Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
lauramiron spune:
Criss, am luat si noi ieri pasta Petrini, ne-au preparat-o direct in farmacie....sper sa dea rezultate, vedem astazi.
Ma bucur pentru bebelina ta ca e bine, si bravo medicului pentru sfaturi
Tu inca te resimti dupa cezariana?? N-au trecut problemele cu taietura??!!
Alra, nu stiu ce sa zic cu funduletzu, cred totusi ca e de la stat cu pishu/kk prea mult la funduletz. Incerc cu de toate, vedem care da rezultate.
Cat despre dormit/papat....si noi ii facem baia tot seara, cam cu 30-45 min inainte de masa, doar ca mi se pare destul de adormita dupa baita si cred ca nu papa suficient. Nu-s ce sa zic.....mai incercam variante.
Vad ca ai schimbat semnatura
Tine-o tot asa!!
Eu revin totusi cu intrebarea mea obsesiva
Cat mananca copilasii vostri la o masa?? Binenteles, ma adresez celor care au dat si biberon, ca sa se poata masura...Va intreb pentru ca am facut proba de cateva ori, i-am dat biberon si mananca intre 90-120ml, ceea ce mi se pare cam mult pentru varsta ei, insa normal pentru greutatea ei.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
oceanborn spune:
Neata!
Vorbeati de fundulet iritat...mie pediatrul la primul control mi-a prescris mai multe chestii pe care sa le folosesc in caz de nevoie, printre care si Eosine, chestia aia rosie de care zicea Alra. m-a zis ca in caz ca bebele se irita la fundulet, inainte sa-l dau cu crema cu oxid de zinc sa-l ung cu chestia aia rosie, cica e f buna... asa ca se poate folosi si la bebei.sper sa nu fie nevoie de ea..
Lauramiron pai Thomas al meu la spital, cand avea cateva zile ...sugea si cate 60,70, 80 ml, era cel mai mancacios dintre toti
...stiu pt ca ii cantareau inainte si dupa alaptat si ne ziceau exact cat au papat...tu te sperii ca mananca atat??? e si mare bebelina ta si deja are 2 sapt...banuiesc ca e normal...daca atat ii trebuie atat papa...
Otilia am stiut eu de ce nu chem ajutoare...![]()
![]()
.
Mada bine ai revenit si refacere rapida!!!
O zi frumoasa va doresc!!!
mami de Thomas
babyzapi spune:
Anca27, Madutza, Elilov, Lauramiron va pup dulce fetlor si va multumesc de complimente, dar eu sincer va spun ca nu ma simt bine in pielea mea atat de slaba.
Brie
imi pare nespus de rau ca treceti prin momente atat de grele. Dumnezeu sa fie alaturi de fratele tau sa se faca bine si sa fie si alaturi de tine si familia ta sa treceti peste tragedia asta cu bine. Iti trimit o imbratisare mare mare cu mult drag.
Bebecris nici eu nu stiu daca se fac radiografii la copii la medlife, am sunat o colega sa intreb si astept sa se intereseze si sa-mi spuna. Multa sanatate lui David si sa nu se ajunga la laser.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
babyzapi spune:
Mirtha a luat frumos in greutate Eva, sper ca nu a facut temperatura dupa vaccin 
Criss se pare ca esti fericita "posesoare" a unei dr bune care stie ce vorbeste
. Esti o norocoasa. 
Cata-miky prea multe vizite il obosesc si pe bebe si e posibil ca asta sa fie motivul pt care a fost si el mai agitat in ultimele zile si nu a dormit prea bine. Sarbatori fericite si un Craciun plin de afectiune si buna intelegere. 
Lauramiron al meu papa la o masa 100-140 ml...dar cam greu de comparat bebicii nostrii pt ca al meu are 2 luni, dar abia acum are 4kg
Oricum in 2 luni a luat 2,500kg deci a recuperat super bine.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
oceanborn spune:
De ieri de cand am citit ce ati scris voi despre bunici, mi-e gandul intr-una la buna-mea
...o scumpete de bunica, are 85 ani dar arata cu mult mai tanara ....nu am fost crescuta de ea pt ca a lucrat..dar concediile si duminicile petrecute cu ea si cu bunu'(Dzeu sa-l ierte) le am si acum in minte, sunt cei care mi-au oferit absolut tot...ce ma doare cel mai tare e ca saraca nici nu poate vorbi la telefon asa o bufneste plansul cand imi aude vocea,...iar de cand s-a nascut bebele inca nu am auzit-o... se agita f tare cand aude telefonul...(saraca e convinsa tot timpul ca ni sa intamplat ceva rau, mie sau la fratele meu...), de Craciun va fi cu ai mei asa ca o sa vb maine.. imi doresc cel mai mult sa apuce sa-l vada pe stranepotul ei, sa-i dea Dzeu sanatate sa traiasca multi ani de acum inainte. 
mami de Thomas
lauramiron spune:
Oceanborn
De Eosine n-am auzit niciodata, habar n-am daca se gaseste si la noi, voi intreba prin farmacii.
Si a mea papa mult in maternitate, in primele zile pana mi-a venit laptele ii dadeam biberon, si papa lejer 60ml, de multe ori ar mai fi papat mai mult.
Si acuma se intampla ca dupa 120ml sa mai ceara
. dar probabil ca e o cantitate normala....
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! Vorbeati de fundulet iritat...mie pediatrul la primul control mi-a prescris mai multe chestii pe care sa le folosesc in caz de nevoie, printre care si Eosine, chestia aia rosie de care zicea Alra. m-a zis ca in caz ca bebele se irita la fundulet, inainte sa-l dau cu crema cu oxid de zinc sa-l ung cu chestia aia rosie, cica e f buna... asa ca se poate folosi si la bebei.sper sa nu fie nevoie de ea.. Lauramiron pai Thomas al meu la spital, cand avea cateva zile ...sugea si cate 60,70, 80 ml, era cel mai mancacios dintre toti Otilia am stiut eu de ce nu chem ajutoare... Mada bine ai revenit si refacere rapida!!! O zi frumoasa va doresc!!! mami de Thomas |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
lauramiron spune:
Wooow, chiar ca a luat bine in greutate
pupam bebe puternic si luptator
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Lauramiron al meu papa la o masa 100-140 ml...dar cam greu de comparat bebicii nostrii pt ca al meu are 2 luni, dar abia acum are 4kg Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
isaelena spune:
buna fetelor, am intrat si noi putin sa salutam macar, daca nu putem sta la tavlale. scriu cu bebelina in brate.......
babyzapi spune:
Anes m-am uitat la pozele cu bebe Remus
frumusel tare si ce mare s-a facut. Isi tine frumos capsorul singur, nu are nevoie de ajutorul lu tati.
...noi inca nu am atins performanta asta...deocamdata.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
babyzapi spune:
Isaelena 'neatza! Si eu tot cu bebe in brate scriu
...e o noua moda la noi mamicile ![]()
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)