Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 19

gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexaM
ai idee ce program au in perioada asta ca trebuie sa ajung si eu. mersi mult! Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii |
Au deschis si 23-24, cat si 29-30-31, cel putin eu asa am inteles de la tanti aceea. Apoi redeschid pe 5 ianuarie. Orarul normal e luni-joi pana la 16, si vineri mai scurt, pana la 2 cred, dar pe anul acesta nu mai e nicio vinere

Mi-a dat un nr de telefon pentru intrebari, notati-l si voi care mai sunteti din sectorul 4: 0372756314 / interior 106 - 108
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

preety spune:
gaia.nevia eu credeam ca numai a mea e bobocel de noapte... dar bine ca nu-s singura!!!
Ref la legea mamelor, am fost si eu la sect 4 si mi-au zis ca aflam mai multe in ianuarie, dar ca ... cand o sa depun eu dosarul la inc lui februarie s-ar putea tot pe 600 ron sa intru... ptr ca desi se pare totusi ca au votat normele totul e in suspans inca cu noul guvern...
mari idioti... facusera si liberalii astia ceva si acu... vai de noi...
Azi am fost la control si la vaccin pe la ora 3... si pana acum nimic ciudat... sper sa nu mai faca nimic, adica nici febra, nici umflaturi, nici alte minuni
In rest - 5.330 gr la 2 luni si 61 cm. Zice dr ca se dezvolta f frumos cu soia noastra
Acum mergem la baita.

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety gaia.nevia eu credeam ca numai a mea e bobocel de noapte... dar bine ca nu-s singura!!! ![]() Ref la legea mamelor, am fost si eu la sect 4 si mi-au zis ca aflam mai multe in ianuarie, dar ca ... cand o sa depun eu dosarul la inc lui februarie s-ar putea tot pe 600 ron sa intru... ptr ca desi se pare totusi ca au votat normele totul e in suspans inca cu noul guvern... mari idioti... facusera si liberalii astia ceva si acu... vai de noi... Azi am fost la control si la vaccin pe la ora 3... si pana acum nimic ciudat... sper sa nu mai faca nimic, adica nici febra, nici umflaturi, nici alte minuni ![]() In rest - 5.330 gr la 2 luni si 61 cm. Zice dr ca se dezvolta f frumos cu soia noastra ![]() Acum mergem la baita. ![]() |

felicitari si pt cresterea frumoasa
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)

tzitziri spune:
Mda....imi pare rau ca v-am luat speranta......dar pana la urma sanatosi sa fim cu totii ca restul se mai rezolva....
Iris, deci si voi la fel...sa ma bucur ca mai sunt si altii ca noi sau sa
..ca se pare ca emoticonul asta e la ordinea zilei azi
Andy....pai sa nu iti dau doar vesti bune,nu?
Babytza, eu nu l-as trezi...ca daca doarme inseamna ca papa suficient, nu?
Mamica implinita de David (17.09.2008)

CD27 spune:
Acum ca veni vorba de puseul de 3 luni...ori o i asta, oti de la vaccinul de 2 luni dar Mikul n-a mai 'balotat' cum o facea elsi nici in greutatte n-a mai luat asa mult.
300 sa se bucure anduta de salteluta (noua ne place rata, chiar si mie imi place, iar despre girafa am crezut multe zile ca e calut, pana am citit de ambalaj si chiar si atunci am crezut ca a noastra are calut
)
Despre mama..no comment, mi-a obtinut concediul astazi asa ca merita sa o las sa se joace cu Mikul
Astazi am avut musafiri, o colega de munca din Canada si prietnul ei, Mikul s-a comportat frumos, doar ca a vrut sa stea numai in sus pe umar si sa-i studieze, mai ales ca vorbeau alta limba si probabil i se parea interesant, cand s-au ridicat sa plece a inceput sa rada la ei, or fi zis oamenii ca se bucura de plecarea lor
acum iar doarme ca purselul, dar la 11 il trezesc, nu pot sa-l las 2 zile nespalat, prea si-a luat-o in cap
Laura eu zic sa o aduci pe nora mea aici ca reteta nu pot sa o dau, ii punem la somn si noi mergem la shopping ca nici sotul me nu e fan, din contra...daca merg cu el....pfff trebuie sa stiu exact ce vreau sa iau, exact de unde, sa nu pierd nici un minut cu ochii pe rafturi aiurea
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

babytza spune:
Tzitziri la asta ma gandeam si eu. Si dr a zis sa fac cum cred eu ca ii e mai bine lui, ca nu a luat prost in greutate din punctul ei de vedere. Se putea si mai mult, dar e bine si asa. Deci era o sugestie sa il trezesc si sa ii mai bag o masa. Uite in seara asta si-a luat-o si pe a 6 a. Ca a papat la 7 si la 9:15 am facut baita si iar un bibe. Deci azi a papat tare bine. Acum e lat in patut, cred ca deja viseaza iepurasi Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

CD27 spune:
noi am avut doar 3 mese pe ziua de astazi, dar la 11 il trezesc si pe el si pe tacsu
luminita bine ai venit, am vazut pozele cu gemenii sunt super, m-am intristat putin, mi-au trecut niste ganduri ..cum ar fi fost daca rezista si fratele/sora Mikului meu, erau si ei 2 acum...dar ii multumesc lui Dumnezeu ca Mikul a reusit si e sanatos
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Laura eu zic sa o aduci pe nora mea aici ca reteta nu pot sa o dau ![]() ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
exact asa face si tati nostru si daca ii spun de acasa ca tr sa cump ceva si acolo ma mai uit sa iau si altceva il apuca,,,zice:nu ai plecat pt una acum vrei altceva

imi pare tare tare rau cu gemenii tai

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)

zambetmic spune:
dragi mamici si pitici va urez cu drag un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua
sa vina Mos Craciun cu daruri si cu ganduri bune, cu liniste si sanatate
nu intru eu prea des sa scriu, dar va simt tot aproape si va citesc cum am un pic de timp
superpiciu meu este cumintel, papa si creste, mai repede in inaltime decat in greutate, dar deocamdata zic eu e ok
pupam pe toata lumea
p.s. daca nu ne dau astia banii conform legii eu voi da in judecata statul roman, iar daca vreti putem face front comun
deocamdata speranta moare ultima ... acum vreau sa ma gandesc si sa ma bucur de sarbatori si vedem din ianuarie pe ce cale o luam

AlexaM spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Au deschis si 23-24, cat si 29-30-31, cel putin eu asa am inteles de la tanti aceea. Apoi redeschid pe 5 ianuarie. Orarul normal e luni-joi pana la 16, si vineri mai scurt, pana la 2 cred, dar pe anul acesta nu mai e nicio vinere ![]() Mi-a dat un nr de telefon pentru intrebari, notati-l si voi care mai sunteti din sectorul 4: 0372756314 / interior 106 - 108 Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog |
mersi mult...eu sunt la sectorul 6...dar tre' sa aiba toate sectoarele acelasi program.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii