Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vad ca astia cu legea cu indemnizatia mamelor, ne-au aruncat praf in ochi, cu ocazia campaniei. Suntem fraierii lor cu alte cuvinte Uite legea, nu e legea..
Bine ca n-am fost la vot offf

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna seara, mamici de pitici ! Am intrat doar sa nu ma dati disparuta, nu am timp sa citesc nimic, sunt complet varza. A venit Ianca acasa si odata cu ea, si bomba atomica ! Pot sa zic ca deocamdata sunt putin depasita, m-a lasat balta si femeia care venea la curatenie, bb ma solicita mai mult ca inainte, Ianca are si ea nevoie de partener de joaca (eu ), asa ca nu am mai apucat sa intru pe net. Sunt atat de ocupata si de in urma cu totul, incat am uitat sa=mi platesc cablul (casieria la parterul blocului meu ), asa ca ieri imi taiasera netul ! Uf...

Spiridusule, Amalia, si cine mai sunteti cu doi copii si fara bunici prin zona...CUM FACETI, MAI??? Eu azi am reusit sa aspir si sa fac zece clatite, atat! In rest, mesele piticilor, baitele si chinul cu nani mi-a ocupat toata ziua!

Daca aveti chef sa vorbiti cu o mamica turbata de oboseala, sunt pe mes maine, bagati niste buzz-uri sa va aud. Mirtha, ii transmit Diamishei mesajul tau ! Mey, atat mai am timp sa-ti zic. Zanuta ta seamana leit cu mine cand eram mica. O sa scanez niste poze sa te convingi, mie mi-a picat fata cand am vazut ultimele poze puse de tine in album. i-den-ti-ca!!!

Oti, mersi de mesaj, suntem bine. Neghinita creste ca Fat Frumos, are deja 5 kg si mai are o sapt. pana face 2 luni. Si-a dublat greutatea pe care a avut-o cand l-am adus acasa din maternitate.,Ah, si i-a trecut si uratul de icter, e frumos foc acum !

Lizuca, , imi pare rau...ai ajuns exact unde am ajuns si eu data trecuta! Pacat! Sper sa-ti treaca mastita repede si sa te mai tina bateiile sa te mulgi sase ore pe zi ! Exact asta m-a determinat pe mine da dau cu pompa aia de toti peretii, cand am realizat cate ore pe zi ma mulgeam. Te rog sa intri la Alaptatul Help Line si sa o strigi pe Sabina, ea te va ajuta, sunt sigura!!! EU nu stiu ce sa0ti zic, ma depaseste treaba cu mastita.

Va pupez si sa stiti ca mi-ati lipsit. De nenumarate ori mi-a venit sa intru aici doar sa plang putyin pe umarul vostru .
Ah, da! SI caut femeie la curatenie, daca auziti ceva, dati un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mda, ma gandeam eu ca nu suntem numai noi in situatia asta
Anca, a nins ieri noapte si dimineata, si a ramasa zapada pana spre dupa amiaza, apoi s-a topit si nu mai ninge

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Lauramiron, cred ca nu exista normalitate la bebeii nostri, inca; , noi inca n-am avut 2 zile la fel, tot asa, cu nesomn ziua si-apoi si noaptea, ori invers, ori somn ziua si urlete noaptea, ori invers...
Aveti zapada la Bistrita? Aici n-avem deloc...

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Mirtha, din experienta mea cu Rebeca iti spun ca poate iesi un copil extrem de bine educat si bine crescut, ne alintat si fara nici o criza de isterie in 3 ani si de pe mana unei femei simple de la tara, fara nici o scoala si fara nici o specializare, ci cu foarte mult bun simt si modestie. E vorba de matusa care mi-a crescut-o pe Rebeca de la 5 luni cand m-am intors eu la birou, statea cu ea de la 8 la 2 pana la 1 an, apoi de la 8 la 4, se iubesc foarte mult si n-am simtit niciodata "groaza" ca pleaca mami dimineata la servici, a ramas fericita cu ea intotdeauna.
Iti spun asta in ideea ca poate ai gasi pe cineva pentru Eva fara specializari....nu refuza din start, poate se dovedeste a fi o solutie buna.
Si eu ma voi intoarce mai repede la munca daca nu se aplica legea cu 85%....nu accept psihic sa stau acasa cu 600lei, desi imi facusem atatea iluzii ca stau pana la 1 septembrie macar....vom vedea.
Iar pe Caty tot cu matusa o voi lasa...

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Pe mina unei profesioniste baby sitter ad hoc , cu specializare din neant nu imi permit sa las educatia Evei iar cu 600 lei indemnizatia nu pot sa nu merg la servici.
Deocamdata astea sunt alternativele , voi mai vedea ce se intimpla mai incolo cu aplicarea si neaplicarea legii.

Citat:
citat din mesajul lui alra
cert e ca si olanda si belgia si franta au numai 3-4 luni de stat acasa cu copiii. suna spartan insa fac astia copii pe aici ceva de speriat.

