Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
lauramiron spune:
Mamiseli, a mea a avut colici de vreo doua ori si de fiecare data i-am facut ceai de fenicul, dupa care s-a simtit mai bine. banuiesc ca si chimenul are acelasi efect, dar poate feniculul e mai bun la gust.
Eu dupa baie in vreo doua seri am uns-o cu ulei de masaj de la Mustela si ....surpriza, mi-a facut bubite de la el
Asa ca de vreo 2-3 zile n-am mai dat-o cu nimik ca sa-i treaca bubitele. Doar ca e uscata pielea si trebuie s-o dau cu ceva si inca nu stiu ce sa aleg.
Voi cu ce-i mai masati dupa baita?? Oare o fi ok s-o dau peste tot cu crema de galbenele??!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Neatza fetele! ![]() .Am vazut ca mai ziceti de iritari si opareli la bebei si acum vine intrebarea mea: voi nu ungeti copii cu ulei sau crema de galbenele peste tot dupa baie si la fiecare scutec impermeabil schimbat? Eu o dau de fiecare data si nu are fata mea nici o iritatie. Mai nasol e la gat ca are pliulete si nu vrea sa miste capul si acolo e chin sa o ung. Brie imi pare foarte rau pt accidentul fratelui tau. Pace in suflet si insanatosire grabnica. ![]() Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
lauramiron spune:
Eu stiam ca Elidel se da in dermatite atopice si alte tipuri de dermatoze, nu pentru iritatii la funduletz. I-a trecut rapid cu el??
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui alexutza_26 Si noi aceeasi problema ![]() Ne-a dat pediatra ELIDEL - se da si compensat...la liber e 1 mil...e super bun, am folosit si la baiat!!! ![]()
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana GabrielaPRINTZUL Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
criss703 spune:
Felicitari ANDYYYY , sa te refaci repede si sa te bucuri de minunea ta acasa de Craciun !

Amalia draga prin ce soc ai trecut si tu
, bine ca a fost gresit diagnosticul
Lauramiron noi dupa baita o ungem/ masam cu ulei de masline din comert doar fiert in prealabil , ne-a recomandat med. de fam. , nu ramane uleios intra repede in piele .
Catalina 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
lauramiron spune:
Andy, felicitari mamico!!!Sa-ti traiasca bebe Lucas, sa fie sanatos, iar tu sa te refaci repede si sa revii printre noi!
Anca, si la noi are efect bun ceaiul. Eu ii mai dau cateodata, cand vad ca o doare burtica, ceai de fenicul de la Hip, inainte cu jumatate de ora de masa si il bea cat de cat cu placere, plus ca are si efect bunicel. Inca n-am luat siropele si picuri anti-colici, n-a fost nevoie.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
alexutza_26 spune:
Laura - sa stii ca a cam facut minuni cu funduletele lor ![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
Diana Gabriela
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Olivia26 spune:
Of, nu se poate
!Catalina
sa-ti dea D-zeu multa putere sa-ti urmezi visul pana la realizare.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Andy, felicitari!!! Bun venit pe lume, Lucas Andrei! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor! Refacere fulger, mami si mult laptic!
Olivia
de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 

Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Oceanborn si Lorena
si multumesc de complimente
...bun tare pontul cu liftul
o sa tin cont de el data viitoare...si Lorena ziceai ca ai 32 de ani???
pai greu te crede cineva...esti frumoasa si sexoasa
si unde mai si ca ai si nascut si nu se vede....deci esti BUNA!
Bertha super tare "organizarea" aia...cred ca tuturor ni se intampla din cand in cand ceva asemanator ![]()
Otilia fac schimb cu mare drag, nu tre sa-mi zici de 2 ori.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
babyzapi spune:
Amalia mamica scumpa si dulcica
sunt convinsa ca esti o mama super si baietii tai te adora si peste ani te vor vedea ca pe o buna prietena. Imi imaginez cum te simteai cand te gandeai ca nu mai ai decat cativa ani de trait, te pot da peste cap de tot niste diagnosticuri d-astea gresite, dar au si partea buna ca te fac sa privesti viata cu alti ochi si sa apreciezi mai mult tot ce te inconjoara, lucru care s-a si intamplat in cazul tau. Multi pupici si sa te bucuri de viata alaturi de baietii tai scumpi pana la adanci batraneti.
Ale imi place foarte mult perechea 1 de cercei, dar si perechea 2 sunt deosebiti, grea alegere....ambele perechi sunt tare frumoase...
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
babyzapi spune:
ANDY SANATATE MULTA LUI BEBE LUCAS ANDREI SI BUN VENIT PE LUME! TIE ITI DORESC REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC SI SA VA INTOARCETI CU BINE ACASA.
Mirtha multumim, intr-adevar azi a facut si Raphael 2 lunite si chiar azi a reusit sa-si tina si el capsorul singur
. Vaccinul care se face la nastere l-a facut la o luna si vaccinul care se face la 2 luni o sa-l facem la 3 luni, pe urma cred ca intram in rand cu ceilalti bebelusi si facem vaccinurile la timpul lor. 
Anca_27 Vigantolul il pun direct in gurita, mi se pare mult mai usor asa.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)

Miruna Cosmina (13.11.2008)