Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, pai faci destule de Craciun, cum nu prea? Mi-e gura toata o apa cu gandul la "porcariile" alea, tot astept si eu unele de la mama soacra. |
Sa vezi cate faceam cand nu era misunatorul cu noi!
Pai vezi de ce nu le trimite mama soacra deja! Pune hubbyul sa investigheze problema.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaia, la 4 luni e mai simplu cu aerosolii, acum nu numai ca plange, are si forta si se apara bine, musca, zgaraie, se zbate, e imposibil de tinut iar sa folosesc forta mi se pare prea dur. E asa de nervos ca nu-i intru cu nimic in voie. |
Pai ai de ales: fara forta si bolnav, sau tinut cu forta si sanatos in scurt timp?
Ideea e ca il tii oricum la controlul de la medic, nu? Chiar iti arata cum sa-l tii nemiscat cand ii verifica urechile (de, experienta cu otita). Si nu e diferit. La pieptul tau, cu fata lui rezemata de tzitzile tale, ii tii doar mainile si picioarele i le bagi intre picioarele tale, ca atunci cand ii face vaccin. Si il pupi pe frunte si-l alinti si-i spui mereu ca mai e un pic si apoi GATA! Dar trebuie sa te ajute cineva sa-i tina masca pe fata.
Acum tu stii mai bine cum e la voi. Sanatate multa, sa fie Ghighi in forma repede-repede!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Offff ce de-a copilasi bolnaviori; multa sanatate tuturor. Am vazut si multe poze frumoase de la serbari; niste dulci toti. Si noi am petrecut frumos ieri la petrecerea cu Mos de la Iasi. Mi-a parut bine sa le revad pe mamici si pe ingerasii lor. Daca vreti sa ne vedeti poftiti aici Erina ce ganduri frumoase ai pt anul viitor! Si ce de-a bunatati vrei sa faci ![]() Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
Ce frumoase craciunute si craciunei....mi-a placut poza unde sunteti toti 3, va sta bine in rosu.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
hello.
am revenit si noi p-acasa.dar tare as mai fi stat..![]()
a fost frumos, am avut zapada...ceea ce a fost cel mai important, copiii s-au simtit bine.bilantul a fost pozitiv.
am citit de puiuti bolnaviori - multa sanatate!

yaia - si eliza sta la aerosoli
, asa ca tew rog sa o treci si e ea la copii cuminti!![]()
va pup.spor la treaba.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Roxana- ei bine , da! plecam la paris!!!! numai noi 2:))))) o sa rezerv si un apartament, da' mai incolo!nu-mi vine sa cred ca am facut o asemenea nebunie.....hi hi sper sa iasa bine!
Diwana- nu-ti trebuie buletinele...tb sa sti numele...exact cum a zis si yaia! bafta!!!!! e o idee si o surpriza extraordinara!!!!
ce vreme a fost azi!!!!!!!!!parca vine primavara! sper sa ninga la munte!
Pinacolada spune:
Danille005- f frumoase pozele ....mamica f frumoasa si printesa la fel si va sta atat de bine in rosu!!!!
Cecila L- vazut poze, haios de tot, si ce dres tare are pe el!!!barbatel dragut!
Pinacolada spune:
Yaia- ma ce baiat ai!!!!! foc de dragut! poza cand era p[e sanie in zapada e dementiala!!!!
Roxana_G spune:
Papanash, gogosile le-am inghitit deja, acum ne stau in gat.
Yaia, bine ca nu eram pe aproape ca pana sa clarifici tu le si hacuiam pe madamele alea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Scuze, nu ma lasa deloc Bubu in pace. Credeam ca daca sunt cu el o sa imi fac de cap. Nu nene, vremuri apuse! L-am lasat nici 2 minute singur in bucatarie, a vrut sa se urce pe scaun si a picat muscandu-si buza. L-am recoltat de acolo urland si plin de sange, nici nu stiam de unde curge. Acum vad ca a si uitat ca pandeste scaunele din sufragerie.
Azi a facut numai din astea. Cum nu era atenta bona a dat la o parte tarcul cu tot cu 2 bacsuri de apa in el, pana sa auda tanti bocanelile lui pe scari aproape ajunsese la mansarda. Si e tare periculos, cand te aude ca vii dupa el accelereaza si nu mai e atent.
In plus cica si-a prins genunchiul cumva printre gratiile de la patut, de abia a reusit bona sa il mai scoata de acolo, parea ca voia sa se cocoate cumva.
Offf, si ce liniste era cu Bubu meu pana acum.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Yaia, pai are legatura si virusul, pentru sensibilizeaza mucoasa intestinala si dureaza ceva pana se reface. Asa sa le zici.
Cat despre varsaturi, si Alex numai dupa laptic varsa. Cred ca ii irita mai repede intestinele, stii ca laptele da balonari, plus e cantitate mare de lichid. In perioada in care varsa trebuia sa o controlez pe Alex cat bea, maxim 10 ml odata, altfel scotea tot. Legat de "porcarii", cred ca sun eu personal sa investighez chestiunea. Desi sigur sosesc de Craciun bunatatile.
Rox ,
Poze