America (136)
Raspunsuri - Pagina 8
alintaroma spune:
Adriana
Fetelor am si eu o intrebare: ce as putea lua de aici de la farmacie fara reteta pentru dureri de stomac ? ca ma ucid E bine cite jumatate de ora si apoi cind ma apuca imi vine sa ma urc pe pereti .
Ieri mi-a fost si greata si am avut crampe intestinale, azi nu mai am greata dar am dureri infioratoare de stomac nu burta. Am baut ceai si piine prajita dimineata dar de atunci nu mai indraznesc sa pap nimic. Si parca nu as umbla pe la doctori zilele astea daca m-ar lasa durerea ... voi merge dupa anul nou sa vad ce se intimpla .
Orice sfat e bine venit
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
miereamara spune:
Alintaroma ai si arsuri?
Eu pt arsuri si dureri de stomac am luat Maloox si Pepcid AC (pt arsuri). Poti merge la Walmart sa intrebi la farmacie, de obicei iti recomanda ei ceva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
ancadm spune:
Alintaroma eu nu ma pricep dar ti-as sugera Maalox sau alt ceva care e antiacid. Mergi si intreaba farmacistul a sigur iti da ceva care sa actioneze ca un tampon la stamac.
Multa sanatate
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
alintaroma spune:
Nu am arsuri. Ci doar am crize de durere cam la interval de jumatate de ora ... tin citeva minute dar ma rup . Am tot sperat ca vor trece dar vad ca nu au de gind. De ieri dimineata am inceput sa ma simt rau si credeam ca e doar o indigestie dar azi au inceput durerile ... poate imi mai fac un ceai ...
Acum am luat o pauza de la facut prajituri ... am facut thumb prints si am aluatul la frigider de la Russian tea cakes ... le bag la cuptor si pe alea indata ... asta e
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba da eu sunt cu 4,7%. dimineata, ma suna sa vina cu appraiser,si eu da, cand? la anu?nu ma asteptam sa se miste asa repede,si ea zice ,nu azi, la la 1pm.deci acum fac curat si ascund tot ce vad in calea mea, sa para casa curata.. am blocat rata la 4,7% si din martie vom plati asa,cand se implinesc 2 ani de cand avem casa. |
Sint si eu curioasa. Cum se compara cu primul mortgage? Treci prin acelasi scrutin ca sa te califici?
Ramona J spune:
Alintaroma, daca nu merge cu ce au recomandat fetele eu zic sa faci o vizita la doctor. Sanatate!
Multumim mult pentru complimente. Josefine , numai in poze e printesa Anuta. In realitate e tomboy in toata regula. Mai inainte facea salturi (da, prin aer!) pe canapea, de la un capat la altul. Imi sta inima in loc cind o vad.
ciuf spune:
Ramona, fain de tot bradul. Iar copilasii tai incalzesc atmosfera . E tare primitoare incaperea; te invita la cantat colinde in fata bradului. Copiii sunt niste scumpi!
Alintaroma, sa iti traiasca Bianca si sa va aduca numai bucurii. E o frumoasa!!!
Sugerez si eu un Maalox.
Panteruta, faina rochia aia de la VS, dar ce sa te faci daca nu ai fizicul potrivit ?! Visez la un corp asa tras prin inel. Insa raman cu privitul .
Irina, stiu ca mancarea spicy si sexul grabeste venirea bebelusului. La mine nu a functionat si nici la prietena mea care a nascut acum trei saptamani. Era disperata. Nu stia ce sa mai faca ca depasise termenul si bb nu mai iesea. A jucat si badminton, doar-doar s-o simti un pic deranjat micutul . Niika.
Aseara am scos piticii la patinoar. Lucuta uitase cum e sa mearga pe patine, iar Evuta a reusit pana la urma sa stea pe picioare (traiasca galeata!). Imi amintesc ca anul trecut am incercat cu ea, cand inca nu avea doi ani, si parca avea macaroane in loc de picioare .
Am inceput sa merg iar la sala sa nu ma mai simt asa din branza. Sa simt, la naiba, ca am muschi pe mine .
Si ce imi place ca de fiecare data dupa ce fac miscare vreau sa mananc sanatos. Nu mai poftesc la porcarii .
Noi ieri am luat mate de la Whole Foods si am facut carnatii. I-am pus afara la uscat ... si de dimineata erau inghetati .
Referitor la regionalisme, comunitatea de aici e plina de ieseni. Ne amuzam la maxim cand ii auzim cum vorbesc, noi, astia, oltenii. Sotul care e tare bun la imitat le tine isonul.
Dar apropos de ardeleni, avem un baiat care lucreaza pentru Progressive, mutat din Ohio, e o incantare sa il asculti. Vine cu niste expresii de ne ung la suflet. Nu ma satur sa il ascult.
Fuseram si la petrecerea sotului de Craciun. Au facut la Embassy Suites. Mancarea a fost foarte buna, muzica la fel. Am dansat si eu un pic asa cat sa nu mi se duca vorba ca sunt lipita de scaun .
Receptionista firmei a fost inima petrecerii. O tipa pe la vreo 22 de ani si frumusica foc care a dansat vreo 3 ore asa in continuu. Si avea un stil de dans, exotic, parca te invaluia cu mainile . Asa stil nu am mai vazut.
Zilele astea vroiam sa ne ducem la ski si uite ca nu gasim locuri. Hotelurile sunt full. O camera ajunge la $250 si nu o mai gasesti nici pe aia .
Ruxij, vazui filmuletul fara sonor. Ca nu am boxe la serviciu. Dar acasa o sa imi fac timp sa il vad. Oricum felicitari pentru pianist. Am toata admiratia pentru tine cand vad cata energie ai si cat investesti in Bogdan.
Philip si Corinadana, cum va simtiti?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
pumba, cat platesti? e cu banca prin care ai luat si primul loan?
ciuf, eu ma simt f bine, sper sa ma tina.
philip&16+&andreea
pumba spune:
ramona,andrada- vom plati closing cost,dar ne ramburseaza dupa.
acum vine tipa pt appraisel si cam asta( sotul e cel care raspunde de banci si facturi)
philip -tot cu prima
trebe sa vina ,tipa din clipa in clipa si pitica mea zice "uite mama caca pe jos!"a facut in pantaloni si a ajuns si pe jos caca.
deci, am trebi importante de facut.
lai spune:
Noi suntem in vacanta in California, aseara am fost la o nunta armeneasca - am crezut ca mancare mai multa decat la nuntile romanesti nu se exista, dar iata m-am inselat - f. interesant, fam. lui din Israel, fam. ei din Iordania - dar armeni cu totii - am tras niste hore si ne-am unduit la dansuri orientale de numa'-numa'
Lia, felicitari lui Bogdan
Josefine, sa va traiasca noul membru al familiei
Miere, nastere usoara si bebe sanatos, voios si mancacios!
Alintaroma, la multi ani domnisoarei!
Multumiri tuturor fetelor pentru sfaturile legate de camasi si urarile de bebe!
Va si va urez Sarbatori fericite si imbelsugate si un An Nou supercalifragilisticexpialidocious
Lai