Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Ora 11 dimineata:
- am facut mancare la copilul mic
- am spalat geamurile in toata casa(randunoiul la balcon si sufragerie )
- le-am dat la copii ciorbita
- am fost cu copiii in parc
- am fost la piata cu tot cu copii si cu carutul plin
- am urcat pe scari(ca nu e lift ) cu Stef in brate si n'spe mii de pungi in mana
- am culcat copiii
- ascult radio de la Liana
- si acum calc rufe
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Simo27 spune:
Maria,eu fac salata de boeuf,supica de taietei(ca asa vrea David),vreo 2 cozonaci,3 feluri de praji,daca mai am timp si mai gasesc adidasi de porc-maine fac si piftie si mama imi face sarmale si tocanita!cam atat....
Luny,am citit cum v-ati chinuit cu carnatii..off!anul asta am avut mare noroc-sa ne traisca finii!- 2 perechi de fini ne-au trimis carne,carnati,caltabos,toba,chiar si cas!si ieri au venit si nasii nostrii de cununie si a lui David de botez incarcati cu daruri pe ambii copii si iar cu pomana porcului!am congelatorul plin!
uite asa a dat norocul peste noi!am cumparat doar ceva salam,muschi file(ca ii place lui David),cascaval,oua-vreau si oua umplute-sucuri,apa ,etc...
s-a trezit mucosu mic
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Bravo Simo, ce bine e sa fii nash!!
Mimo, bataita! ce-ai??? nu te-a mai scarpinat nimeni?
Ioana, sanatate!
Stiti ca Vine Craciunul, da? m-a prins si pe mine Zoze!!
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
nu mai sunt regina urechilor, sunt regina balcoanelor!!!
Ilinca nu s-a culcat( ma rog, a adormit acum juma' de ora pe canapea uitandu-se la Dalmatieni!) asa ca am avut acces la balconul cel lung si mare de la camerele lor si l-am dovedit!
Mai am camera lui Seb, poate maine!
Mimo, sotul meu ar fi foarte de acord cu al tau...adevarul e ca nu stiu de ce intoarcem casacu fundul in sus si de ce facem cadouri numai cand e Craciunul.....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Ora 11 dimineata: - am facut mancare la copilul mic - am spalat geamurile in toata casa(randunoiul la balcon si sufragerie ) - le-am dat la copii ciorbita - am fost cu copiii in parc - am fost la piata cu tot cu copii si cu carutul plin - am urcat pe scari(ca nu e lift ) cu Stef in brate si n'spe mii de pungi in mana - am culcat copiii - ascult radio de la Liana - si acum calc rufe Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze |
Toate deodata la ora 11 dimineata ????? WOW
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Tuchi, numai sa nu ne nimerim sa serbam amandoua in aceeasi zi si sa ne aglomeram in magazine
Traiasca regina balcoanelor ! Eu tot nu inteleg si de mult tot vreau sa te intreb , ce tot cauti tu in balcoanele alea ? Brrrr,
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
neliaCris spune:
Mai mamicilor,da voi cate maini aveti?
Pai atatea prajituri si mancaruri si eu iok!nimik.ia spunetimi si mie cum se face o prajitura(desi cred ca e mai ieftin sa cumpar si mai curat siia mai putin timp)
Ciar asa...voi la varsta mea faceati prajituri?daca da atunci e vremea sa incep si eu !!!apropo:am 22 de anisi am in cap numai nebunii.de exemplu azi merg sa imi fac "curatenie la fata"la estetica...si voi faceti prajituri...eu in casa fac curat toata ziua deci ceva mai spacial ce as mai putea face?am si zugravit...
Deci sa ma apuc de facut prajituri?si daca vine copilul la cuptor si isi arde manautza?glumeam.mi-am amintit ca am cuptorul cam bolnav si nu cred ca iese ceva.si de cumparat nu imi ia sotul ca nu vrea
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
tuchita spune:
Bubule, , sa ma laud cu un balcon si o ciorbita? Nope!
Aveam 2 intrebari, dar nu-mi amintesc decat una...ce site administrezi tu?
Mimo, nu ne aglomeram noi doua, ca io stau in nord si tu in sud, facem targul jumi-juma!
Balconul meu al doile se intinde pe 2 camere, ale copiilor, si are foarte multe geamuri...care nu-s macar nici termopane!( ca mi-am propus sa le schimb dupa ce oi vedea toate capitalele Europei!)
Mi-am zis ca o sa ma fac ca nu le vad si sa nu le mai spal, desi arata horror...dar, peste drum, la etajul 5 ca mine sta prietena de gradi a lu' fi-mea si tocami ce i-am cunoscut parintii....si cand ma uit la balconul lor....mama ce sclipeau geamurile, asa ca m-am ofticat si m-am pus sa le sterg si eu pe ale mele!
pasarele mii si stele faclii, na!
Nu stiu ce fac de mancare de Craciun, piftie cu siguranta ca e comanda de la randunoi, cica tata vine de la Barlad cu sarmale, fripturA NU O CONSIDER MANCARE CA NU PRESTEZ MARE EFORT LA EA....SA VAD CU PRAJITUIRLE CE FAC!
bubu05 spune:
He, he, nu Mimo, m-am exprimat gresit, incepand cu 11 dimineata
Tuchi, felicitationes pt. balcoane
Nelia, tu ce zici, crezi ca eu facem praji la 22 de ani??
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
A, nici la mine nu merge romanticul...
Nelia, ce tanara esti!
Eu fac prajituri de mica, pentru ca mama nu imi facea dar ma lasa singura in bucatarie sa prestez! Ce dezastru era dupa nu pot sa va povestesc...acum am rarit-o rau, ca n-am timp si sunt grasa, dar de cand am dat de foruml asta, de Bubu si de Balbina am inceput sa mai prestez si eu cate ceva!
Din pacate randunoiului meu nu-i plac decat prajiturile cu foarte multa crema, crema peste crema daca s-ar putea....asa ca de multe ori eu le fac, eu la manac...
Randunoiul sta de 3 ore in aeroport sa o astepte pe fata lu' gagica lu' tata, si tocmai a plecat ultimul pasager si aia nu a aparut...e atat de vaca incat cred ca a trecut pe langa el!
Si eu ma chinui singura cu copiii si geamurile si el asteapta uratenia in aeroport!