Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 9
mamiseli_11 spune:
La multi ani Lorena!! La multi ani Mirela!! Sa fiti fericite alaturi de bebeii si familiile voastre.
Brie fruntea sus mamico! De multe ori pe fond nervos, la aflarea unei vesti proste sau mai stiu eu ce, mamica pierde lapticul. Asta este, se intampla. Dar asta nu e motiv de depresie asa adanca. Doamne fereste, ce ti-au facut saracele tzitzi de vrei sa le tai?? Bine ca bebe e sanatos, accepta biberonul, iar tu ai scapat de pompa. Eu sunt prima care incurajeaza alaptatul la san dar atunci cand se poate. Nu e un capat de tara asa ca iti spun inca o data, fruntea sus si sa ne spui mai des ce face familia ta frumoasa. Pupici multi, o mie! 

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
fluturasha23 spune:
Intrebare pentru Mirtha si pentru cine mai stie raspunsul...
Daca eu sunt racita acum si am prea mult lapte, pot sa il stochez la congelator sau mai bine il dau bebelinei (si il folosesesc mai tarziu - peste o luna eventual) in perioada asta in care sunt racita.
Voi ce ziceti?
Intreba cineva de cantar...Eu am cumparat de la Flanco cantar Gorenje - 160 ron...
O zi frumoasa tuturor! 

