Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Berarpiri spune:
neliacris-noi am fost de dim. la plimbare,
si dupa-masa am dormit amandoua...mai bine nu dormeam,ca ma simt
tare rau...habar n-am dc.Mai are Ambra pampers,are doar 15 lunite,
inca nu intelege ca tre' sa zica inainte sa faca...Cris se simte
bine acum?Vezi ca are si el momente...plus ca sunt toti virusii
astia...
Cu unghii false e mai greu,mai ales pt. noi,casnice...Pacat ca nu
ai reusit sa le pui,macar de Rev'...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
roxali-am vazut filmuletele...ce figura e
cum se ascunde!Felicitari ca mananca singurica!
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
Gata si www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montajul meu![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Irina20 spune:
Ei da ce faceti?
Nici o miscare pe aici,ma asteptam sa gasesc deja un nou capitol![]()
Va pregatiti pt "ioni"
,Eu am doi in casa
Maine pun sa le fac un tort
Am descoperit contraceptice tip plasure,or fi bune de ceva?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
georgyiuly spune:
Buna fetele! Cu mare intarziere va urez si eu un an nou plin de bucurii si multa, multa sanatate!
Din pacate calculatorul meu a fost iar stricat asa ca nu am putut scrie nimic zilele astea.Azi am reusit cat de cat sa-l fac dar tot provizoriu.Cred ca tre sa-l duc la "doctor" ca nu se mai poate.
Noi am avut musafiri zilele astea, pe fratele sotului cu prietena si n-am avut un moment de respiro. Vizite la Roma de dimineata pana seara. S-a super cultivat bebelina mea!!!Am facut si o multime de poze...sper sa reusesc sa pun cateva.
Incerc sa recuperez si eu din urma sa ma tin la curent cu ce se mai intampla pe forum.
Bionda...cum e cu Albert???Tre sa imi povestesti ca mai am si eu putin!!!Acum vine martie si tre sa fiu si eu informata
.
Va pup si sper sa reusesc sa mai scriu...si sa pun si pozele.

georgiana
27+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Roxali spune:
Neata!
La noi a venit Befana
...incarcata ptr copii...si a nins din nou
...nu-mi vine sa cred anul asta...cineva acolo sus stie ca nu am putut ajunge la munte
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Berarpiri spune:

irina-e frumos filmuletul nou.A crescut
Fabian!Cum de l-ai pus printre fantome?![]()
Ieri am fost in vizita la un baietel de varsta lui Ambra,
pe cand am intrebat-o daca venim acasa,a zis ca nu...i-a
placut acolo.
Sa aveti o zi frumoasa!
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
georgyiuly spune:
Hello!!!!
Buna dimineata la pranz
!
de dupa masa!!!
Irina: foarte frumos montajul..de Fabian nu mai spun..imi place prima poza mult cand doarme. Cred ca trebuie un pic rabdare ca sa faci montajele astea. Eu ma enervez si cand tre sa pun 2 poze!!!
Ely: ce faci....bebelina???
Raluk: ceva poze din Franta? Mereu mi-am dorit sa ajung...n-am ajuns singurei, romantic...sper sa ajungem cu bebelina pe la Disneyland!!!
Am si eu maine un Ionut de sarbatorit....dar nu prea am nici un fel de inspiratie!
Am pus si eu cateva poze de la sarbatori...sper sa se vada ceva...e al 2lea link- sarbatori 2008.Inca n-am invatat sa prescurtez linkul
!
Bionda: vrem noutati!!! Ce-ti face baietelul????
Pupici!!!

georgiana
29+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
Berarpiri spune:
georgiana-frumoase locuri pe-acolo!Arati f.
bine!Cate kg. ai pus?Mie mi se pare ca ai pus f. putin.
Fetelor pe unde sunteti?
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Georgy intradevar dureaza mult,ca mie imi venea sal las balta sa nul mai fac,si asa ca mia inchis de cateva ori sotul pagina si trebuia sa o iau de la capat
Berarpiri lam pus printre fantome ca nu mai aveam rabdare sa stau,el plangea de foame si de somn,am pus ce am nimerit mai pe la urma,ca daca lasam sa continui mai tarziu,iar imi inchidea sotul si atunci chiar ca nu mai faceam nimic![]()
Vreau sa ma mai ingras si eu un pic
Lapte nu mai am ,ca dimineata pe la 6 cand se trezeste prima oara fabi trebuie sai dau biberon ca nu are rabdare sa suga la san ca sa mai vina un pic de lapte,se enerveaza si plange,oricum sunt multumita ca lam alaptat pana acum,are 8 luni saptamana viitoare,zic ca e suficient de bine,nu?
De ceva vreme tot am o stare de neri si nu reusesc s ma calmez decat dupa ce ma cert cu sotul
cred ca am sa beau ceai dea baiatului pentru calmare![]()
Voi ce mai spuneti?cam putina miscare pe aici

nou