Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)
Raspunsuri - Pagina 14
medeea_vs spune:
Am si eu trimitere si adeverinta de salariat dar ma gandeam ca o atentie la doctorita ar trebui. A fost dureroasa dasalina?
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
Delphinas spune:
nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...
am dat banda inapoi si am vazut ca am gresit.
oare ce o fi fost in mintea mea??
cred ca pudra mi-a decolorat si neuronul nu doar parul...
sper sa poti trece cu vederea, caci de iertat Doamne Doamne iarta.
medeea daca iti iei frumusel adev de salariat de la serviciu nu platesti nimic pt hsg in spital. iar cu asistentele...te descurci tu ca doar esti mare.
si daca tot veni vorba de preturi, eu cat sa ii dau lu dr meu care il va opera pe sot???
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
fetelor..ma simt mai bineeee acuma...mam dat aseara la burtica si la cap cu ulei sfiintit de la sf nectarie.si ma simt mult mai bine, capul nu ma mai doare deloc de aseara, in schimb toata ziua am avut broscute in burta,
mia bolborosit acolo toata ziua...
acum am papat si ma simt ok....atat doar ca ma simt mereu obosita, tot de la tratamnet....
vedeti si de data asta uleiul sfantului meu a facut minuni.
..dar cu ajut sfantului Nectarie eu stiu ca va fi bine, iar minunea nu va intarzia sa apara...
am mare incredere in puterea sfantului meu
stroan spune:
neatza gagici
pofiti la 
Delphinas astazi ai intarizat cu cafeaua
dar te iert
o zi buna va doresc
http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png
Delphinas spune:
eu nu mai pot asa
daca pe 21 decembrie am declarat Z1....ieri uratii s-au intors mult mai repede.
deci azi declar Z2
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
stroan scuze de intarziere...am primit niste carti si tb sa le inregistrez.
multumesc ca intelegere.
poze, Just Me
ambitioasa
dasalina spune:
Delphinas nu-i bai , stai linistita.
Medeea HSG la mine a durut foarte tare dar eu sunt si putin mai sensibila la durere. Eu cand am fost nu era nici o asistenta prezenta acolo iar la Dr. am incercat sa-i dau 100 lei si nu i-a luat, mi i-a indesat in geanta si mi-a multumit frumos. Incearca totusi sa dai 100 la Dr si 10 lei la asistenta. Cred ca e suficient pt ce au de facut.
Eu am primit si raspunsul de la Dr. si......mi-a zis ca tre sa incep tratamentul cu Gonal F 75 din ziua a 3 a si apoi la monitorizare echograf in ziua a 8 si a 12a si la sfarsit a adaugat ca sunt sanse de sarcina. Sunt mult mai linistita acum si astept sa se intample minunea.
Bafta la toate!
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
Delphinas spune:
alina ma bucur ca ai vesti bune. multa bafta cu schema de tratament. sa dea rezultare bune.
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
Off...sunt asa de speriata!Numai la asta ma gandesc!
O sa dau ceva la doctorita oricum. Dar nu iti face anestezie?
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png