LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 2
onitza spune:
OTILIA, multumim, Craciun fericit si voua dragi parinti si fetite!!! N-a nins la Moreni si nici la BUcuresti.
....la meteo ziceau ca e posibil de Craciun, sper sa aiba si astia mici parte de zapada, unde mai e farmecul Craciunului fara zapada???? Imi amintesc ca noi eram innebuniti cand ningea, abia asteptam!!!!!
Ce mai face Ana? Dar Elisa? Pupam floricelele tale.

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
ONITZA...
... tocmai incarc pozele... Am fost la munte cu serviciul... pt Craciun... Mihai nu a fost cu noi, dar avem de gand sa mergem si cu el... o sa vedeti si in poze... ca am pozat... e superb, cu locuri de joaca pt copii... ideal si vara, hamac, piscina...
... pt adulti biliard, mese de pimpong, tiroliana, echitatie... A... si pt copii echitatie... ponei 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Gata si cu pozele de la VILA BRAN
Am luat si lista de preturi... pt ca vrem sa mergem si cu Mihai...
Felis si
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
A... am stat 2 nopti... am dansat pana la 3-4 dimineatza... ca de...n-am fost cu copil
Felis si
pozele noastre,
onitza spune:
FELIS, chiar ca e frumos acolo....mi-au placut mult pozele cu tine calare, ce frumoasa esti si in pozele din camera!!!!!!
si arati tare bine!!!!
cel putin de data asta ai mai aparut si tu in poze, n-ai mai fost doar fotograful!
Si noi la petrecerea de Craciun tot asa, am dansat pana la 4 dimineata. Ce bine ne-a prins si noua distractia aia!
Chiar vorbeam cu MIhai, sunt cam rasfatata anul asta: de Craciun mergem la mama care ea va pregati toate cele, de revelion mergem in Grecia!!! Asta da relaxare de sf de an!
Poimaine dimineata plec cu Paul la Moreni, doar maine mai suntem in BUcuresti si mai am o gramada de treaba! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza FELIS, chiar ca e frumos acolo....mi-au placut mult pozele cu tine calare, ce frumoasa esti si in pozele din camera!!!!!! si arati tare bine!!!! cel putin de data asta ai mai aparut si tu in poze, n-ai mai fost doar fotograful! Si noi la petrecerea de Craciun tot asa, am dansat pana la 4 dimineata. Ce bine ne-a prins si noua distractia aia!Chiar vorbeam cu MIhai, sunt cam rasfatata anul asta: de Craciun mergem la mama care ea va pregati toate cele, de revelion mergem in Grecia!!! Asta da relaxare de sf de an! ![]() Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
multumesc Onitza
Chiar esti rasfatzata... dar meriti...
Mai rar o persoana ca tine care sa se bucure si sa se entuziasmeze de orice lucru cat de mic din viatza sa...
Nu ca mine cu pesimismul pe primul plan
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
Ele spune:
| citat din mesajul lui FELIS Gata si cu pozele de la VILA BRAN Am luat si lista de preturi... pt ca vrem sa mergem si cu Mihai... ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Super distractia voastra si pozele ...si la fel cum zice Ioana tare bine arati
. Sa va fie de bine distractia si sa o repetati. Vila Bran e si locul nostru preferat din zona si cu preturi rezonabile dupa parerea mea. De confort nu mai vorbesc...
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
Multumesc ELE...
... nu ai mai dat cam demult pe aici... chiar ti-am simtit lipsa...
... dar am vazut motivul...
.. sunt superbe jucariile tale... daca vreau si eu?...![]()
Felis si
pozele noastre,
Otiliav spune:
Felisule, sa va fie de bine distractia, se vede ca v-ati simtit bine si desi repet ce au spus fetele, arati super
.
De Alexa ce mai stiti, e prinsa cu serbarile?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Ele spune:
| citat din mesajul lui FELIS Multumesc ELE... ... nu ai mai dat cam demult pe aici... chiar ti-am simtit lipsa... ... dar am vazut motivul... .. sunt superbe jucariile tale... daca vreau si eu?...Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Felicia eu citesc tot...nu cred ca am pierdut ceva de pe aici.
Dar puturoasa la scris.
Vrei sa te apuci de facut si tu?
Daca vrei ceva de la mine scrie-mi pe mess: elena.juncu@yahoo.com
Elena & Denisa
NOI