Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
alra spune:
Felicitari Andy!! Asteptam povestea nasterii.
intru si eu scurt insa sunt cam vraiste caci m-a prins oboseala dupa noaptea trecuta fragmentata. azi ma voi culca mai devreme.
amalia, teribil prin ce ai trecut. dar cred ca asta explica optimismul tau si starea de spirit buna tot timpul. cand te lovesti de asa ceva realizezi ca lucrurile care te deprimau ieri sunt total lipsite de importanta. ceva asemanator insa la o scara mult mai mica am patit anul trecut cand am pierdut sarcina. pe vremea aia ne consumam din tot felul de probleme si am avut nevoie de un bun dus rece ca sa ne prindem ce era mai important pentru noi.
otilia, da si noi tot in vacanta aici: 2 saptamani. insa madam e cam aiurita, si-a iesit din rutina, face probleme la nani. cred insa ca a prins si frica de intuneric asa ca mos craciun o sa ii aduca o mica lampita de veghe. pana acuma nu a fost nici o problema, a dormit in intuneric, chiar tipa la noi sa stingem lumina. acuma tipa ca vrea sa doarma cu mama sau cu tata. am stat cu ea sa adoarma azi si mai tarziu se va culca tati in patul liber din camera ei.
relativ la colici, nicole nu are colici propriu zise ci niste crampe din cand in cand. un pic de ceai de fenicul parca ii ajuta tranzitul intestinal - face imediat caca apoi si o calmeaza. la fel am patit si cu laura, si multa vreme dupa aia i-am dat ceai de fenicul daca s-a trezit noaptea, numa sa ii dau ceva cald sa bea.
aa, apropo de fund iritat mi-am mai adus aminte ceva. cand a avut laura o diaree nasoala de facuse bube cu sange la fund am scapat-o spaland-o in cadita cu apa si un pic de gel de dus de bb dupa fiecare caca si apoi cu formula "eosine+daktozin". ideea fiind ca speli aciditatea cu apa.
inca ceva - cica sa usuci bine dupa ce stergi, chiar dupa carpele umede. ca mediul umed e mediu bun pentru micoze.
io va zic, am tras crunt cu fundu laurei - bube cu sange frate, din nimica! si acuma ca face la wc inca se mai irita. chiar azi am dat-o cu eosine iara...
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Catalina

Alexutza 
Lauramiron dupa baita folosesc Nivea Oil si sunt foarte multumita de rezultate. O piele fina si fara probleme.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
anca_27 spune:
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alra spune:
eu nu am dat-o nici pe laura si nici pe nicole nu o voi da cu lapte de corp de bb. pun ulei in apa la baie si asta mi se pare suficient, face pielea fina si moale. eu folosesc produse galenco, le dau astia la spital si am ramas pe ele. sunt cam la fel ca mustela cotate aici - acelasi pret, tot numai in farmacii distribuite.
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
Alé spune:
Andy, felicitari pt bb! Sa fie sanatos si cuminte, iar tu sa te simti bine si sa ai laptic.
Eu pt masaj folosesc ulei de masline in care am pus ulei de galbenele si vitamina A. Si io si taxu suntem sensibilosi tare cu pielea, si am decis sa nu cumparam nici un ulei special pt bebelusi. Eu am facut o super alergie la Johnson si Nivea, asa ca prefer sa miroasa ca o salata decit s-o vad plina de bubite. Si mai stiu despre uleiul de masline ca nu astupa porii. Asa ca numai asta am de gind sa folosesc. Iar pt tratamente intensive folosesc ulei de galbenele simplu.
Si mai e ceva, de care am uitat sa spun mai devreme. Pediatra mea mi-a recomandat solutie de mercurocrom 1%,o solutie rosie care seamana cu Eosine-ul lui alra. Usuc bine zona, dau cu batul de ureki, astept sa se usuce si o las asa. Eu i-am dat la pliurile de la gat, unde nu pot sa o usuc prea bine dupa baie si e iritata pielea. Functioeaza excelent pe bubite si piele iritata pina la carne vie.
In alta ordine de idei, sper sincer sa am o noapte mai linistita, ca sunt tare data peste cap ziua. Nu sunt in stare de nimic, nu ma pot concentra si sunt si destul de nervoasa. Apropo, voi cu depresia cum stati? ca io nu prea bine
...
anca_27 spune:
Ale, si eu ma simt ca intr-un carusel, care se invarte ametitor de repede, e zi, iar e noapte, trec cele 2-3 ore una doua, iar supt, iar schimbat...imi vine uneori sa i-o dau lui taica-s-o sa-i mai dea si el sa suga
, insa stiu ca nu se poate altfel. Si cand o vad ce dulce e, ma apuca duiosia si stiu c-as fi in stare si sa nu dorm deloc, doar sa aiba ea somn linistit.
Incerc sa dorm ziua macar o data cand doarme ea, si ce e prin casa nu prea ma intreseaza, fac cand pot, masa de calcat si-acum e desfacuta si hainutzle jumate calcate si altele la uscat, de Craciun de ex am facute doar sarmalele....si bradul
, si poate-asa ramanem, nu conteaza, mancam ochiuri si parizer
Pusici si spor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
criss703 spune:
Am semnat si eu petitia cu 85% si am mai trimis-o multora pt. semnat ...mai incercam o data .Am vazut ca s-au publicat (datorita Mirthei) normele metodologice in MO deci teoretic exista tot pt. a se aplica ...practica ne omoara
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
babyzapi spune:
Mi-am trezit la viata neuronii de blonda
si am reusit sa-mi schimb semnatura asa cum vroiam 
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

CRACIUN FERICIT!!!!