America (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Va rog sa faceti cunostiinta cu pisicu':
http://tinyurl.com/8l5qem

Cel pe care il tin in brate il iau:-), dar dupa revelion, ca acum e prea mic.

Josefine, e superba felina. Posed si eu una in Romania, identica, si o cheama Ciuf (de aici mi se trage si ID-ul de pe DC).

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nope:))).
Dau cu aspiratorul, poate, poate...ieri m-am plimbat prin mall vreo 2 ore...nimic, ma lasa nervii. Oricum a fost fructuoasa plimbarea, ca Linens&Things aveau lichidare de stoc cu reducere 80% si m-am ales cu 4 perdele la 3.8 dolari bucata, frumoase foc.

E super dulce pisicu' tau Josephine! Am vorbit si noi cu pediatrul in legatura cu matza noastra, eram un pic ingrijorata in legatura cu parul de pisica...oricum am spalat toate mochetele (vaiiii, cat par am putut sa scoatem din ele..)medicul a spus sa nu ne facem griji, putem lasa pisica in continuare in camera copilului,atata timp cat este vaccinat si sanatoasa (pisica:)) doar sa supraveghem sa nu se urce peste el in crib (o sa luam un tent crib, ca sa nu avem surprize).

Nu's ce sa mai fac ca sa nasc mai repede, sex nu vrea barbatu' ca e traumatizat (nu mi-a spus si de ce, or fi kilogramele mele sau gandul ca e fi'su acolo, sper sa fie ultimul motiv).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba zicea de refinantare cu 4.7 si tot rata asta era si la banca noastra si pe sot il batea gandul. pumba, cat te costa si ce alte dezavantaje mai sunt?

philip&16+&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere. Nu trebuie sa fii complexata, citeodata barbatii au impresia ca sint la concurenta cu bebe pentru acelasi spatiu. You're fine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Miere, sotul meu ma pazea ca un bibelou in ultimele saptamani de sracina si ma tot certa ca ce tot am atita graba sa scot copilul afara! Cica sa il las in pace sa vina el cind are chef . Asa ca nici el nu se lasa ademenit ca sa nu imi induca nasterea! Noi suntem aici sa te sustinem, ca stim ca e greu acum .

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

da eu sunt cu 4,7%.
dimineata, ma suna sa vina cu appraiser,si eu da, cand? la anu?nu ma asteptam sa se miste asa repede,si ea zice ,nu azi, la la 1pm.deci acum fac curat si ascund tot ce vad in calea mea, sa para casa curata..

am blocat rata la 4,7% si din martie vom plati asa,cand se implinesc 2 ani de cand avem casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere- sex merge.garantat!spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Pumba, imi poti zice si mie te rog, cine si cum (firma etc). Daca nu aici pe PM sau email,
multumesc,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, foarte frumoasa petrecerea si Bianca e superba!! Wow, 8 ani!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Va rog sa faceti cunostiinta cu pisicu':
http://tinyurl.com/8l5qem

Cel pe care il tin in brate il iau:-), dar dupa revelion, ca acum e prea mic.

Josefine, e superba felina. Posed si eu una in Romania, identica, si o cheama Ciuf (de aici mi se trage si ID-ul de pe DC).

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Gand la gand cu bucurie! Ma gandisem la "Ciufolici" ca nume. Insa nu a trecut in "adunarea generala" prezidata de sot:-)) . Dar "ciuf" e fain, ca e mai scurt.

Ramona, am uitat sa scriu, copiii sunt frumosi tare. Anuta e ca o printesica.

Miere, bine ca ai mai scris! Sa nu ne uiti, ca sa putem sa iti facem galerie atunci cand e pregatit bebele sa vada lumea.

Mergi la inceput