Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele, azi am ajuns acasa
bebe Rares Daniel, nascut cezariana, 19 decembrie, 3200 gr si 52 cm sanatos, apgar 10
eu nu ma simt deloc bine o sa mai intru
bb e un scump

Mada 36+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana iubita, imi imaginez ca iti este greu!
La mine secretul este sotul meu...echilibrul pe care mi-l confera in viata noastra de zi cu zi! Nu se asteapta niciodata la nimic deosebit de la mine, nu cicaleste...si pentru asta fac mereu totul cu placere de cate ori am timp. In plus, ma ajuta foarte mult cand e acasa...ajunge tarziu, ce-i drept, dar macar o data pe saptamana gateste el 2 feluri de mancare de cand a venit Luca pe lume!
Cu treburile eu am mai povestit..le fac foaaarte fragmentat. Ma apuc dimineata de ceva si termin abia pe seara. Azi dau cu aspiratorul..maine fac o cioba, poimaine gatesc felul 2...si tot asa. Nu le pot face pe toate o data pentru ca anumite lucruri pe care e musai sa le fac zilnic: pregatirea meselor de dimineata si seara, spalat vase, pus rufe la spalat si uscat, strans prin casa, lectiile cu David (apropo..ziceam ca e vacanta...mda, dar li s-au dat teme ).
Cred ca secretul meu este relaxarea..nu ma stresez pentru ce nu apuc sa fac, sunt fericita ca sunt sanatoasa sa fac atatea..am copiii fericiti si sanatosi..nu-mi trebuie altceva!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Buna seara, mamici de pitici ! Am intrat doar sa nu ma dati disparuta, nu am timp sa citesc nimic, sunt complet varza. A venit Ianca acasa si odata cu ea, si bomba atomica ! Pot sa zic ca deocamdata sunt putin depasita, m-a lasat balta si femeia care venea la curatenie, bb ma solicita mai mult ca inainte, Ianca are si ea nevoie de partener de joaca (eu ), asa ca nu am mai apucat sa intru pe net. Sunt atat de ocupata si de in urma cu totul, incat am uitat sa=mi platesc cablul (casieria la parterul blocului meu ), asa ca ieri imi taiasera netul ! Uf...

Spiridusule, Amalia, si cine mai sunteti cu doi copii si fara bunici prin zona...CUM FACETI, MAI??? Eu azi am reusit sa aspir si sa fac zece clatite, atat! In rest, mesele piticilor, baitele si chinul cu nani mi-a ocupat toata ziua!

Daca aveti chef sa vorbiti cu o mamica turbata de oboseala, sunt pe mes maine, bagati niste buzz-uri sa va aud. Mirtha, ii transmit Diamishei mesajul tau ! Mey, atat mai am timp sa-ti zic. Zanuta ta seamana leit cu mine cand eram mica. O sa scanez niste poze sa te convingi, mie mi-a picat fata cand am vazut ultimele poze puse de tine in album. i-den-ti-ca!!!

Oti, mersi de mesaj, suntem bine. Neghinita creste ca Fat Frumos, are deja 5 kg si mai are o sapt. pana face 2 luni. Si-a dublat greutatea pe care a avut-o cand l-am adus acasa din maternitate.,Ah, si i-a trecut si uratul de icter, e frumos foc acum !

Lizuca, , imi pare rau...ai ajuns exact unde am ajuns si eu data trecuta! Pacat! Sper sa-ti treaca mastita repede si sa te mai tina bateiile sa te mulgi sase ore pe zi ! Exact asta m-a determinat pe mine da dau cu pompa aia de toti peretii, cand am realizat cate ore pe zi ma mulgeam. Te rog sa intri la Alaptatul Help Line si sa o strigi pe Sabina, ea te va ajuta, sunt sigura!!! EU nu stiu ce sa0ti zic, ma depaseste treaba cu mastita.

Va pupez si sa stiti ca mi-ati lipsit. De nenumarate ori mi-a venit sa intru aici doar sa plang putyin pe umarul vostru .
Ah, da! SI caut femeie la curatenie, daca auziti ceva, dati un pm.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mada felicitari pentru bebe Rares Daniel! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Muuulta sanatate tie, sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic pentru bebic!

Citat:
citat din mesajul lui Mada

bebe Rares Daniel, nascut cezariana, 19 decembrie, 3200 gr si 52 cm sanatos, apgar 10
bb e un scump

Ilinca

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, mi s-a oparit bebe la fundulet A stat cu pishu mult in pampers cateva ore ieri noapte, plus ca-mi face kaka de foarte multe ori pe zi, nu mult, dar trage cate un partz cu tot cu kk si daca nu sunt pe faza s-o schimb imediat, ies bubite si se inroseste funduletzu'.....am tot dat cu Bepanthen dara fara prea mult succes. Ati trecut prin asa ceva? Ce-ati folosit??
Si oare e normal sa tot traga partzuri si sa tot iasa cate un pic de kk de fiecare data??
Oofff, sunt asa de suparata, pentru ca e grasunica si probabil ca va trece mai greu

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bine ai venit acasa, Mada!! Imi pare rau ca nu te simti bine, iti doresc sa te refaci repede, stiu cum e dupa cezariana, poate fi destul de dificil cu miscarile, cu durerile etc Sa-ti traiasca bebe Rares si sa fie sanatos

bb e un scump

Ilinca
[/quote]

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Fetelor, mi s-a oparit bebe la fundulet A stat cu pishu mult in pampers cateva ore ieri noapte, plus ca-mi face kaka de foarte multe ori pe zi, nu mult, dar trage cate un partz cu tot cu kk si daca nu sunt pe faza s-o schimb imediat, ies bubite si se inroseste funduletzu'.....am tot dat cu Bepanthen dara fara prea mult succes. Ati trecut prin asa ceva? Ce-ati folosit??
Si oare e normal sa tot traga partzuri si sa tot iasa cate un pic de kk de fiecare data??
Oofff, sunt asa de suparata, pentru ca e grasunica si probabil ca va trece mai greu

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

ceai de galbenele cu o liguritza de bicarbonat la o cana... sau sudocrem ..gassti pe la mag on-line... da cautare pe google

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

am uitat......
fetele andutzei sunt bine..
ea a avut ceva pb la nastere.... va pove ea daca vrea, mai mult

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Brie LA MULTE LUNITE SI ANISORI PRINTESEI MICI ANDRONIKI.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada

bb e un scump

Ilinca

Sper sa iti revii cat mai repede dupa cezariana si te astept cu povestea nasterii. Sa aiba nopti linistite bebe Rares.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Si noi am avut o problemuta asemanatoare si bepanthen doar a ameliorat situatia, asa ca am folosit crema de galbenele la sfatul
Amaliei si funduletzul lui bebe a fost ca nou. Si al meu trage partzuri si iese si cate un pic de kk, doar pateaza pampersul un pic asa.

Mergi la inceput