTA INDEMNIZATIA SI ALOCATIA??Idiotii naibii...
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
tuchita spune:
Simo, tata are o gagica care are o fata profa de engleza, urata, proasta si foarte needucata( oare nu v-am povestit cand a dormit la noi ca sa o duca Ionel la 5 am la aeroport si copiii au urlat toata seara cum n-au facut-o niciodata?!) care a plecat 2 saptamani la Londra!
Needucata zic ca e pentru ca nu zice buna ziua, ce mai faceti, etc iar cand a carat-o asta la aeroport n-a zis nici macar mersi- larevedere-poti sa ma iei cand ma intorc?? si acum suna tata sa-l roage pe amaratul asta care a stat 4 ore la spital cu noi sa se duca la aeroport si ea trece probabil pe langa el!
Anyway, n-o s-o violeze nimeni, o fi nimerit si ea un taxi, desi nu inteleg de ce naiba l-a mai pus pe Ionel sa se duca dupa ea!
gata, lunga povestea si incoerenta!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
bubu05 spune:
Mimooo, ce momoase sunt geamurileee! vleau si eu! de unde, cat, cum?? pls, pls!
Ce scump e Vladut!!! dar rau de tot! cine e don'soara?
Tuchi, e un site cu papa , nu ti-ai dat seama? Si o sa mai fie unul cu copilasi...shhh...secret, va zic eu alta data!
Bai, acum m-a lovit...rau de tot...in timp ce calcam camasa lui Vlad...apoi a lui Stef...apoi 7-8-9-10 ale randunoiului ...masina de calcat camasi iexista??? 3 barbati...am pus-o rau de tot....
Mai am nitel si termin ca vreau sa bag husa de la masa de calcat la spalat...si husa de la scaunul de masa a lui Stef...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Da, Tuchi, ne-ai zis
Imi pare rau pt. tine ca te enervezi
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mimonix spune:
Bubueu nu inteleg de ce omu' tau sportiv din fire poarta camasi Eu de cand a venit iarna am rarit-o cu calcatul ca plovarase subtirele si tricouri groase de bumbac se ususca prea bine sa le mai stric eu cu fierul
Donsoara are 4 luni jumate e o dulce si o delicata, e fetita unor prieteni...despre ea ziceam ca a fost in vizita sambata si mi s-a parut asa mare vladutz ...mama, mama ce copii mari avem
Alea pe geamuri sunt cu zapada artificiala vopsite si am cumparat numai machetele ( niste hartii decupate de altfel) din Auchan , fireste O caruta de bani, eu am crezut ca-s abtipilde dar de fapt vai ce al ce nu stie sa citeasca...le pot dona, daca le doriti
poze