brie spune:
MIRELA, LORENA LA MULTI ANI !!!
babyzapy,
am vazut pozele si cred ca te-ai distrat strasnic. BRAVO, ai fost tare frumusheata la petrecere.
mamiseli, 
. Asa este, acum mi-am mai revenit, dar atunci era ceva involuntar, fara vointa mea. Incercam sa ma abtin pt binele meu si al copilului, dar crede-ma ca nu dura mult si iar intram in starea mea. Offff, acum bine ca a trecut, nu vreau sa ma mai uit in spate ci privesc cu optimism spre viitor.![]()
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
brie spune:
Azi am implinit si noi 2 luni ![]()
. Doar ce a plecat doca de la noi ca le-a facut vaccinul la amandoua (celei mici Infanrixul, celei mari Harvixul). Sunt intepate amandoua, manca-le-ar mama pe ele, una inca sta cu bucata de vata cu spirt la mana, iar cea mica a adormit instantaneu
, dupa ce se trezeste sa-i bag un sopozitor cu paracetamol.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
Otiliav spune:
Intru si eu sa dau raportul. A venit o asistenta acasa, s-a uitat la Elisa si a zis ca arata bine si ca daca vrem sa venim la circa zonala sa o cantarim. S-a uitat de torticolis si cam atat. Si curiosi cum santem ne-am dus la cantar, a luat 350 de grame in 10 zile [ccol], numai bine, a ajuns la 3,5 kg. Am fost cu bb la gradinita la Ana ca era chiar langa cladirea unde am cantarit-o, copii erau afara si au vazut-o prin gard, ce bine ca s-a intamplat asa ca nu vroiam sa risc prea mult. Dupa care am fost cu ea la servici sa ridic o declaratie care-mi trebuie pentru viza. Asa ca acum doarme dupa ce am plimbat-o atat.
Nu stiu daca v-am spus dar bb nu are certificat de nastere, tot astept acasa formularele si timpul trece, sotul pleaca, ma incurca rau de tot cu plecarea in Ro, probabil va trebui sa anulez biletele de avion sau si mai nasol sa vina iar sotul aici cand facem certificatul romanesc. Iar ei sunt foarte relaxati, parintii au termen de 6 luni sa se hotarasca cu numele copilului. Azi a fost prima data cand i-am completat numele pe o fisa oficiala
, cea a asistentei.
Fluturasa, pai daca este mai mult decat trebuie atunci nu vad alta solutie decat sa-l stochezi. Poate stiu fetele mai multe ca eu inca n-am experimentat raceala plus alaptat.
Oceanborn, ce bine stai cu kg, esti tare. Eu nu simt ca am scazut, deh am ajutoare in casa si se simte
. Bine ca nu am pofta de mancare.
Malinas, Mirtha, Amalia, Lauramiron si toate fetele din Ro, nu va mai stresati ca o fi ca nu o fi, nu facem noi legile din pacate. Eu nu prea inteleg cum vine asta, intai publica norme de aplicare si dupa aceea vine stirea bomba. Poate totusi va fi bine, eu va tin pumnii. Nu cumva sa pierdeti laptele sau sa va amarati sarbatorile cu nervi pe guvernanti. Important este sa fie cozonaceii sanatosi.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Amalia spune:
Brie pup minunile mici!
Dragele de ele, amandoua cu cate o intepatura.. Felicitari pentru cele 2 luni si la mai multe!
Ai trecut printr-o perioada tare grea
, dar ma bucur ca acum te vad cu aceasta stare de spirit!
Numai bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui brie Azi am implinit si noi 2 luni . Doar ce a plecat doca de la noi ca le-a facut vaccinul la amandoua (celei mici Infanrixul, celei mari Harvixul). Sunt intepate amandoua, manca-le-ar mama pe ele, una inca sta cu bucata de vata cu spirt la mana, iar cea mica a adormit instantaneu http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
alra spune:
si la noi a venit asistenta azi: 3160, externata acu 9 zile cu 2940 => 220 in 9 zile, sunt super multumita
pe 9 ian ma duc eu cu ea la ei sa ii faca testul de auz si pentru alte masuratori.
din galbeneala i-a mai trecut insa asistenta zice ca nu 100%, mai asteptam.
otilia, spre deosebire de voi noi avem deja certificatul belgian de nastere, insa pana la ala romanesc e cale luuungaaa - mai intai trebuie sa imi trimita de la primarie ala international si apoi trebuie cu ala sa ne ducem la ambasada sa-l cerem pe cel romanesc.
si azi am si inscris-o la asigurarile medicale! - de unde am primit un scaun de lemn de ala de copil, reglabil si o prima de nastere de 260€. si o cutie de tabla cu chestii nenotabile in ea insa ![]()
va las, ma duc sa scot bb la aer si la cumparaturi!
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Otilia ma bucur ca este asa bine bebe Elisa
.
Ai dreptate, nu merita sa ne stricam sarbatorile pentru legile lor!
Eu o sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta anul asta...si oricum la mine clar..stau cu bebe cei 2 ani acasa indiferent de suma care mi se da. Consider acesti 2 ani a fi mult prea importanti si avand in vedere ca suntem o tara in care ai dreptul la ei, nu vreau sa-i pierd.
Serviciul tot acolo ma va astepta, dar minunile pe care le va face Luca in perioada asta (care este cea mai activa din punct de vedere al dezvoltarii) nu le voi mai avea!
In plus, am stat 2 ani si cu David..si atunci nici nu lucram (eram studenta anul 4) si n-am luat nici un ban..n-ar fi corect fata de Luca sa-l las pe maini straine de acum.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, Mirtha, Amalia, Lauramiron si toate fetele din Ro, nu va mai stresati ca o fi ca nu o fi, nu facem noi legile din pacate. Eu nu prea inteleg cum vine asta, intai publica norme de aplicare si dupa aceea vine stirea bomba. Poate totusi va fi bine, eu va tin pumnii. Nu cumva sa pierdeti laptele sau sa va amarati sarbatorile cu nervi pe guvernanti. Important este sa fie cozonaceii sanatosi. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
spiridusul spune:
dragele mele, eu va urez de acum Craciun fericit si sarbatori frumoase alaturi de cei dragi
de maine mai aterizeaza un copil la mine, asa ca, nu stiu daca o sa mai reusesc sa scriu ceva.
pt vesti bune, o sa tin telefonul pe mess, pt d-alea rele... nu sunt
pup minunile si cozonaceii
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Amalia spune:
Loren@, Mirela_1 LA MULTI ANI fetelor!
Muuulta sanatate si tot ce va doriti! Sa aveti niste aniversari frumoase alaturi de cei dragi voua!

Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si