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Da, mai, ar dormi in brate toata ziua, ceva extraordinar Uuffff, ne apucam de facut "educatie" cu ea, nu se mai poate....oricum un pas mare am facut, de vreo 3-4 zile nu mai plimbam la ea, tati a avut taria s-o tina in brate fara s-o plimbe si a lasat-o sa urle de cateva ori, la el in brate of course, si acuma se linisteste fara plimbat, doar tinut in brate
Mersi Criss

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Stiu cum e sa nu vrea sa doarma in patut (parca ar avea tepi)asa ca o adormim la mine la san sau pe burta la tati si abia apoi o mutam in patut . Succes cu bebelina sa faca nani in patut

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Diana, welcome to the club...Trage aer in piept, respira adans si mergi mai departe
Si eu m-am plans de acelasi lucru ca si tine, Rebeca ma solicita mult, asta mica abia atipeste in timpul zilei, deci iti dai seama cum e. Ma ajuta sotul, ca acuma e in concediu si el, plus ca am femeie pentru treburile casnice. Pe Rebeca as mai duce-o la bunici, dar nu vrea, abia am lasat-o 2 nopti in weekend ca a fost racita, ii trebuie acasa si ei, aici unde-i actiunea
Ieri am facut bradul, eu cu cea mica in brate, si sotul cu Rebeca cu globurile si ghirlandele.....a iesit bine. Se mai uita la desene animate, mai coloreaza, ne mai jucam cu lego, cuburi etc, dar cam tot timpul eu cu Caty in brate. Cum reusesc s-o las putin, cum o iau pe Rebeca in brate.
Ma DUC CA URLA!!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Buna seara, mamici de pitici ! Am intrat doar sa nu ma dati disparuta, nu am timp sa citesc nimic, sunt complet varza. A venit Ianca acasa si odata cu ea, si bomba atomica ! Pot sa zic ca deocamdata sunt putin depasita, m-a lasat balta si femeia care venea la curatenie, bb ma solicita mai mult ca inainte, Ianca are si ea nevoie de partener de joaca (eu ), asa ca nu am mai apucat sa intru pe net. Sunt atat de ocupata si de in urma cu totul, incat am uitat sa=mi platesc cablul (casieria la parterul blocului meu ), asa ca ieri imi taiasera netul ! Uf...

Spiridusule, Amalia, si cine mai sunteti cu doi copii si fara bunici prin zona...CUM FACETI, MAI??? Eu azi am reusit sa aspir si sa fac zece clatite, atat! In rest, mesele piticilor, baitele si chinul cu nani mi-a ocupat toata ziua!

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Sa avem o saptamana buna!

Diana, ma bucur ca ai scris. Te inteleg ca-mi dau seama cat de greu iti este mai ales ca Ianca este acasa acum. Asa voi fi si eu de la 1 Februarie. Ai grija cu stresul, sa nu pierzi laptele.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata buna!
Felicitari Iulia_z, Caterina, Andutza! Multa sanatate va doresc!!!!!
In sfarsit a adormit si bebe Thomas, toata noaptea a papat, din 2 in 2 ore, noroc ca ieri a stat cu tati si am dormit toata dupa-amiaza, asa ca nu-s f obosita...
Lauramiron si noua ni s-a intamplat intr-o zi sa nu doarma ..adunat cred ca a dormit o jumatate de ora sau o ora intr-o zi intreaga...colicile..
cherieia intereseaza-te la primarie, se da assegno di maternita, pe 3 luni, adica 1500eu. nu stiu cum functioneaza pe la voi treburile dar se pare ca nu prea functioneaza..cand s-a dus sotul sa-l inscrie la primarie pe Thomas, i s-au dat direct niste formulare si a fost trimis la un birou...nu stiu exact unde, pt depunerea actelor pt maternità.in cateva zile trb sa imi vina cecul acasa. se da si un bonus, in fct de ce ai pe CUD, noi nu am beneficiat de el.(trb sa ai sub 25mii pe cud-ul de 2007 cred...). si se mai da si assegno familiare, tot in fct de venit, e f putin dar de ca sa nu ii iei.....
o saptamana frumoasa va doresc!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

'Neatza lumeeee.... ce pustiu e pe aici, se simte ca se apropie sarbatorile. Am dormit toata noaptea si m-am trezit o singura data sa-i dau lui bebe sa pape, in rest sotzul

Diana multi

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata!

de pe la 6.30 seara a avut un puseu de foame, mancat continuu, facut si baie intre, pe la 12.30 am reusit sa o adorm. minunea a tinut pana la 1.10 cand iara a inceput sa urle. i-am facut ceai de fenicul, a baut 20ml dintr-un foc, a facut un caca si apoi iara a mai mancat insa pe la 2 am reusit sa o adorm (mai pe romaneste mi s-a taiat filmul cu tz in gura ei). si a dormit pana la 9.20!

nu stiu cum sa fac sa ii mut episodul de mancat continuu un pic mai devreme sa reusesc sa o adorm pe la un 12 decent.

revin mai incolo, fug spre asigurari sa imi inscriu puradelu.

ALRA 10kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput