Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
lauramiron spune:
Asa si a mea, are o roseatza intre pliurile de pe coapse si picioruse. Multumesc pentru ideea cu crema de galbenele, Mamiseli
O s-o dau si la funduletz si pe la pliuri.
Fetele, va multumesc pentru raspunsuri Spiridusul, Amalia, Flowers, Mirtha, Babyzapi
...sper cam n-am uitat pe nimeni.
Babyzapi, eram convinsa ca vei arata trasnet la petrecere....si am avut dreptate
Brie, imi pare tare rau pentru tragedia din familia voastra, Sa dea Dumnezeu ca fratele tau sa-si revina cat mai repede
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Laura eu o dau pe Miruna cu crema de galbenele la fundulet. E foarte buna, fata mea incepea sa se opareasca la pliurile de la coapse, am dat cu crema si in 2 zile era treaba rezolvata. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
lauramiron spune:
Aaaa....pai nu ma plangeam
, doar ca ziceam si eu asa
....tare mi-ar placea sa dorm macar vreo 5 ore legate intr-o noapte, trag nadejde ca se va intampla cat de curand![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza
Laura, pei e ok mei la varsta asta. Sunt altii cu mese la 1-1,5 ore. Nu eu, dar am vazut mamicile ce scriau. Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
brie spune:
va multumesc din suflet fetelor
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
Amalia spune:
Brie imi pare tare rau sa aud ca s-a intamplat asa ceva!
Nu ma mir de ce ai avut asa stari si ma bucur ca acum ti-ai revenit!
Muuulta sanatate fratelui tau si incredere in Dumnezeu ca se va reface!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
FELICITARI MADA SA TRAIASCA BEBE RARES SA FIE SANATOS ! 

Tie refacere rapida , stiu cum e dupa cezariana , ce anume te deranjeaza durerile? eu si acum dupa 5 saptamani am probleme 
La multi ani ! Loren@ si Mirela_1 multe bucurii alaturi de familiile voastre 

Lauramiron
, pentru iritatii la fundulet noi ii dam cu succes pana acum cu Pasta Petrinii se prepara in farmaciile cu laborator propriu
Babyzapi
ce in forma esti mama , asa esti tu slabuta de felul tau si asa iti sta bine , bine ca ai reusit sa-ti incarci bateriile la petrecere 
Brie bine ca ai reusit sa-ti revi , e important pt. copii
tai
Otilia ce faci ?! iar ramai singura? macar mama ta mai ramane pe la tine o vreme ?
Vineri a fost si la noi med. de fam . pt. controlul de 1 luna (e a 3-a oara cand ne viziteaza ) si am iesit bine
.Eu eram necajita ca-mi iesise la cantar ca ar fi luat numai 430 gr. intr=o luna iar medicul mi-a zis sa fiu serioasa ca bebelina arata f. bine se vede ca a crescut , e vioaie ., sta f. bine cu reflexele , are putere sa nu ma iau dupa cantar (o va cantari la 2 luni la cabinet) si nici sa nu-i dau formula
...si eu care ma asteptam sa- mi zica contrariul
O seara linistita fara colici 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
alra spune:
brie, ceva asemanator a patit sora unui coleg roman acum vreo 3 luni. a dat o masina peste ea pe trecerea de pietoni si a facuo zob cu fracturi si la picior si la mana si la cap. acum e acasa, se recupereaza foarte bine. tin pumnii fratelui tau sa se faca bine cat mai curand!
lauramiron, laura mea prinde des o eczema pe fundulet pe care nu o putem trata decat cu unguent antimicotic. tot asa arata, niste chestii buburojate rosii. cand e grav o dau cu o chestie rosie care se cheama eosine si care e antibacterian si apoi cu daktozin (unguentul antimicotic). daktozin asta e un unguent care nu intra in piele, se pune in strat gros si sta ca un pansament pe piele si o protejeaza de urmatorul caca sau pipi. nu stiu insa daca chestiile astea merg si pe nou nascut.
diana sincer nu stiu cum te poti descurca, eu cu laura si nicole singura cred ca m-as sui pe pereti. ma gandesc insa ca ianca ta fiind mai mare te intelegi mai usor cu ea decat cu laura de nici 3 ani.
mirtha nici eu nu cred in "bona educata". laura merge la 2 crese si la una din ele sunt 2 tanti, una de cam 45 de ani si mama ei de 60 si ceva. batrana nici macar olandeza curata nu stie sa vorbeasca (vorbeste dialectul local) insa e ca o bunica sufletista si o ia pe laura in brate cu drag de cate ori o vede. mie imi place foarte mult de ele si pentru mine e foarte important faptul ca felul in care se poarta cu copiii vine din suflet si nu de pe hartie. asta e cresa unde mergem cand a noastra e in concediu.
la cresa unde mergem noi de obicei e muuult mai curat decat la cele 2 tanti insa sunt mai reci cu ei (nu la un mod nasol ci doar comparativ cu celelalte) si se concentreaza mai mult pe ordine si curatenie decat pe activitati cu copiii.
ce sa zic, foarte bine e in ambele parti, voiam doar sa punctez ca pentru un copil asa mic e suficient cineva care realmente pune suflet si caruia ii face realmente placere ceea ce face.
lauramiron parerea mea e ca daca incerci sa ii faci mai dese mesele de seara va dormi mai multe ore in cap noaptea, cel putin asa merge cu nicole si asa am facut si cu laura. uite c emai fac eu: ii dau sa manance inainte de baie, apoi dupa baie se trezeste bine si mai mananca iara cu pofta. si apoi doarme bine. baia i-o fac seara. acuma planul e sa o mai scol o data inainte sa ma culc eu.
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Alra
daaa a fost o surpriza placuta sa aud asta de la med. de familie si m-a incurajat , am observat semnatura ta
a mai disparut un kg...tine-o tot asa
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
cata_myky spune:
neata fetelor.
?
eu sunt capie.m-a trezit fimiu de la 5 si nu a adormit decit la 7.
nu stiu ce e cu el,dar de vreo 3 zile de cind au tot venit musafiri pe la noi sa ii aduca din partea mosului una alta,e foarte agitat noaptea.
eu sunt tare suparata ,ca BB nu vrea biberon
.am fost ieri plecati in vizita si am zis sa ii dau la bibe,dar nu a vrut,asa ca in masina a trebuit sa stau cu el in spate si sa ii dau sa pape.nu stiu ce o sa fac cind il voi trece pe lapte praf.eu vreau sa il intarc pe la 8-9 luni,sa il pot da la cresa.
si eu sunt putin sceptica in privinta bonei,dar nevoia te impinge sa apelezi.deocamdata la noi nu e cazul si daca o fi nevoie il las la socrii.noi deja l-am inscris la cresa ca altfel nu mai prindem loc.e una privata ,ne costa destul de mult pe luna,dar e curat si este o educatoare la 4 copii.
va citesc cu asa drag ,cind povestiti de taiatul porcului,craciun cu familia si imi vine sa pling.eu nu am craciun.al meu iubi nu il sarbatoreste,nu fac traditionalele mincaruri ca nu maninca si mai sunt si singura.am facut brad dupa lungi dezbateri cu iubi,ca macar atat sa am.sa simt si eu ca vin sarbatorile.
vad ca aveti probleme cu roseata la funduletul puilor.noi am avut dar putin si am dat cu Mirfulan,cred ca are ceva din peste ca asa miroase,dar nu avem treaba.scutece iau de la Pempers si nu am de gind sa le schimb.din experienta altora pot sa spun ca atunci cind au trecut la alte scutece au avut probleme.
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
cata_myky spune:
vroiam sa va intreb daca e posibil ca BB sa fie asa agitat din cauza rusilor,ca nu mai trec ,sunt 10 zile de cind au venit.
fetelor nu va mai amariti din cauza guvernantilor.nu are rost sa va stresati si sa va stricati sarbatorile din cauza lor.
aici pe linga alocatia copilului (150€)mai iei nu stiu cit la % din salariu (inca nu am luat ,ca nu am dus actele la firma],iar daca nu ai lucrat iti da 300€ se numesc banii parintelui,pe care ii poti lua toti odata daca stai cu BB acasa 1 an.ideea este ca indiferent daca va da sau nu acea indemnizatie si indiferent de cit,nu este de ajuns sa cresti un copil.are nevoie de atitea si pe masura ce creste si mai mult.
eu am tot zis ca iau doar stricul necesar acum cit este mic,dar cred ca am dat la comenzi pt te miri ce de imi sare contul in sus.
eu nu ma pling,slava domnului va avea tot ce eu nu am avut dar va spun sincer ca si ustura la buzunar ,si ma ia cu fiori cind vad extrasele de cont.
va urez un craciun fericit alaturi de cei dragi,bebici sanatosi si pufosi ,si sa va aduca noul an tot ce va doriti.
nu stiu daca mai intru ,ca ma cam deprima faptul ca nu sunt cu familia in aceste zile.este primul an

Miruna Cosmina (13.11.2008)