LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Monicaa bine ati sosit, vacanta frumoasa aici!

Calatorii frumoase urez fetelor ce se pregatesc de plecare in concedii!

Am vazut poze cu Anita purtandu-se exemplar cu bradutul si pe fratiorul ei la serbare.
Am ratat link ul cu serbarea lui Marc, dar o sa-l mai caut.

Felicitari Daria pt primii pasi si celorlalti clopotei care au inceput sa se plimbe singurei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am impodobit si noi bradul aseara.Daca vreti sa il vedeti puteti aici
http://good-times.webshots.com/photo/2065045040102497651CTCRya

Am vizionat si eu poze cu Luca, TinnaS, ma bucur ca ne scrii.Ai doi copii minunati, iar Luca s-a facut un baiat frumos si a crescut mult.Si il vad vesel tare in toate pozele.

Am mai vazut pozici de la serbare.Foarte frumos facuta Mi-au placut foarte mult costumatile leor.
Si am mai zarit un pui de Stancutza, sau mai bine zis o
Stancuta in miniatura.

Si filmuletul cu Pipetu mic vorbind.Si mai e si foarte desteapta ca sa ii sta bine unei fetite frumoase.Papa-o-as ce stie ea unde-i marineru si unde-i mama.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hihi, l-am vazut si pe Razvanici decorat, nu numai bradul

si eu vazui pe Pip ce fata isteata are mama

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramo multumesc mult de urari!!!

uite ce face eva cu masa .. http://family.webshots.com/photo/2801772750102349464DUxnMT

ema hai ca primul trimestru e mai greu .. mai ai un picut. pupam mamica! nu, nu mergem in club .. ca e duminica si maine zi de lucru .. am fost vineri seara , am venit acasa la 6 ... azi mergem la un restaurant chinezesc cu prietenii .. si azi au fost la masa parintii mei .. m-am facut cu doua parfumuri light blue de la D&G si jasmin noir de la bvlgari .. si cu 2 milioane (deh parintii tot parinti, ce sa le fac) .. iar de la sot am primit un telefon nokia si un buchet mareee de trandafiri.

roli, alinus, stancutza distractie placuta si sarbatori fericite!!! sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asa deci, am reusit sa citesc din urma:
Ema, greturi, oboseala, stat acasa...dar cine va fi mandra mamica de 2 pui? Sa vezi ce frumos va fi la anul pe vremea asta.
Ziceai ca ai ratat linkul cu serbarea lui Marc, uite aici: http://good-times.webshots.com/photo/2865011770103911837FcxFrZ. Of, ca nu-mi mai incap in piele de bucurie cand ma uit la poze

Daria de Gabritza felicitari pentru primii pasi.

Ellenuta La multi ani! Sa fii sanatoasa ca fericita stiu sigur ca esti cu Eva langa tine!

Alina de Luca ti-am vazut si tie puiul la serbare! Acum stiu ce ai simtit dupa ce am trecut si eu prin asta. Sa aveti cu totii un Craciun frumos!

Craciun fericit si tie Stancuta!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

roli multumesc mult pentru urari.

am vazut si eu pozutele .. ce super dulce e fulguletul tau de nea .. ai de ce sa fii mandra mami cu doi baieti super frumosi!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena, aseara a fost doar o ante-urare, acum vine si cea oficiala:

LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa, fericita si cu zambetul pe buze in fiecare zi, sa ii ai alaturi pe cei dragi si sa te bucuri de si alaturi de ei!

Khaled, sa ne cresti mare clopotel norocos! La Multi Ani!

Azi a avut si Simona zi mare cu Saratica mica! Asteptam sa ne spui ce a ales galusca de pe tava, ce a primit cadou si cum v-ati simtit. Si cum v-a iesit mancarea!

In 20 minute plecam la concert, Mariuca sta cu Dani acasa. Astazi am lipsit vreo 6 ore, am venit rupta, iar ei s-au distrat la greu!

Am vazut si niste poze din studio, tati a facut ce stie mai bine! Mariuca este superba! Maine sper sa am timp sa le uploadez.

Va pupicesc pe toate si pe toti!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

creztule multumesc mult de tot de urari!!!!!

distractie placuta la concert si abia astept pozutele cu mariuca cea frumoasa!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!!!

Acum am terminat prima parte de traba pe ziua de azi…l-am pus si pe tati sa ne ajute…s-a tot plins ce greu e sa speli dulapurile si faianta…si i-am zis sa fac ciocu mic, ca daca eu am putut anul trecut sa le fac singura cu burtoiu’ mare si in primavara cu stefan de trei luni dupa mine, alaptat si tot tacimu’ si el poate face un efort de doua ore…n-a mai comentat nimic si s-a executat…
Voiam sa impodobim si bradul azi, desi traditia la noi e sa-l facem in 24…din pacate el a trebuit sa plece…l-a sunat maica-sa ca-I e rau si a trebuit sa o duca la urgenta. Sper sa nu fie nimic grav…acum asteptam vesti…

Elena, LA MULTI ANI!!!!!!

Am vazut pozici cu “pomul” lui Doniro, cu Roberticu lui Jelimoni. Pupicei pentru copilasii frumosi!

Felicitari mami de Dariutza pentru primii pasi singurica. La cit mai multi!

Si la fel pentru Ana, care e din ce in ce mai curajoasa. Si pupam si fratiorul cel mare care a avut serbare!

Gabby, eu ii dau lui stefan sa pape in scaunul de masa, pt ca el nu mai vrea demult biberon seara. Dupa ce termina, bea apa, si il bag in sacul de dormit, il pun in pat, sting lumina si zic noapte buna. In 5 minute dupa ce am iesit din camera a adormit, si daca totul merge bine ne vedem dimineata la micul dejun si la olita.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

anca multumesc mult!!!!

wow .. ce super ca piticul adoarme singurel .. seara, eva adoarme la biberon, ziua adoarme si singura in patut, dar cateodata ii mai face un pic de laptic sau ceai ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput