Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu se mai testeaza nimeni???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor ma doare capul de la duphaston..si azi abia e prima zi..uf 14 zile......ce simtome uracioase am de la pastileeeee

doamne dami putere si rabdare, sanatate sa trec cu bine si sa fi cu ochisoriiii

pogonici1977 daca nu superti duphastonul cred ca poti lua utrogestan vaginal, si astfel elimini efectele secundare date de duphaston, pt siguranta poti intreba si medicul tau, eu cind am fost in situatia ta mi a zis sa iau utrogestan sau duphaston, ce prefer eu, am luat duphaston pt ca era mai simplu de administrat, la mine efectele pe care le am simtit au fost cele de tensiune in sini.
Sa dea Domnul sa fie cu ochisori!!Iti tin pumnii!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

Delphinas chair la asta ma gandeam si eu
nu stiu ce se intampla.haideti ma fetelor cu vesti bune

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

la toate fetele si sa ma iertati ca intru asa rar dar parca nu mai reusesc sa ajung la zi cu actele la servici. Vin tone si tone zilnic.. Miercuri dimineata sunt programata la HSG.Fetele care ati trecut deja prin aceasta operatiune va rog sa-mi spuneti cat ati dat la medic...la asistenta...

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

medeea bafta la HSG

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

la toate fetele si sa ma iertati ca intru asa rar dar parca nu mai reusesc sa ajung la zi cu actele la servici. Vin tone si tone zilnic.. Miercuri dimineata sunt programata la HSG.Fetele care ati trecut deja prin aceasta operatiune va rog sa-mi spuneti cat ati dat la medic...la asistenta...

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Buna medeea,
eu am facut HSG acu ceva timp in urma la maternitatea Cuza Voda din Iasi.Pentru aceasta mi s a facut o internare de o zi in spital ,astfel procedura era gratuita.Internarea mi a fost facuta de medicul meu ginecolog. HSG ul il face medicul radiolog , eu personal nu am dat nimic nici la medic nici la asistenta pt aceasta analiza, probabil daca vrei sa fii mai linistita ii poti da o mica atentie.
.
Mult succes!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Foarte urat din partea ta sa-mi judeci alegerea!
Rezultatele la spermograma sunt delicate, ar trebui interpretate doar de medic in niciun caz nu se compara cu alte rezultate...........depind de foarte multi factori si niciun barbat nu e la fel.......
Imi pare rau ca ai fost uracioasa , nu am intentionat sa nu o ajut ci doar i-am dat un sfat ........ FOARTE URAT!

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

poti intra la cap azoospermie sa compari spermograma cu a fetelor de acolo pt care nu e o chestiune atat de intima sa ajute pe cineva in compararea unor valori.
sau trimite-mi mie pe pm si te ajut cu ce am invatat de la dr meu.
Citat:
citat din mesajul lui mara80

dasalina poti sa imi spui si mie rezultatul sotului tau sa-l compar cu analiza sotului meu?
multumesc!

poze, Just Me
ambitioasa

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

da nu sunt judecatoare sa judec pe nimeni. sunt un simplu om care si-a spus o parere. ca nu iti convine, aplica-mi pedeapsa ce crezi ca o merit. multumita?

Citat:
citat din mesajul lui dasalina

Foarte urat din partea ta sa-mi judeci alegerea!
Rezultatele la spermograma sunt delicate, ar trebui interpretate doar de medic in niciun caz nu se compara cu alte rezultate...........depind de foarte multi factori si niciun barbat nu e la fel.......
Imi pare rau ca ai fost uracioasa , nu am intentionat sa nu o ajut ci doar i-am dat un sfat ........ FOARTE URAT!
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Nu intentionez sa ma cert....sunt o fire pasnica de felul meu. Am intrat sa vad ce mai faceti si am gasit mesajul tau care m-a deranjat mai ales ca nu erai in cauza.....Nu poate fi vb de nicio pedeapsa!!!!
Stai pe pace!!!
Cand vb de judecata nu ma refeream la cea de la tribunal......evident....dar ma rog.....

Alte vesti de la mine ar fi ca am primit si rezultatul la spermocultura si urocultura si sunt ok ambele. Deci....azi trimit mail Dr. si astept decizia pentru schema de tratament care o sa fie probabil luna viitoare.

Va pup si spor la bebei!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Medeea referitor la HSG, eu am facut-o la elena Doamna in Iasi cu Dr. Covali, cu adeverinta de salariat nu costa nimic si n-a vrut sa ia niciun leutz, asistenta nu are......In mod normal costa in jur de 300lei. Curaj!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput