America (136)
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Adriuta, ce frumos povestesti despre sot si Chris! Felicitari pt asa sot bun si bebe scump.
Josefine, frumoasa si tu si pisi :) Cu cat ai luat-o? E de la crescator? Ce rasa e? Foarte scumpica.
Ruxij, nu pot deschide linkul dar mai incerc.Felicitari oricum, din cate inteleg e bun :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Ruxij, wow, ce fain canta jingle bells!!!! Super! Bravo!
Azi vine mama!!!! Sunt on cloud 9 :) , 3 saptamani.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ruxij spune:
Multumesc fetele. Nu e el mare pianist si filmu' e cam prost, da' zisei sa va pun si io un link.
Ramona, nu ne intalnim de Sarbatori. Eu castig mai mult ca el, dublu, trimitel el ceva, dar nu prea are ce trimite. De fapt am leafa bunisoara eu, da' imi place sa ma vaicaresc:)) De Sarbatori vine o prietena care sta pana pe 1-2 Ian (azi vine). Pe 25 Dec mai vine o alta prietena la masa. Acum "hang out" cu mame singure. Si va trebui sa ma apuc de gatit daca am invitat atata lume :))
Ramona J spune:
Sorry Ruxij, dar lasa ca o sa te simti bine cu fetele. Cum e pentru Bogdan?
Multumesc Cami. Astept reviews, ca nu-i asa lesnea.
Dupa ce a scris Pumba cum e pe acolo poate ca n-ar trebui sa ma vait. O s-o fac totusi. Avem 18 grade afara. Fahrenheit! Ieri au fost 70... Nebunie! Sotul regreta ca a anulat lectia de tenis a lui Alexandru. Cica-i soare!
ruxij spune:
18 F in Texas? Wow!
Bogdan e f. OK Ramona. Bai, dar m-am trezit ca s-a facut prea mare. Cica ieri a vb cu maica-mea la telefon si mama l-a intrebat:
"Ai prieteni la scoala?"
"Da, unul care este Alex si unul care este David" (asa vb fi-miu romaneste )
"Dar prietene fetite ai"
"Da, pe Diana, am incercat sa o pup"
: Dar cum, de ce ai incercat sa o pupi, ca sunteti mici mama, nu e frumos"
"Pentru ca arata foarte bine"
Poftim, asa ceva nu am mai auzit pana acum de la Bble asta al meu. Pe care eu tot bb il vad.
josefine spune:
Ruxij, tare baiatul tau! Am incercat sa o pup:-)) Si a reusit?
Am facut tiramisu, cred ca mergem diseara la niste prieteni in vizita si sa nu mergem chiar cu mana goala. Asta e singurul desert (clatitele nu se pun) pe care il stiu sa il fac si imi iese.
Am vorbit si cu mama, taica-miu s-a dus la ferma sa parleasca porcul si acum mancau sorici. Cica e "frumusel" porcul, nu are grasime, e fraged. Eu i-am spus ca e frumusel cand e gatit.
Panteruto, pisicul e ragdoll. Da, e de la breeder, as fi vrut sa iau unul de la shelter dar nu am gasit sa fie pe specificatii (culoare crem, ochi albastri, pisica). Asa ca am ajuns la crescator, iar pretul e de sase sute - fiecare a participat la acoperirea costurilor: parintii mei, parintii sotului, sotul.. iar eu stau si ma bucur:-)
Gata, ma duc la shopping de Craciun. Raman la Lego pentru baieti, ca nu stiu ce altceva. Pe sot l-am rezolvat, e usor si ieftin, il intreb ce vrea si el imi trimite link-uri.
ruxij spune:
Si mie imi plac pisoii. Dar nu ma incumet sa imi iau vreun pet, imi dau de lucru si eu sunt f. lenesa. :)
Josefine, nu a reusit. "Ai reusit sa o pupi?"
"Nu, ca a fugit si a strigat AAAAAA"
Oana_B spune:
Ati vazut-o p-asta mica? E mortala
http://www.yahoo.com/s/1005421
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Am facut si noi bradul. Am vrut sa-i fac poza, au venit copiii si s-au asezat in fata aparatului. O fi bradul frumos, dar ei sint si mai si asa ca uite aici:
http://family.webshots.com/photo/2919511280091252628scJUzv
PS Da, stiu ca-i amiaza si ei sint in pijama. Ma duc sa-i imbrac ca plecam la party.
pumba spune:
ramona- ce copii frumosi ai!
bradul e super!
imi plac tablourile si vazele din Romania.
ruxji- ce gatesti de sarbatori?
de cat timp, canta la pian ,Bogdan?