Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata burticutelor si multi ..
Eu sunt burticoasa de gemenei si am intrat asa un pic sa va transmit si eu urarile mele de sarbatori si sa mai dau un pic raportul..
Noi suntem bine, vineri am fost la doctor si bebeii mei incep sa-si dea picioruse unul celuilalt, sunt in standardele varstei lor si asta ma bucura mult.. Dar cel mai mult ma bucura ca au ramas cu aceleasi sexe de data trecuta, adica o fetita si un baietel.. sa vedeti fetelor ce "amalgam" de maini si picioare se vedeau la echo, ca eu nu mai pricepeam nimic acolo, cand e unul, cand e celalalt..
De miscat sunt niste plimbareti prin burtica..si ii simt si la mana..Cat despre burtica ce sa va spun..sunt maricica .. Nu stiu cat o sa ma fac si cat o sa-i pot duce pe picioarele mele, mai ales ca eu sunt miniona, am 1.60 si acum am 55 Kg, dar stiu ca Dumnezeu mi-a dat doi bebei deodata pentru ca pot, nu-i asa?? Sa stiti ca eu am dureri mai tot timpul de burtica si doctorul mi-a zis sa stau linistita ca astea sunt dureri normale, mai ales in cazul meu cand se dilata uterul pentru doi bebei deodata..
Eu nu prea pot sa intru pe net si pentru ca am gasit acum ocazia, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si mai ales sa va aduca Mos Craciun cat mai multe daruri.. Am uitat sa va urez si bebeilor vostrii sa creasca mari si sanatosi acolo in burticute si sa nu le mai faca mamicutelor lor probleme....
Acum eu va dulce pe toate si sa ne auzim cu bine la anul..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

multumesc mult de tot, burticile mele!!! Ati fost asa de matinale! Eu intrasem sa zic 'neata si cand colo voi deja mi-ati facut surpriza!
Felicitari si din partea mea oana MVT pt. baietel!
mamica oana felicitari si tie pt. fetita!
sarmisa multa sanatate pt. Mayanna!
Flobaby te asteptam cu vesti bune!
ela sa-ti traiasca gemenasii si sa fie sanatosi!

si eu va doresc o zi frumoasa cu forfota si emotiile pregatirilor de Craciun!

15+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

neata 2 in 1/ 3 in 1,

Alinutza...LA MULTI ANI!!
dragelor..noi nu prea avem de raportat mare lucru...din pacate..suntem la birou, ne este somnica si ..crestemm! am inceput sa simt mai serios durerile de abdomen inferior..uneori imi vine sa ma fac ghem in speranta ca trece..burtica a luat forma, iar tata lu'bb e asa de happy..ne mingiie, ne pupa, ne asculta toate miscarile din burtica..cam atit!
felicitari mamicilor care au aflat ce ascund burticile! sa fim toate sanatoase si sa aducem pe lume bb sa natosi!
happymum, ma bucur ca ne vizitezi! iti doresc din toata inima sa ne dai cit mai repede vesti bune!

sa dea DD sa avem sarbatori fericite si linistite, sa fim sanatoase, noi, bb si toti cei dragi noua; sa avem un an nou multtt mai bun si mai fericit si cu mai multe realizari decit acesta care e pe cale sa se incheie!

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

carla, am uitat sa-ti spun ca si eu am admirat-o pe micuta si dupa cate ne povestesti tu, pare precoce rau. asa-i?

philip&16+&andreea

Multumesc mult. Nu cred ca e precoce, mie mi se pare dulce (ca doar e a mea!) si sunt fericita ca este sanatoasa.

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

'Neatza si burticutzelor care au aparut mai tarziu!!!

Gata, ne-am intors de la d-na doctor. Avem 78 grame si suntem tare jucausi. Nu stiu ce masuratori a facut d-na doctor acolo( nu-mi spune niciodata, decat dc o intreb eu) dar concluzia e ca e in parametrii normali, adica suntem BINE( si asta e cel mai important pentru mine). In schimb nu prea i-a placut de mine, a zis ca sunt prea palida - i-am explicat ca la cat am muncit in ultima vreme si la cat de obosita sunt e normal sa arat mai rau decat de obicei si i-am / mi-am promis ca imi revin eu pana la anul....
Va lasa acum ca am ceva de lucru la birou.

Va si va doresc o zi excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

felicitari FLOBABY!!
acum...gata muncile! ai grija de VOI!! nani mai mult, relaxare, asculta colinde, ca sa nu mai fii palida si data viitoare!

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

ce faceti de sarbatori? pe unde ascultati colinde?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, , sa fii sanatoasa si iubita!
Oana MTV, felicitari pentru baietel!
Flobaby, felicitari!

Oanaalex, Sarmisa, .

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

ce faceti de sarbatori? pe unde ascultati colinde?

17+

acasa..pe youtube.com... ... inrest doar "colinde" internatinale...

19+

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna dimineata fetelor!

Alinutza la multi ani! Flobaby felicitari pentru eco!

Am intrat repede sa va citesc si sa-mi fac curaj pentru curatenie - of, asa nu-mi place... dar incep cu baia si bucataria ca sa termin ce e mai greu intai! Poate ma invrednicesc sa fac si un pic de sport dupa ce termin curatenia...sunt plina de planuri marete!!

Sunt vesela ca am primit ieri o scrisoare foarte draguta de la doctor in care imi spunea ca rezultatele analizelor sunt bune si totul e in regula (e asa de englez si de protocolar doctorul asta de mori de ras, oricum mi s-a parut foarte frumoasa ideea sa trimiti o scrisoare cu explicatii in loc de o foaie cu valorile analizelor).

Am descoperit ieri ca in State exista un test, "intelligender", care se face acasa, ca un test de sarcina, si poate sa determine sexul bebelului inca de la 10 saptamani de sarcina! Tare ma tenteaza sa cumparam si noi unul cand ajungem acolo maine...nu ca mi-as dori neaparat fetita sau baietel, dar mi-ati facut pofta cu toate carucioarele colorate si noi avem programare la o noua ecografie abia pe 14 ianuarie!

Fetelor va pup, hai ca trebuie sa ma apuc de curatenie ca altfel ma gaseste seara tot in fata calculatorului... tuturor!!!

Alex

13s

Mergi la inceput