Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Alé imi pare tare rau ca are Nora colici!
Te inteleg foarte bine...eu trag cu ei de cand s-a nascut Luca.
Pe noi ne ajuta sa-l calmam 2 pozitii...pus pe burtica pe unul din genunchii nostrii sau cu el sus in brate, cu fata inspre exterior, tinut cu o mana peste burtica si cu poponetul pus pe sold intr-o parte...sper ca m-am facut inteleasa..
. Picaturile....jale
...n-au efect nici unele, dar ii dau sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta!
Cu crema aia de galbenele nemteasca (cutie mare) pe care scrie vaselina, il dau si eu pe Luca si este MINUNATA!
Stai super la capitolul kg!
Cercelusii sunt foarte frumosi!
Similari, am avut si eu cand eram mica...dar cred ca dupa 3 ani mi i-au pus..ca abia atunci si i-au permis.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alé Neata. Desi am sperat sa nu ajung sa spun asta, cred ca Nora are colici. S-a chinuit mititica de la 6 dimineata pina la 10 si apoi de la 12 la 2... Dupa ce maninca e jale. Intai sughite, apoi incepe sa se chniuie cu burtica. Se stringe, da din picoare, tipa, plinge, e nefericta rau, ce sa mai... Si eu pe linga ea... Acum, la 2, plingeam cu ea in brate, ca nu mai stiam ce sa-i fac... Aud ca nici acum n-a reusit sa adoarma... Iar eu sint zombie. Ia sa ma duc s-o iau, sa scriu si eu cu copilu'n brate, nu numai voi... Asa... la capitolul iritatie, primul lucru pe care l-am facut a fost sa schimb marca la scutece. se pare ca e alergica la pampers. se inroseste peste tot pe unde intra in contact cu pampersu, nu numai la fundulet sau la pasa. Asa ca am trecut pe huggies. Plus servetele umede tot de la huggies, sunt mai mult apa si nu au miros deloc. (aici am eu o pb cu mirosul servetelelor pampers). Iar ca si crema, acum o dau cu vaselina aceea nemteasca cu galbenele. Aia mare la borcan. Am tot dat-o cu bepantene, dar ala are medicament in el, si atita timp cit zona nu e iritata, am considerat ca nu-i necesara o crema-tratament pe post de crema de intretinere. Ati tot scris de crema de galbenele. Voi de care aveti? Ca eu stiam ca cea mai buna e una de la Sibiu, Dr. Baciu, dar n-am mai gasit... Si atunci am luat vaselina asta. Fetelor, i-am comandat Norei niste cercei pe care ii astept ca pe sfintele moaste. Sa nu va luati de mine ca-s cu surub, va rog io, ca-mi stricati placerea. www.loveivy.com/scpt/main/item_page.php?code=cermar-GEW221" target="_blank">perechea 1 si www.loveivy.com/scpt/main/item_page.php?code=cermar-GEW25012" target="_blank">perechea 2. La capitolul kg, mai am 10 de dat jos, in conditiile in care am luat 17 toata sarcina. Cind am venit de la maternitate lipseau exact kg copilului... Asa ca am de luptat. De abia astept sa treaca cele 6 sapt, sa ma pot apuca de pilates... Mai citesc din urma si revin. Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08| |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Mirtha spune:
Sanatate multa iubita si sa iti priasca sarbatorile !
Mama , mama cit nu s-ar putea spune si cuvintele ramin tot putine.
Eu si maica-mea am avut pina dupa facultate - cca. acum 9 ani - o relatie destul de rece dar in timp m-am mai maturizat si avem o relatie extrem de buna cu toate ca nici una nu este in stare sa faca mari gesturi de afectiune. Amandoua - intimplare sau nu - mai degraba stim sa facem lucrurile asa incit din ele sa transpara afectiunea. In mod direct mai rar ne manifestam Dar eu simt , ea simte si in fiecare clipa petrecuta linga nu uit sa ii arat acest lucru. Cind am citi ce ai scris am realizat o data in plus cit de repede trece timpul , cit de repede se poate schimba o stare lucruri in privinta careia avem impresia ca va dura nesfarsit.
Nu mi-a venit sa cred ca vorbeai despre tine cind ai povestit despre diagnosticul incurabil. Mi-e greu sa imi imaginez cum ar putea cineva primi o asemenea veste.
Am citi de 2 ori ca sa ma conving. Bine ca afost gresit diagnosticul. Uite situatii cind te bucuri ca medicii mai pun si diagnostice gresite.

| citat din mesajul lui Amalia De sambata incoace, de cand este si sotul meu in concediu, ma simt extraordinar! Chit ca n-a stat acasa in permanenta, el s-a ocupat si de cumparaturi, a mers si pe la sala, simplul fapt ca-l stiu linistit in concediu, mi-a dat si mie o stare de bine!Parca si Luca fost altfel zilele astea, mai linistit, mult mai zambaret, iar David e in extaz ca poate asta cu noi acasa, il poate pupa pe Luca cand vrea, in dragaleste de cate ori are ocazia si e fericit ca suntem impreuna. Ma bucur din plin de anii astia, pentru ca stiu ca pe masura ce se va mari, momentele petrecute impreuna se vor micsora in favoarea timpului petrecut cu prietenii lui...asa ca profit! ![]() Mi se pare ciudat ca ma gandesc deja la zborul lui din cuib de acum..dar realizez cat de mult a crescut..deja a mers la vreo 3 aniversari singur si clar nu voi fi genul de mama care sa-i opresc in vreun fel avantul... Vorbeati asa de frumos despre bunici si vacante petrecute la tara! Tare mult mi-a placut sa va citesc! Eu n-am avut decat o bunica, mama mamei, care a locuit cu noi..am rude putine si nu cunosc acest gen de vacante cum povestiti voi decat din relatarile celorlalti. Pe mine ma induioaseaza sarbatorile pentru ca-mi aduc aminte de mama..si mai ales de faptul ca n-a apucat sa-si cunoasca nepotii..deja s-au facut 11 ani de cand nu mai este..si ciudat..se zice ca timpul vindeca ranile...in cazul meu, rana asta se accentueaza pe an ce trece!![]() Mi-am adus aminte de ceva...acum exact 5 ani..de Craciun..cand David avea 2 ani... eram bolnava de vreo 2 luni jumate si aveam un diagnostic sumbru in urma caruia n-as mai fi trait mai mult de 8 ani. Stau si-mi aduc aminte in ce fel am primit vestea...si cum am inceput linistita sa-mi fac planuri, ca macar anii pe care ii voi avea cu copilul meu sa-i traiesc frumos si sa-si aduca aminte cu placere de mine..asa cum imi aduc eu aminte de mama, care mi-a fost o ADEVARATA PRIETENA! Ulterior, dupa alta luna, s-a dovedit ca a fost gresit diagnosticul![]() si ca luam si medicamentatia care nu trebuia...deci mai am de trait...cat o vrea Dumnezeu...nu mai e cazul sa ma gandesc la un numar de ani...DAR...de atunci ma simt un OM PUTERNIC ..daca am fost in stare sa iau cu atata curaj asa o veste si sa-mi duc viata linistita in continuare ca si cum nu s-a intamplat nimic.Cred ca de atunci am devenit mai calma, am mai multa rabdare cu cei din jur, imi pretuiesc clipele petrecute cu cei dragi...si am ajuns sa inteleg sintagma "TRAIESTE-TI CLIPA"! ![]() ![]() ![]() Sper ca n-am intristat pe nimeni..scopul era exact contrarul!![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Amalia spune:
Mamiseli si voi cu colici?
Offff!
Eu ii dau cu crema de galbenele dupa fiecare schimbare de scutec. In rest, dupa fiecare baie ii fac masaj cu ulei de masaj spray de la Mustela si are o pielicica super!
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Neatza fetele! ![]() .Am vazut ca mai ziceti de iritari si opareli la bebei si acum vine intrebarea mea: voi nu ungeti copii cu ulei sau crema de galbenele peste tot dupa baie si la fiecare scutec impermeabil schimbat? Eu o dau de fiecare data si nu are fata mea nici o iritatie. Mai nasol e la gat ca are pliulete si nu vrea sa miste capul si acolo e chin sa o ung. Brie imi pare foarte rau pt accidentul fratelui tau. Pace in suflet si insanatosire grabnica. ![]() Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Ami, mamica lui
Mirtha spune:
Ale mi-au placut tare ceccelsii albastrii. Sa ii poarte sanatoasa !
Bertha incerc sa intru ceva mai tirziu la "Legislativ". Tare as vrea sa "vad" discutiile. Acum trebuie sa merg sa dorm 1-2 ore pt. ca Eva doarme si dupa amiaza are reprize ceva mai mari.
Mirtha mama de Eva Ioana (17.10.2008)
Mirtha spune:
Multumim la fel !
Sa ai un Craciun linistit si fericit si sa te bucuri de minunile din viata ta de fiecare zi ! 
| citat din mesajul lui kitzy Va urez sa aveti un Craciun plin de bucurii, de impliniri, sa aveti parte de multa iubire si liniste in casa, alaturi de cei dragi voua, proaspetelor mamici multa rabdare si viitoarelor mamici, curaj si multa liniste sufleteasca! Nu uitati....Craciunul aduce miracole, trebuie doar sa credeti in ele.... Craciun fericit! Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
Mirtha
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Vad ca nu anunta nimeni asa ca o sa fac eu anuntul :
" Azi , 22 decembrie , ora 10,56 S-a nascut Lucas Andrei , 3540 g , bebe de Andy"
Felicitari , Andy sa fiti sanatosi si sa va intoceti repede , repde acasa inainte de Craciun ! 

Abia astept povestea nasterii .
Mirtha
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
anes spune:
Fetelor, bebele Catalinei n-a rezistat. Maine o chiureteaza.

http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
Amalia spune:
Andy FELICITARI pentru bebe Lucas Andrei!!
Multa sanatate, refacere cat mai rapida, multa laptic si bebicul sa nu aiba colici!
Mirtha multumim pentru vestea buna!
| citat din mesajul lui Mirtha Vad ca nu anunta nimeni asa ca o sa fac eu anuntul : " Azi , 22 decembrie , ora 10,56 S-a nascut Lucas Andrei , 3540 g , bebe de Andy" Felicitari , Andy sa fiti sanatosi si sa va intoceti repede , repde acasa inainte de Craciun ! ![]() ![]() ![]() Abia astept povestea nasterii . ![]() Mirtha mama de Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui
bebecris spune:
BRIE.....sunt alaturi de tine!!! fratele tau sa fie bine!! sunt sigura de asta!!!
ANDY....felicitari..
BABYZAPI....vreau sa-l duc a dermato la vi la medlife...imi poti recomanda un medic?

nu a avut nicio reactie david de la vaccin...
Cristina - mami de
DAVID ANDREI 
http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anca_27 spune:
Fetelor, cred c-am gasit remediul pt colici
, cel putin pt moment. Am incercat Espumisan, dar nu cu fte mare efect, ceai de chimen, la fel, si-am dat o tura de-am luat ceai de fenicul si de anason, separat. De doua zile, inainte de masa, ii dau cate-o gura de ceai fenicul+anason+chimen - poate nu chiar inainte de fiecare masa - si parca dormim mai bine. Dormit mai bine adica cere la 2 ore jumate, 3, uneori 4 noaptea, in conditiile in care nu dormea cate 5-6 ore deloc, toata se chircea si necheza.
Citisem mai demult ce scriseseti despre Vigantol, dar nu mai gasesc in spate, il dati asa direct, sau cu laptic in lingurita?
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

de