Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-te miri ca ai stare de nervi?!Eu nu...
adica ma refer la mine,cand o am...stau mult in casa,are si Ambra
toane rele...nu-i de mirare,mie imi pare bine ca inca nu am
luat-o razna...E bine de tine ca vrei sa te ingrasi.Eu vreau
sa slabesc...hai ca-ti dau eu cateva kg. E bine ca l-ai
alaptat pana acum,nu-ti face probleme ca e prea putin...oricum
de acum incolo va manca si el mai multa mancarica,laptele nu ar
mai fi asa de important ca si pana acum...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

tuturor! Dupa cum observati nu prea mai dau pe aici pt ca sunt cam ocupata dar o sa-mi i-au revansa in curand,zilele acestea sper sa reusesc sa pun macar niste poze cu meu .

Ma intreba cineva de kg pai am ramas cu multe din pacate sper sa am ambitia sa le dau jos in timp cat mai scurt offf sunt atat de grasaevit sa ma uit in oglinda

Albert al meu s-a facut cam galagios,deja ridica capul are ff multa personalitata de pe acumbuni zice ca o sa fie sportiv asa il vede ea[olala

toate fetele!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele!
In sfarsit am pus niste poze din deplasare

http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/

Georgiana,romantic inca nu am fost nici noiExista o idee,care sper ca se va materializa,sa mergem la un moment dat la Paris,cu ocazia aniversarii casatoriei.
Frumoasa burtica ta

Katia,te-ai intors si nu mai zici nimic

Roxali,i-am vazut pe ai tai,ce mare e Sonia,parca nu ma asteptam,tot mereu uit cum trece timpul
Si pe aici mai da cate un fulg,iar se opreste..nimic impresionant

Andreea,cum nu iesi din casa,tocmai ai fost in vizitaEu ce sa mai zic,chiar nu vad pe nimeni

Bionda,cum te simti proaspata mamica?N-ai varsat nici o lacrima pana acum?De fapt,s-a cam terminat perioada micilor depresii...Nu te ingrijora de kg,se duc ele in timp,nu se poate peste noapte.

Petro,unde ai disparut?Mirela?De la Cristina iar nu mai avem vesti..

La multi ani celor care au onomastica maine!
O seara buna tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Bionda stai linistita ca le dai fara efort,eu inainte sa nasc aveam 63,cand am iesit din spital aveam 50 iar in scurt timp ajunsesem la 44,iar acum am 42

Berarpiri dami si mie cateva kg

Roxali ce scumpik e Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am fost sa vedem cu pitici Befana...a fost de fapt Befan...baiatul binenteles ca e lesinat dupa dulciuri...nici nu stiu cum sa le ascund mai bine

Am vazut si montajul cu Fabian...e frumos...nu am reusit spre rusinea mea sa fac si eu unul

Georgi ma bucur ca v-ati plimbacit...sa sti ca nu ai ps deloc mult sant chiar invidioasa

Raluk cand ii avem in ochi nostri nu prea ne dam seama cat cresc...si a ta e o domnisoara ...ce ochi are, obrajiori si pulpite

Bionda pune poze mai repede...lasa kg mele ca le vei da jos esti tanara

Berarpiri a mea e plina de toane si are un stil de a comanda...papa doar merenda singura si cand are chef

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda-e normal sa fii asa dupa nastere.Eu nu
am avut musafiri,si tot nu aveam vreme de nimic.Cat sta mama ta
la voi?

raluca-e foarte scumpica Anais!Si ea a
crescut...ce mare e!Nici nu se vede ca era bolnavioara...sau in
pozele astea nu avea inca virusul?Nici tu nu prea vezi pe nimeni?
Credeam ca sunt singura...E tare naspa...dar n-avem ce face.Mai
ies din cand in cand,ca altfel...m-as strica de cap.

roxali-se pare ca asa sunt fetitele,mai fitoasa.
Ce sa-ti povestesc ca a noastra de pe acum are preferinte la
muzica,filmulete cu desene animate...Nu vreau sa ma gandesc dupa
ce creste...dar sanatoase sa fie,asta e cel mai important.

monica-de ce nu mai vii pe-aici?Cum te simti?
Totul bine cu burtica?

neliacris-ce mai faci?Pe unde umbli?

ely-iar ai probleme cu netul?Cum te simti?

Noapte buna!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

am intrat sa va spun "noapte buna"
am vazut pozici cu anais...grasuca ,frumoasa si cu ochi albastrii
-andreea...eu sunt mereu pe aici dar nu pot scrie ca al meu acum se are cu statul in picioare si se arunca in fund pe unde apuca...
gravidutele pe unde sunt?
-bionda,eu te-am intrebat de kg...eu am avut 73 dupa nastere dupa 10 zile61 si acum dupa 10 luni am 60...deci nu stiu ce sa iti spun...irina e altfel de mamica....si sora mea are vreo 45 si a nascut acum 7 luni...la mine burta e aproape la fel...si precizez ca al meu doarmea zilnic pana la maxim 2 ore legate zi sau noapte si tot nu am slabit...dar poate tu daca alaptezi mai mult ca sigur ai sa slabesti stai linistita

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

roxali,katia?cine schimba pagina?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

capitol nou

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput