Secretul frumusetii tale !

Secretul frumusetii tale ! | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Fiecare dintre noi avem, ceva frumos, avem ceva ce exploatam la maxim: par, sani, ochi, picioare,piele fina, zambet, umor, etc.
Care este secretul vostru ? cum scoateti in evidenta, cum intretineti ?
Eu nu nici un secret dar sper sa aflu de la voi lucruri care sa-mi usureze munca.

quod me nutrit me destruit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai io nu tre' sa fac nimic (moaaaaaama ce modesta sint!)

Acu' serios ce secret? Cine are un suflet bun, nu trebuie sa se chinuie sa scoata asta in evidenta. Va iesi singur la suprafata, iar aici nu ai ce intretine: asa esti si gata!
Fizic e clar ca cine are ce arata, arata prin orice mijloace. Acu' sint la VIP-uri care arata si ce nu au, dar nu fac objectu'
Personal, nu'sh ce am, ca nu m-am catat, da' ma duc sa vaz

Bun subiect!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Pai io nu tre' sa fac nimic (moaaaaaama ce modesta sint!)

Acu' serios ce secret? Cine are un suflet bun, nu trebuie sa se chinuie sa scoata asta in evidenta. Va iesi singur la suprafata, iar aici nu ai ce intretine: asa esti si gata!
Fizic e clar ca cine are ce arata, arata prin orice mijloace. Acu' sint la VIP-uri care arata si ce nu au, dar nu fac objectu'
Personal, nu'sh ce am, ca nu m-am catat, da' ma duc sa vaz

Bun subiect!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Asta-i subiect din ala in care trebuie sa ne dam modeste Misha, draga dar tu ai niste ochi absolut superbi. Sa nu-mi zici ca nu stii asta ca....nu tine....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Asta-i subiect din ala in care trebuie sa ne dam modeste Misha, draga dar tu ai niste ochi absolut superbi. Sa nu-mi zici ca nu stii asta ca....nu tine....

www.andreialmeu.piczo.com

...ce face editarea pozelor din om!
geniest, multumesc pentru aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu am pielea frumoasa (sa ma laud ) asa ca nu folosesc fond de ten decat la evenimente (banchet, nunta, botez ), in rest un pic de blush, rimel si ruj (daca am parul desfacut) sau luciu (daca am parul prins ca daca nu, bate vantul si mi se lipeste de buze). Cand am mai mult timp folosesc si un pic de fard de ochi.

Fondul de ten il mai folosesc in cazuri de urgenta, cand am invazie de cosuri, dar in general arunc fondurile de ten pentru ca expira.

Cred ca ceea ce dorim sa aratam frumos la noi trebuie sa fie cat mai natural.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

si ca o completare la postarea Deianirei, va pot spune ca are si un suflet minunat! Si asta la o virsta la care alte fete au cu totul alte preocupari decit sa aiba grija de copiii mai putin norocosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

si ca o completare la postarea Deianirei, va pot spune ca are si un suflet minunat! Si asta la o virsta la care alte fete au cu totul alte preocupari decit sa aiba grija de copiii mai putin norocosi

. Nah, cum sa nu te iubesc io pe tine???

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Fetelor, eu zic ca-i important sa ne cunostem defectele si calitatile fizice(pe langa sufletelul nostru minunat ) pentru ca, suntem femei pur si simplu si ne place sa ne valorificam´, sa fim ca zeii, frumoase, mai frumoase, super frumoase....

Asadar, sotul meu spune ca-s superba pe de-antregul si stiti de ce?
-Pentru ca eu stiu ca, atunci cand imi rimelez genele doar la coltul ochilor, ochiul pare mai migdalat, mai alungit, privirea devine mai gingasa (ca uitatul printre gene, stiti voi)

-pentru ca, atunci cand port rochie,trebuie sa fie fina, cambrata pe talie si larga mai jos, lunga pana la genunchi maaaxim, si imi pun neaparat tocuri medii cel putin. Asta ma ajuta sa par mai inalta, mai supla si mai felina.
Eu una, imbracata spor arat ca naiba...

-cand vreau sa fiu rea ma imbrac in costum negru,(pantalon cu talie inalta sau fusta creion pana la genunchi cu talie inalta) camasa cu volane la gat alba neaparat si un ruj rosu aprins..parul prins la spate si nu zambesc deloc...efect garantat!

In concluzie, ma avantajeaza: rujul rosu, mascara aplicata strategic la coltul ochilor, rochiile flu-flu, talia inalta,pantofii cu toc...si tenul dat de Dumnezeu, cu care nu am probleme.

Nu am picioare interminabile, astfel incat evit pantalonii cu talia joasa, (arata ingrozitor pe mine) evit rujurile portocalii,evit sacourile largi evit rochiile foarte decoltate sau foarte scurte( cu exceptia strandurilor). A... si am pielea transparenta, apelez des la crema bronzanta dar nu fac exces ca nu-mi place.

Modestia nu se numara printre calitatile mele, bag de seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La mine umorul e pe primul loc ... desi la prima vedere par o intelectuala sobra,eu ma hlizesc toata ziua ... sa stiti ca nu am riduri ...

Din fericire am fost dotata de mama natura cu un dos care face furori pe orice anotimp ... am si eu totusi un talent,acela de a il etala printr-un mers leganat de-ti lasa gura apa ...

ladyJ faza cu hainele sport e mizilic,eu cred ca toate femeile aratam mai bine goale in fata barbatilor

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

kokiy mare noroc ai cu ochelarii aia...macar la prima vedere pari o "intelectuala sobra" Iar de umor...confirm: ARE CU CARU'

LadyJ e bine ca nu esti modesta Nu prea ne-am intersectat noi p'aci, insa sa stii ca ai multi admiratori din umbra (printre care ma aflu si eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Moama,ce curioasa m-ati facut sa vad cum aratati!
Pe mine mama m-a facut sa arat bine in orice tinuta,evident ca nu ma imbrac decat cu haine fine,dar vreau sa zic ca nici tinutele sport nu-mi vin rau.
Secrete?Hm!Ma odihnesc cat pot de mult,in special tenului ii dau destula atentie,ca sa-i pastrez finetea,bioptron de cate ori imi aduc aminte,nu abuzez de chimicale,parul il spal cu sapun natural,special pentru par,il vopsesc doar cu henna.Ma feresc de soare,adica creme cu factor de protectie solara,dar doar vara,si iarna doar cand e zapada.Crema de maini caut s-o aplic in fiecare seara inainte de culcare.Ce-ar mai fi?Nu ma expun la frig mare,vant,soare puternic.Caut sa elimin,asta nu prea imi iese,grimasele aiurea .Si ce nu fac,dar sper totusi sa ma mobilizez,gimnastica.In schimb dansez de cate ori am ocazia.Caut sa nu depasesc 55 kg,la 1,73 m si sa nu mananc prea multe prostii.Si,nu in ultimul rand,sa fac ce-mi place.
Era sa uit,si credinta ca arati super,face minuni.Cand vad lumea socata ,ca nu le vine sa creada varsta pe care o am,sunt super incantata.Oricum,si eu sunt mai mult decat multumita de cum arat.Bineinteles,mai am defecte,dar nu prea multe si nu asa evidente si nici nu le bag in seama.Ma simt bine in pielea mea.Oricum ,cred ca cel putin o concluzie se poate trage,increderea in tine conteaza f. mult,pe urma totul vine de la sine,in masura posibilitatilor,desigur,dar ne raportam la lumea in care ne invartim,oricum.
Astept sa mai fur idei de la voi.

Mergi la inceput