Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sunt inmarmurita....MCRISSA ce D-zeu s-a intamplat? Offf, mi-a ramas mancarea-n gat....ca mancam in timp ce citeam......13/8 nu e asa o mare tensiune incat sa pierzi sarcina....sa ai preeclampsie.....ce s-a intamplat? Off, imi pare enorm de rau....nici nu sunt cuvinte.......iti sunt alaturi.....nu pot sa cred....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Oooooofffffff ......nu se poate.....Nu imi vine sa cred.Ce s-a intamplat. Doamne mcrissa imi pare atat de rau....Nu imi gasesc cuvintele.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mcrissa imi pare foarte rau...viata e nedreapta...

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

sarcina s-a oprit in evolutie acum o saptamna.la 13 saptamani si 4 zile.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ma scuzati ca ma bag ca mtza in lapte .. dar am cautat sub postate de cristina. cristina imi pare fffff fffffff fffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff rau. cum se poate intampla acum?????? la varsta asta. of.......... ai incredere ca va fi bine. nu stiu ... chiar nu stiu ce sa zic. imi pare ffffffffffffffff rau

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 15

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Cris, am inmarmurit cand am citit mesajul tau... of,Doamne, ce tragedie, of, nu se mai termina odata... imi pare asa de rau, sunt blocata. mult curaj, draga mea.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-imi pare atat de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,nu am vrut sa cred cand am citit!Este prea dureros,plang alaturi de tine.Probabil ca in aceste momente estiin spital si te desparti de puiul tau drag,offf Doamne prin cate durere treci acum,este groaznic...Cat ai luptat pentru acest copilas,de ce Doamne???Imi pare atat de rau...stiu cum te simti acum insa stiu ca esti o luptatoare si undeva intr-un coltisor vei gasi o mica putere de a lupta in continuare si de a face fata durerii care este de nedescris...Este foarte dureros din pacate mult prea dureros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mcrissa imi exprim durerea si aici .Numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau acum.Sunt alaturi de tine!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mcrissa, nu pot sa cred! Nu mai imi gasesc cuvintele!De ce trebuie sa se intample asa?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mcrissa nu pot sa cred.....intrasem sa va zic ceva si acum am vazut tragedia.....imi pare ffffff rau......nici nu-mi gasesc cuvintele sa-ti scriu ce rau imi pare.......doctorul ce a zis????nu imi vine sa cred....

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput