Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, cele bune sa se adune cele rele sa se spele, sa fim la fel de vesele si de sanatoase in noul an, sa ni se indeplineasca toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

'Neata, m-am trezit si eu cu noaptea-n cap sa fac cozonacul si sarmalele...a si salata....asta dupa o noapte de nesomn ca mi-a cam fost rau....asa ca acum incerc sa ma tin pe picioare cu toate ca acum m-as pune sa dorm....dar deh...dorm maine. Am luat o pauza cat imi creste maiaua la cozonac si am zis sa stau si eu vreo 5 min jos si sa va mai urez inca o data Craciun Fericit si casa sa va fie casa, masa sa va fie masa alaturi de cei dragi voua.

La multi ani cu sanatate
Sa aveti belsug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si pe mai departe.

Gata v-am lasat...spor la gatit...nu o sa fie greu mai ales ca avem si ajutoare nu ?!

Craciun Fericit si sa va aduca Mosul tot ce v-ati dorit.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Buna dimineata burtici.
Eu deocamdata sunt la serviciu, iar dupa amiaza plecam din Bucuresti, si nu voi mai avea acces la calculator, asa ca va urez Un Craciun minunat alaturi de cei dragi, multe bucurii si impliniri, si fie ca spiritul Craciunului sa va umple casa de caldura si fericire

Felicitari celor care au aflat ce hram poarta bebeii.
LA MULTI ANI alinutza, cu intarziere.

CRACIUN FERICIT
Va dulce.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut burticute ce faceti bucatariti?
baby-first stai linistita ca nu esti singura care nu stie ce este bebe...nici la noi nu s-a aratat ,la noi bebele are alte treburi mai importante sa doarma sau sa isi admire manutele hihi.poate o sa aflam in ianuarie ce este.
carla mai usor mama cu bucatareala,esti harnicuta eu te admir...eu abia acum ma apuc de salata si cand vine iubi la 1 sa ma ajute la sarmale si cam atat..si diseara sa facem bradutul si sa mai decoram prin casa !
andreea drum bun iti doresc,si ai grija de tine si de bebe!
va pupic pe toate!

Anca..
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, VoicuBebi, de obicei nu le am cu bucatareala, eu gatesc mai mult mancarurile usoare, salate si dulciuri, iar sotul face felurile principale. Dar de Sarbatori colaboram in mod fericit si rezulta papa cum ne place.

Nu m-am gandit ca va fi asa obositor, tocmai de aceea am inceput de duminica si mi-am programat pe zile ce aveam de facut, dar socotelile nu s-au potrivit la fix.
In fine, n-am stat foarte mult in picioare dar tot se simte, insa azi mai am doar de fiert o oala de sarmale, de facut cozonacii si de facut ceva curatenie.

Maria, cozonacii cu miere o sa-i incerc altadata, acum mi-e teama ca nu-mi ies daca fac experimente. O sa pun putin zahar brun (brun ca cel din magazinele de aici, nu ca cel din strainatate, adica bej, nu negru ).

Va pup pe toate si va urez drum bun celor care plecati si spor la treaba celor care mai au pregatiri de facut.

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut burticute

un Craciun fericit si din partea noastra si numai bucurii in noul an, bebei frumosi si sanatosi si nu prea plangaciosi!!!!

Eu azi trebui sa termin salata si nu m am hotarat daca fac tort sau ma arunc la un cozonac, caci Atlassib cica nu mai iau pachete pana dupa sarbatori asa ca coletul meu cu produse traditionale de Craciun e inca in Ro :).

In rest bebe azi la 6 dimineata facea tumbe si pt prima oara am simtit loviturile si in exterior asa ca incepe distractia.

Ely am si eu o prietena buna in Firenze, nu stiu daca comunitatea ro e unita la voi si va intalniti , poate va cunoasteti :).

Pupici

NOI 18 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Buna fetelor

Multumesc mult Philip si felicitari si tie, numai bine.

Eu sunt suparata si azi stau pana la 5 la servici astia numai au DD, sarbatoare, traditie, nimic........cand fac eu mancare, imi vine sa ma urc pe pereti de nervi, offfffffffffffff.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

burticile!
Va multumesc din suflet pentru urari!
Si eu va doresc din toata inima un Craciun Fericit, alaturi de cei dragi voua, multa sanatate si multumiri sufletesti!

Vroiam sa va spun ca printre altele am primit ieri doua carti ale bebelusului, care sunt tare frumoase! O sa-mi fie un pic greu sa ma decid pe care sa o completez.

Altfel, azi m-am trezit cu o durere infioratoare de cap, care persista, desi am incercat sa o pacalesc cu un no-spa si pe cuvant daca am baut ieri, doar m-am amagit cu o bere fara alcool. (Sau mai stii, asta o fi cauza, ca n-avea alcool) Rad eu rad, sau fac haz de necaz... ca tot ma doare de-mi vine sa plang si sa ma dau cu capul de toti peretii.

Nu mai conteaza, nu vreau sa va intristez, da-o-ncolo de durere!

15+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alinutza ia un panadol sau perdolan....ca eu am probleme cu durerile de cap mai tot timpul(vremea e de vine) si iar doctorul mi-a spus ca pot sa iau pana la 3 pastile pe zi....si doar atunci ma lasa ..
Alinalaura dar astia chiar ca nu au sarbatoare...cum sa va tina pana la 5 ..doar e Ajunul...oricum usor, usor faci tu cate ceva..
Fetele bafta la cozonaci...al meu e la cuptor acum....
Ma duc sa ma apuc de sarmale.... pauza a luat sfarsit...

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Saru'mana Picky. Esti sigura ca pot lua si altceva decat No-spa? Am luat acum o ora o pastiluta si am baut si o cafea cu lapte. Parca nu mai e asa ucigatoare, dar tot persista sacaitor.
Si mai trebuie sa merg si la munca la 3. Sper sa ma lase pana atunci, ca altfel risc sa fac o varza in actele alea.

15+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput